Bologna – Udinese 2:1 (kon.) | Fiorentina – Atalanta BC 2:0 (kon.) | Frosinone – Janov 1:2 (kon.)
Chievo – Turín 0:1 (kon.) | Parma – Empoli 1:0 (kon.) | Sassuolo – AC Milán 1:4 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
1:4 (0:1)
AC Milán
Neděle 30.09.2018, 20:30 • MAPEI Stadium - Città del Tricolore (Reggio nell'Emilia) • Italská Serie A • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany již vše, dobrou noc a příště na počtenou! (22:28:36)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:10. Střely mimo: 6:0. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:11.
     
    Trápící se AC Milán po třech remízách v řadě zabral a jasně zvítězil na hřišti rozjetého Sassuola. Zatímco první poločas nabídl vyrovnanou podívanou, na začátku druhé půle měli svěřenci Gennara Gattusa jasně navrch a po trefách Kessiého, Susa a Castilleja zaslouženě vedli 3:0. Jiskřičku naděje sice domácím Neroverdi vykřesal necelou půlhodinu před koncem střídající Djuričić, na víc už se ale domácí nezmohli a v samotném závěru navíc Suso upravil na konečných 1:4.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+5. SUSO - 1:4
     
    90+5
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak nakonec ano, rozhodčí Giacomelli si celou situaci nechal zkontrolovat u videa a branka platí! Hlavní arbitr si nejprve myslel, že ránu SUSA protečoval do sítě v ofsajdu stojící Cutrone, nakonec tomu ale nebylo tak.
     
    90+4
    Suso už se radoval ze svého druhého gólu v utkání, branka ale kvůli ofsajdu neplatí!
     
    90+3
    Domácí si teď nerozuměli při rozehrávce a na opačnou stranu se okamžitě vyřítil Suso, který si v poslední minutě nastavení vynutil faul nedaleko soupeřovy šestnáctky. Zdá se, že je rozhodnuto...
     
    90+2
    Exekuce nařízeného přímého kopu z pravé strany hřiště se ujal Manuel Locatelli, po jehož centru se ale žádný z domácích hráčů nedostal ke střele a Suso poté zakopl balon do bezpečí.
     
    90+1
    Už známe i délku nastavení, které bude tříminutové.
     
    90
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ignazio Abate, přichází Davide Calabria.
     
    89
    Sassuolští sympaticky nic nebalí, čas ale není na jejich straně a Lirolův dalekonosný nákop do pokutového území navíc skončil přímo v Donnarummově náruči.
     
    87
    Z něj ovšem nakonec žádné nebezpečí pro Gianluigiho Donnarummu nepramenilo, po Sensiho centru z pravé strany se nikdo v zeleno-černém k míči nedostal.
     
    86
    Sensiho nákop adresovaný Bogovi srazil Abate do zámezí, domácí tak budou mít k dispozici rohový kop.
     
    85
    Domácí už se pochopitelně soustředí jen na ofenzívu, a tak v jejich obraně vznikají mezery. Hosté toho ještě nevyužili, zároveň se ale bez problémů brání a nepouští Sassuolské blíže k Donnarummovi.
     
    84
    Cutrone našel ve středu hřiště úplně volného Bonaventuru, po jehož následné kolmici se až do pokutového území prokousal střídající Laxalt, mladý Uruguayec už se ale do zakončení nedostal.
     
    82
    Bonaventurův nákop do pokutového území nikoho v bílém dresu nenašel, míč doletěl až do náruče Andrey Consigliho.
     
    81
    Marlon si v souboji s Bigliou pomohl nedovolenými prostředky, argentinský legionář v dresu AC se pochopitelně příliš nemá k tomu, aby se postavil zpět na nohy...
     
    80
    Střídající Khouma Babacar poslal z levé strany zajímavý centr do pokutového území, kde čekal na přihrávku Jeremie Boga, který se ale k hlavičce nakonec nedostal.

    Vojtěch Balon

    Branky: 68. Djuričić (Rogério) – 39. Kessié, 50. Suso (Bonaventura), 60. Castillejo (Çalhanoğlu), 90+5. Suso

    Karty:   70. Rogério (SAS) – 17. Biglia (ACM)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:10. Střely mimo: 6:0. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:11.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Lirola, Marlon, G. M. Ferrari, Rogério – Bourabia (58. Djuričić), Locatelli, Sensi – D. Berardi (75. Babacar), K-P. Boateng, Di Francesco (57. Boga).
    Náhradníci: Pegolo – Magnanelli, Lemos, Djuričić, Matri, Sernicola, Boga, Magnani, Babacar, Dell'Orco, Adjapong, Brignola.

    AC Milán: G. Donnarumma – Abate (90. Calabria), Musacchio, A. Romagnoli, Ricardo Rodríguez – Kessié, Biglia, Bonaventura – Suso, Castillejo (72. Cutrone), Çalhanoğlu (77. Laxalt).
    Náhradníci: Reina, An. Donnarumma – Calabria, J. Mauri, Borini, Bakayoko, Bertolacci, C. Zapata, Simič, Cutrone, Halilović, Laxalt.

    Rozhodčí: Giacomelli – Preti, Di Vuolo
    ocianews.com