Columbus – Pittsburgh 7:6 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 4:5 (kon.) | Washington – Carolina 4:5 (po pr.)
Toronto – Detroit 6:2 (kon.) | St. Louis – Dallas 3:1 (kon.) | Colorado – Minnesota 4:3 (po pr.)
Vegas – Los Angeles 2:0 (kon.) | Edmonton – Calgary 4:3 (kon.) | Boston – Philadelphia 1:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
7:6 (3:3, 2:2, 2:1)
Pittsburgh Penguins
Sobota 29.09.2018, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Dominik Simon (PIT) 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:26 (03:53:47)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Artěmij Panarin (CBJ) 2+2
    2. Cam Atkinson (CBJ) 1+3
    3. Zach Werenski (CBJ) 0+4

     
    Pittsburgh odehrál další fantastické utkání na ledě Columbusu, které přineslo celkem 13 gólů a sedm z nich padlo do sítě Penguins. Hosté tak nedokázali navázat na výhru z prvního vzájemného zápasu 7:3 a přípravu zakončili porážkou, o které rozhodl v závěru utkání Oliver Bjorkstrand. Konečný výsledek. Columbus Blue Jackets 7 Pittsburgh Penguins 6.

     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Kris Letang vystřelil na vrcholu pravého kruhu zápěstím, našel ovšem pouze náruč klečícího brankáře Sergeje Bobrovského! To je zřejmě konec.
     
    59:16
    Patric Hörnqvist na levém křídle vystřelil z úhlu a Sergej Bobrovskij jeho pokus dokázal zachytit.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:51
    Cam Atkinson po zákroku Sergeje Bobrovského minul pravou tyč odkryté brány a pískalo se zakázané uvolnění! Pittsburgh si během přerušení vyžádal oddechový čas. Skóre: 7:6.
     
    58:04
    Penguins sice nemají tlak, nyní se ale u pravé tyče ocitli v obrovské šanci, vyrovnávací gól jim ovšem ukradl výborným zákrokem Sergej Bobrovskij! Bryan Rust nedokázal puk na vzdálenější pravé tyči zasunout přes jeho levý beton do sítě. Hosté hrají bez brankáře!
     
    57:49
    Do konce utkání už příliš mnoho času nezbývá a Penguins si marně snaží vytvořit souvislejší tlak.
    56:04 Oliver BJORKSTRAND - 7:6
     
    56:04
    Columbus právě vstřelil branku!
    OLIVER BJORKSTRAND krásnou střelou zápěstím z bodu levého kruhu pro vhazování mezi levým betonem a lapačkou Caseyho DeSmitha zamířil ke vzdálenější pravé tyči a Columbus v závěru zápasu strhává vedení na svou stranu! Bude Bjorkstrandův gól vítězný? Toť otázka. Domácí vedou. Asistence: Zach Werenski a Nick Foligno.
     
    54:38
    David Savard na levém křídle vystřelil z úhlu od hrazení a Casey DeSmith snadno puk podržel.
     
    54:27
    Casey DeSmith si snadno poradil se střelou Blue Jackets z levého křídla a hra byla přerušena. Ve třetí třetině si odbudeme poslední reklamní přestávku.
     
    53:50
    Sidney Crosby se po přihrávce zpoza brány ocitl v brankovišti v obrovské šanci, jenže puk nedokázal z blízkosti dorazit do sítě!
     
    53:13
    Alexander Wennberg v pravém kruhu v rychlosti napřahoval ke střele, Penguins ho ale na poslední chvíli dojeli a pádem pod brusle ho do zakončení nepustili.
     
    52:44
    Gabriel Carlsson vystřelil z levého kruhu a Casey DeSmith snadno detekoval puk lapačkou. Po přerušení hry následuje krátká komerční přestávka.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 1. Panarin (Atkinson, Werenski), 6. Panarin (Atkinson, Werenski), 13. Jenner (Werenski), 28. Atkinson (Panarin), 31. Foligno (Atkinson, Panarin), 51. Kukan (Savard, Nash), 57. Bjorkstrand (Werenski, Foligno) – 7. Crosby (Trotman), 7. Hagelin, 18. Brassard, 23. Brassard (Rust), 25. Hörnqvist (Riikola, Malkin), 43. Rust (Brassard, Riikola)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, Nutivaara, Kukan, Savard, Carlsson, Harrington – Panarin, Dubois, Atkinson – Foligno (C), Wennberg, Bjorkstrand – Jenner (A), Dubinsky, Anderson – Duclair, Nash, Milano. Hlavní trenér: John Tortorella.
    Pittsburgh Penguins: Jarry (34. DeSmith) – Dumoulin, Letang (A), Oleksiak, Ruhwedel, Riikola, Trotman – Guentzel, Crosby (C), Hörnqvist – Hagelin, Malkin (A), Kessel – Simon, Brassard, Rust – Grant, Sheahan, Aston-Reese. Hlavní trenér: Mike Sullivan.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Kendrick Nicholson. Čároví: Tim Nowak, Devin Berg

    Diváci: 13976
    bahis siteleri