Havlíčkův Brod – Liberec 2:8 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Jihlava – Salzburg 2:4 (kon.)
Kometa Brno – Žďár n/S 5:3 (kon.) | Přerov – Třinec 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 6:3 (kon.) | Sparta – Pardubice 4:2 (kon.) | Plzeň – Kladno 6:1 (kon.)
Slavia – K. Vary 2:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 4:2 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:5 (1:1, 0:3, 1:1 - 0:0)
HC Olomouc
Sobota 29.09.2018, 12:30DHL Extraliga juniorů • Skupina C
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Motor České Budějovice.
    Autorem vítězného nájezdu je PAVEL NOVÁK!
     
    61:37
    Daniel Dudáček se nyní dostal do velmi dobré pozice ke skórování! Bohužel pro domácí byl ale úspěšnější Hasala, který dokázal kotouč vyrazit špičkou svého betonu.
     
    54:47
    Motor mohl snížit na rozdíl dvou gólů! Matyš Grossmann ujel do přečíslení dva na jednoho. Se svým spoluhráčem si vyměnili kotouč a zakončovat měl právě Grossmann, který bohužel pro domácí celek kotouč za Hasalova záda usměrnit neodkázal.
     
    51:55
    Máme tu vyloučení na obou stranách! Z a Olomouc si jede odpykat 2+2 minuty Robin Kaplan, stejný trest poté od rozhodčího viděl také Michal Silný.
     
    48:31
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hubata – 2 min., hrubost).
     
    47:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Na druhé straně Olomoučtí ale opět navyšují své vedení o tři branky! David Kalač našel ke střele připraveného MICHALA MATIAŠKA, a ten neměl problém se zakončením! Asistence: David Kalač, Joshua Mácha.
     
    45:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí se radují ze své druhé branky! Jan Janoch našel u vzdálenější tyče stojícího ONDŘEJE VACULÍKA, který z první uklidil kotouč do branky! Asistence: Jan Janoch, Tomáš Hubata.
     
    35:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučtí se usadili v útočném pásmu a Motor ke kotouči, případné k jeho vyhození z pásma, vůbec nepustili. Naopak. K puku se dostal JOSEF PODLAHA, který zapsal svou třetí trefu v utkání a dokonal hattrick! Podlaha dnes zapsal všechny góly po Matiaškově asistenci! Asistence: Michal Matiaško.
     
    35:18
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Remta – 2 min., napadení).
     
    32:38
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Dajčar – 2 min., pozdní dohrání).
     
    28:20
    Hostující útočník Josef Podlaha nebyl vůbec daleko od hattricku. Již dvougólový střelec dostal přesnou přihrávku přímo mezi kruhy, kde byl navíc zcela sám. Jeho prudká střela následně duní jen o zadní mantinel.
     
    24:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Motor si nyní zřejmě vybral svou slabší chvilku. TOBIÁŠ HANDL jel se svým spoluhráčem do přečíslení, ale krásnou stahovačkou se zbavil obránce a celou akci individuálně zakončil střelou do horního růžku. Povedená akce! Bez asistence.
     
    23:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc jde do vedení opět na začátku třetiny! JOSEF PODLAHA dostal dobrou přihrávku do jízdy, díky čemuž se ocitl sám před českobudějovickou brankou. Daniel Svoboda si na kotouč sáhl, v cestě do branky ale zabránit nedokázal. Asistence: Michal Matiaško.
     
    22:52
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Dajčar – 2 min., podrážení).
     
    14:45
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Štefka – 2 min., sekání).
     
    14:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme vyrovnáno! Motor hrál v jedním hráčem v poli navíc. Z trestné lavice se vrátil Jakub Káník, který našel DANIELA DUDÁČKA, a ten docpal kotouč až za brankovou čáru! Asistence: Jakub Káník, Pavel Novák.
     
    13:08
    Vyloučení v týmu HC Olomouc (Štefka – 2 min., krosček).
     
    11:54
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Káník – 2 min., nedovolené bránění).
     
    10:35
    Nádhernou kombinací se prezentovala jedna z domácích formací! Tomáš Hubata si od modré čáry sjel hlouběji do pásma, aby následnou skvělou přihrávkou vyzval ke skórování Michala Silného, který bohužel pro svůj tým z prvního dotyku přestřelil.
     
    08:12
    Kotouč ve vlastním pásmu dobře vybojoval Michal Matiaško. Skvělou defenzivní práci ale nepotvrdil úspěšným zakončením. V samostatném úniku si nepřišel na českobudějovického brankáře, který vytáhl povedený zákrok betonem!
     
    06:32
    Martin Pěcha dostává trest za vražení na hrazení. K dvouminutovému trestu automaticky dostává desetiminutový osobní trest. Dvě minuty za něj odsedí Jakub Horký.
     
    04:39
    Hosté ujeli do dalšího přečíslení. Tentokrát jej však úspěšně zakončit nedokázali. Martin Pěcha střílel na vzdálenější tyč, tento pokus Svoboda zneškodnil betonem. A českobudějovický brankář kryl i následnou dorážku.
     
    02:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Máme tu první branku! Nemuseli jsme na ni čekat vůbec dlouho. Olomoučtí ujeli do přečíslení v poměru tři na jednoho. Michal Matiaško vrátil přihrávku JOSEFU PODLAHOVI, který z levé strany z pohledu gólmana trefil prostoru bližší tyčky naprosto přesně. Asistence: Michal Matiaško.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 15. Dudáček (Káník, Novák), 46. Vaculík (Janoch, Hubata), rozh. náj. Novák – 3. Podlaha (Matiaško), 24. Podlaha (Matiaško), 25. Handl, 36. Podlaha (Matiaško), 48. Matiaško (Kalač, Mácha)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Silný (CEM)
    0:0   Podlaha (OLO)
    2. série:
    1:0   Hrubec (CEM)
    1:0   Handl (OLO)
    3. série:
    2:0   Řezáč (CEM)
    2:0   Matiaško (OLO)
    4. série:
    2:0   Novák (CEM)
    1:1   Ministr (OLO)
    5. série:
    1:1   Masopust (CEM)
    1:1   Pěcha (OLO)
    6. série:
    2:1   Ministr (OLO)
    1:1   Hrubec (CEM)
    7. série:
    1:1   Kalač (OLO)
    2:1   Novák (CEM)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Šafář, Hubata, Remta, Dudáček, Prospal – Káník, Vaculík, Řezáč, Masopust, Grossmann, Hrubec, Janoch, Schwartz, Novák, Čížek, Silný
    HC Olomouc: Hasala (Mokrý) – Bahounek, Klesla, Hlaváč, Vosátko, Rutar, Pírek, Dajčar – Kalač, Handl, Matiaško, Štefka, Pěcha, Mácha, Horký, Štědrý, Podlaha, Ministr, Kaplan

    Rozhodčí: Jílek – Polonij, Šimánek
    thejrc.org