Olomouc – Warriors Brno 3:1 (kon.) | Vsetín – Technika Brno 3:4 (1:2 po s.n.) | Zlín – Třinec 2:3 (po pr.)
PZ Kladno – Slavia 0:8 (kon.) | Plzeň – K. Vary 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 4:1 (kon.)
Mountfield HK – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.) | Tábor – Žďár n/S 1:2 (kon.) | Kobra – Třemošná 3:5 (kon.)
Vítkovice – HK MD Šumperk 15:1 (kon.) | Přerov – Havířov 1:5 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 3:4 (kon.)
Chomutov – Sparta 6:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (0:0, 2:1, 2:0 - N 0:0 - 1:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 29.09.2018, 12:15 • Malá hala ČPP Arény • Extraliga dorostu • Skupina Střed
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Mountfield HK.
    Hradečtí se v nájezdech prosadili dvakrát, Bruslaři ani jednou. Bonusový bod tedy také zůstává v Hradci Králové, autorem vítězného nájezdu je MATYÁŠ BUDINA, jenž se prosadil ranou na vyrážečku.
     
    64:54
    Nakonec z toho byla pro brankáře velmi nepříjemná střela, Mario Žalčík zalehl puk těsně před brankovou lajnou!
     
    64:19
    Lukáš Pajer byl sám před gólmanem, jeho svižnou střelu ale dovedl Daniel Král vyrazit nad břevno!
     
    62:22
    Po střele Adama Dvořáka zazvonila tyčka!
     
    60:39
    Tu ale nevyužil a Šimon Marha už putuje na trestnou lavici. Inkasoval dvě minuty za hákování.
     
    58:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Naopak na druhé straně kotouč za brankovou čáru propadl a je to už 4:1! Souhru dvou Matějů zakončoval MATĚJ HAVLÍČEK, který se z pozice beka dostal až do mezikruží, odkud propálil hostujícího gólmana. Asistence: Matěj Beneš.
     
    58:21
    Vladislav Juřica vystihl výborně hradeckou rozehrávku a upaloval dopředu v samostatném úniku, bekhendové zakončení ale betonem vytáhl Mario Žalčík!
     
    56:50
    Lukáš Souček našel zpoza brány z druhé vlny si najíždějícího Matěje Giesla, ten ale trefil jen pohotového Daniela Krále.
     
    55:01
    Na druhé straně jeli hosté do přečíslení, Jaroslavu Práškovi ale nahrávka nesedla a musel si ji zpracovávat. A když chtěl vystřelit, skočil mu do dráhy Dominik Pavlata, jenž kotouč zablokoval vlastním tělem.
     
    52:40
    Matěj Giesl našel žabkou před bránu si najíždějícího Matěje Beneše, tomu ale kotouč na hůl nesedl ideálně a střela obloučkem jen přeletěla horní tyč!
     
    50:55
    Pěkný semafor vystavil Daniel Král Peldově dělovce od modré čáry.
     
    50:36
    Další dva pohotové zákroky se připsal Král, teď se jeho tým ale bude muset bránit. Adam Dvořák je totiž vyloučen za sekání.
     
    43:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ve zkrácené přesilovce se Východočeši neprosadili, teď už ale znovu vedou o dvě branky! ŠIMON MARHA vybruslil s pukem od pravého mantinelu až k pravé tyči, odkud svižnou střelou propálil gólmana mezi betony – 3:1. Asistence: Dominik Pavlata.
     
    40:56
    Početní výhoda ale hostům moc dlouho nevydržela, Ondřej Besmák totiž přidržel protihráče a taktéž jde na trestnou lavici. Hraje se tedy čtyři na čtyři.
     
    40:29
    A ten samý hráč, Matěj Beneš, je vyloučen na dvě minuty za odrážení. Přesilovka pro Havlíčkův Brod.
     
    34:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkobrodští se také dočkali první branky a dávají kontaktní gól! Na obranné modré obrali o puk domácí a dopředu upaloval MATĚJ KOZLÍK. Ten, ač byl stíhán domácím bekem, si dokázal udělat prostor a prostřelit hradeckého brankáře – 2:1. Asistence: Ondřej Besmák.
     
    32:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tentokrát už byl ale i Daniel Král krátký a Hradec jde do vedení o dvě branky! MAREK PELDA vyslal od modré čáry parádní ránu do pravého horního růžku, a i když tam brankář natahoval svou lapačku, na kotouč nedosáhl – 2:0. Asistence: Matěj Beneš.
     
    31:51
    Dvojice Marha – Souček dorážela na Lukáš Krále, ten ale dokázal zastavit puk takřka na brankové lajně!
     
    26:53
    Matěj Beneš ujížděl vstříc havlíčkobrodské bráně a mířil do horního pravého rohu, jeho pokus ale zastavila spojnice tyčí!
     
    26:04
    V přečíslení dvou na jednoho zakončoval Vladislav Juřica, Mario Žalčík ale udržel beton na ledě a puk za čáru nepustil!
     
    23:36
    Vladislav Juřica narazil do Šimona Marhy a poroučel se k ledu, hradecký forvard vyfasoval dvě minuty za pozdní dohrání. Přesilovka pro Havlíčkův Brod.
     
    20:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    A tenhle útok vyšel Východočechům na jedničku, využívají přesilovku a na startu druhé části jdou do vedení! Šimon Marha posunul puk na vrchol levého kruhu, kde napřáhl ke střele LUKÁŠ PAJER. Svou bombu nasměroval dokonale, kotouč totiž zapadl na milimetry přesně do vzdálenějšího růžku – 1:0. Asistence: Šimon Marha.
     
    18:45
    Havlíčkobrodští si teď nepohlídali střídání a hráli u střídačky s kotoučem v šesti. Obdrželi tak trest pro hráčskou lavici, Mountfield si zahraje v početní výhodě.
     
    17:50
    Lukáš Pajer našel zpoza brány v mezikruží se nabízející hokejku Jana Boukala a jeho rána mířila pěkně do horního růžku. Daniel Král ale zareagoval rychle a vyšvihl pro kotouč svou lapačku!
     
    15:49
    Dominik Pavlata a Jan Gaspar ujeli dopředu v přečíslení, druhému jmenovanému ale při zakončení podjel puk hůl a Král tak nemusel zasahovat!
     
    12:43
    Matyáš Budina proklouzl středem hřiště za hostující obranu, zpracoval nahrávku a ocitl se tváří v tvář Královi. Zkusil rychlou střelu pod lapačku, výstroj Daniela Krále ale byla hbitá a kotouč chňapla!
     
    11:09
    Šimon Marha zůstal úplně sám před brankářem, měl ale málo manévrovacího prostoru a nepovedlo se mu zvednout puk do dostatečné výšky. Daniel Král natáhl ze všech sil levý beton a dokázal puk zastavit!
     
    08:07
    První přesilovku si zahrají hosté. Domácí Jakub Jerman totiž fauloval kolenem a odpyká si trest v boxu trestoměřičů.
     
    03:59
    Lukáš Pajer dobře nabízel od pravého mantinelu do chumlu před bránou, kotouči chyběly centimetry, aby se místo do mezikruží odrazil směrem do sítě.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 21. Pajer (Marha), 33. Pelda (Matěj Beneš), 44. Marha (Pavlata), 59. Havlíček (Beneš), rozh. náj. Budina – 35. Kozlík (Besmák)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Juřica (HBR)
    1:0   Budina (HKM)
    2. série:
    1:0   Michal Beneš (HBR)
    1:0   Marha (HKM)
    3. série:
    1:0   Kozlík (HBR)
    2:0   Matěj Beneš (HKM)
    4. série:
    2:0   Matoušů (HBR)


    Mountfield HK: Žalčík (Tichý) – Králik, Táborský, Boukal, Havlíček (A), J. Řehák, Pelda (C) – Pavlata, Giesl, Gaspar, Budina, Pajer, Matěj Beneš, Novotný, Souček, Jerman, Marha. Trenér: Petr Luštinec.
    BK Havlíčkův Brod: Král (Kukeně) – Dvořák, Besmák, Doležal, Kuchta, Jiráček, Kutlvašr – Matoušů, Dymák, Juřica (A), Janko, Holenda, Michal Beneš, T. Krejčí, Kozlík, D. Krejčí, Prášek, Rauš (C). Trenér: Petr Beránek.

    Rozhodčí: Pilný – Hájková, Řezníček
    bahis siteleri