Havlíčkův Brod – Liberec 2:8 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Salzburg 2:4 (kon.)
Kometa Brno – Žďár n/S 5:3 (kon.) | Přerov – Třinec 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 6:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 4:2 (kon.) | Plzeň – Kladno 6:1 (kon.)
Slavia – K. Vary 2:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (2:1, 0:0, 2:1 - N 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 29.09.2018, 13:15 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    V Praze je dohráno, Sparta si po dnešním čtyřbodovém vítězství pojišťuje první místo v tabulce skupiny B. To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek dne. Na počtenou! (15:28:48)
     
    Konec zápasu.
     
    60:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo rychlé, Pražané se prosazují hned z prvního tažení na branku! Po převzetí Schwambergerovy nabídky usměrnil pryž do sítě VOJTĚCH KROPÁČEK. Asistence: Tomáš Schwamberger, Ondřej Havlín.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Sparta bere po výhře 4:2 tři body! Po krátké přestávce nás čeká ještě nadstavba, tedy pětiminutové prodloužení tři na tři a případné nájezdy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Sparta vítězí! Osud utkání gólem do opuštěné hostující klece zpěčetil ONDŘEJ PŠENIČKA. Asistence: Tomáš Schwamberger.
     
    59:43
    Ihned po vhazování se pokusil prosadit právě Filip Koffer, jehož dělovku z prostoru mezi mezikružím a modrou čárou ale hbitý Mičán bez problému vykryl.
     
    59:17
    Po přerušení se před domácí brankou do sebe pustili Gajdoš s Kofferem, emoce tečou proudem. Vylučovat se ale pravděpodobně nebude.
     
    58:51
    Prymula chtěl rozhodnout, jeho nahození z vlastní poloviny kluziště však ze vzduchu rukou smetl jeden z hostujících borců.
     
    57:58
    Vojtěch Nečas zůstává na střídačce, Pardubice už nemají co ztratit a zkusí power-play!
     
    57:58
    Mičán úspěšně zneškodnil pokus jednoho z protihráčů a rozhodl se podržet kotouč. Dynamo si následně bere time-out.
     
    56:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí početní převahu bleskově využívají a tři minuty před koncem základní hrací doby jdou opět do vedení! Přesilovku v branku přesnou střelou přetavil DAVID VITOUCH. Asistence: František Gajdoš.
     
    56:40
    Další vyloučení. Za sekání putuje na trestnou lavici obránce Adam Nedelka (PCE), který má na svém kontě už čtrnáct trestných minut.
     
    56:12
    Do konce Prymulova trestu zbývá asi deset sekund, Pražané se zvládají bránit bez větších komplikací. Tahle přesilovka zůstane nevyužitá.
     
    55:05
    Kofferovu ránu ztečoval jeden z bránících hráčů mimo nebezpečí, pryž pouze zaduněla o plexisklo za brankou Jana Mičána.
     
    54:20
    Sparta jde do čtyř! Patrik Prymula (SPA) dostává dvě minuty za podrážení a v důležité části hry tak oslabuje svůj celek.
     
    53:45
    Nečas před najíždějícím protihráčem raději schoval kotouč pod lapačku, hra se tedy přerušuje. Vhazování proběhne po levici pardubického gólmana.
     
    52:31
    Filip Koffer mohl poslat hosty do vedení, v ideální pozici před brankou mu ale nesedla střela a Mičán slabší zakončení chytá.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 2. Prymula (Schwamberger, Prchal), 9. Pšenička (Schwamberger, Bláha), 57. Vitouch (Gajdoš), 60. Pšenička (Schwamberger), 61. Kropáček (Schwamberger, Havlín) – 16. Rozlílek (Bucek, Dubovčí), 45. Bucek (Hrádek)


    HC Sparta Praha: Mičán (Cichoň) – Bláha, Pika (A), Havlín (A), Prchal, Tomek, Gajdoš – Kuracina, Prymula, Klimo, Schwamberger (C), Kropáček, Slavíček, Obadal, Pšenička, Vágner, Kasanda, Gluzman, Vitouch.
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Vlk) – Dubovčí, Hrádek, Odehnal, Leder, Nedelka, Blažej (C), Kaštánek – Pochobradský, Rouha, Rozlílek (A), Koffer, Kostka, Chára (A), Rohlík, Poul, Bucek, Trejbal, Tobiáš.

    Rozhodčí: Sýkora – Ondráček, Klouček.
    thejrc.org