Olomouc – Warriors Brno 3:1 (kon.) | Vsetín – Technika Brno 3:4 (1:2 po s.n.) | Zlín – Třinec 2:3 (po pr.)
PZ Kladno – Slavia 0:8 (kon.) | Plzeň – K. Vary 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 4:1 (kon.)
Mountfield HK – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Tábor – Žďár n/S 1:2 (kon.) | Kobra – Třemošná 3:5 (kon.)
Vítkovice – HK MD Šumperk 15:1 (kon.) | Přerov – Havířov 1:5 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Chomutov – Sparta 6:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (0:0, 2:1, 2:0 - N 0:0 - 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 29.09.2018, 12:15 • Malá hala ČPP Arény • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Mountfield HK.
    Hradečtí se v nájezdech prosadili dvakrát, Bruslaři ani jednou. Bonusový bod tedy také zůstává v Hradci Králové, autorem vítězného nájezdu je MATYÁŠ BUDINA, jenž se prosadil ranou na vyrážečku.
     
    58:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Naopak na druhé straně kotouč za brankovou čáru propadl a je to už 4:1! Souhru dvou Matějů zakončoval MATĚJ HAVLÍČEK, který se z pozice beka dostal až do mezikruží, odkud propálil hostujícího gólmana. Asistence: Matěj Beneš.
     
    43:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ve zkrácené přesilovce se Východočeši neprosadili, teď už ale znovu vedou o dvě branky! ŠIMON MARHA vybruslil s pukem od pravého mantinelu až k pravé tyči, odkud svižnou střelou propálil gólmana mezi betony – 3:1. Asistence: Dominik Pavlata.
     
    34:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští se také dočkali první branky a dávají kontaktní gól! Na obranné modré obrali o puk domácí a dopředu upaloval MATĚJ KOZLÍK. Ten, ač byl stíhán domácím bekem, si dokázal udělat prostor a prostřelit hradeckého brankáře – 2:1. Asistence: Ondřej Besmák.
     
    32:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tentokrát už byl ale i Daniel Král krátký a Hradec jde do vedení o dvě branky! MAREK PELDA vyslal od modré čáry parádní ránu do pravého horního růžku, a i když tam brankář natahoval svou lapačku, na kotouč nedosáhl – 2:0. Asistence: Matěj Beneš.
     
    20:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    A tenhle útok vyšel Východočechům na jedničku, využívají přesilovku a na startu druhé části jdou do vedení! Šimon Marha posunul puk na vrchol levého kruhu, kde napřáhl ke střele LUKÁŠ PAJER. Svou bombu nasměroval dokonale, kotouč totiž zapadl na milimetry přesně do vzdálenějšího růžku – 1:0. Asistence: Šimon Marha.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 21. Pajer (Marha), 33. Pelda (Matěj Beneš), 44. Marha (Pavlata), 59. Havlíček (Beneš), rozh. náj. Budina – 35. Kozlík (Besmák)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Juřica (HBR)
    1:0   Budina (HKM)
    2. série:
    1:0   Michal Beneš (HBR)
    1:0   Marha (HKM)
    3. série:
    1:0   Kozlík (HBR)
    2:0   Matěj Beneš (HKM)
    4. série:
    2:0   Matoušů (HBR)


    Mountfield HK: Žalčík (Tichý) – Králik, Táborský, Boukal, Havlíček (A), J. Řehák, Pelda (C) – Pavlata, Giesl, Gaspar, Budina, Pajer, Matěj Beneš, Novotný, Souček, Jerman, Marha. Trenér: Petr Luštinec.
    BK Havlíčkův Brod: Král (Kukeně) – Dvořák, Besmák, Doležal, Kuchta, Jiráček, Kutlvašr – Matoušů, Dymák, Juřica (A), Janko, Holenda, Michal Beneš, T. Krejčí, Kozlík, D. Krejčí, Prášek, Rauš (C). Trenér: Petr Beránek.

    Rozhodčí: Pilný – Hájková, Řezníček
    thejrc.org