Benátky n/J – Poruba 2011 3:4 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Motor ČB – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Slavia – Litoměřice 2:0 (kon.) | Přerov – Třebíč 3:1 (kon.) | Prostějov – Havířov 5:0 (kon.)
Kadaň – Kladno 0:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:2 (2:0, 0:0, 2:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 03.10.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:36 Miloslav ČERMÁK - 4:2
     
    56:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle může být rozhodující branka! Vydarený pálil od modré a do jeho rány sáhl MILOSLAV ČERMÁK, jenž nasměroval puk do brány. Je otázkou, jestli si na puk ještě nesáhl Martin Novák, který stál na brankovišti. Asistence: René Vydarený.
     
    55:37
    Jiří Šimánek je na ledě!
     
    54:06
    V Budvar aréně je 5549 diváků!
     
    53:36
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jiří Šimánek – 2 min., podrážení).
    52:12 Antonín MELKA - 3:2
     
    52:12
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Severočeši se nevzdávají a už je to zase jen o gól! Krásná rychlá kombinace, která šla z hokejky na hokejku skončila u ANTONÍNA MELKY, který z prostoru mezi kruhy trefil místo u tyčky. Asistence: Jakub Březák a Tomáš Pšenička.
    48:59 Martin NOVÁK - 3:1
     
    48:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Druhá využitá přesilová hra a už je to zase o dvě branky! Fillman poslal puk na Bradleyho, jenž našel přes šířku hřiště MARTINA NOVÁKA, jehož rána z první trefila šibenici Grohovy branky. Navíc ten toho moc neviděl. Asistence: Cody Bradley a Mitch Fillman.
     
    48:11
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Weinhold – 2 min., podrážení).
     
    45:50
    Nádherně vymyšlená přihrávka v podání Bradleyho! Ten poslal jemnou zadovku na přední tyč, kde zakončoval Čermák. Groh jeho pokus lapil!
    44:19 Daniel VRDLOVEC - 2:1
     
    44:19
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Už je to o jednu branku! DANIEL VRDLOVEC dostal přihrávku do těžké pozice, jenže parádně trefil růžek Kváčovy brány. Asistence: Antonín Melka.
     
    42:00
    Obrovská šance Romana Přikryla! Ten dostal přihrávku od mantinelu a mířil vstříc Grohovi! Ten jeho pokus vykopl betonem a puk zůstal v brankovišti! Nikdo z domácích ho za čáru nedostal.
     
    41:36
    Lukáš Volf je na ledě.
     
    40:59
    Jenže stejně mohlo inkasovat! Jiří Šimánek dostal parádní zadovku před branku, jenže z kleku bránu těsně přestřelil!
     
    39:37
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Lukáš Volf – 2 min., hrubost).
     
    35:57
    Dančišin je na ledě!
     
    33:57
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Milan Dančišin – 2 min., podrážení).
     
    33:06
    Martin Beránek podruhé v samostatném nájezdu a znovu nedal! Tentokrát zkoušel vystřelit k vzdálenější tyči, jenže brankář Ústí svůj tým podržel!
     
    32:05
    Zákrok minimálně kola si připsal Groh! Budějovice to sehrály parádně až d prázdné, do které střílel Šimánek. Groh ovšem neskutečně skočil do prostoru a puk vyrazil. Parádní moment.
     
    30:40
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Tůma – 2 min., držení).
     
    28:51
    Další velká šance Ústí! Motor si hodně koleduje o inkasování díky propadům v obraně. Ke střele se dostal Jiří Severa, jehož ránu Kváča vyrazil do ochranné sítě.
     
    25:37
    Obrovská chyba Plášila na útočné modré, díky čemuž jelo Ústí dva na jednoho! Finální přihrávku dostal Milan Davídek, který si ještě posunul puk, jenže Kváča ho vychytal betonem.
     
    24:17
    Pavel Novák je na ledě!
     
    23:17
    Zajímavé momenty na obou stranách! Nejprve se do přečíslení dostalo Ústí, jenže Jiří Severa bránu minul. Na druhé straně se před Grohem objevil Beránek, jehož forhendový blafák hostující brankář přečetl! Navíc hosté již hrají v pěti.
     
    22:17
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Pavel Novák.
     
    21:12
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Tomáš Jandus – 2 min., podrážení).
     
    20:22
    No a klidně to mohlo být jen o gól! Lukáš Volf si sjel do předbrankového prostoru, jenže ránu se mu nepovedla. Poté se k puku dostal ještě další hostující hráč, jehož pokus jen projel brankovištěm.
     
    18:51
    Čermák je na ledě!
     
    16:51
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Miloslav Čermák – 2 min., faul kolenem).
     
    16:28
    Velká chyba domácího Kutláka, ale skvělý zákrok Kváči! Nejprve Jakub Chrpa jel sám a mířil mezi betony. Ty stihl včas Kváča sklapnout, jenže dorážel ještě Davídek. I jeho dorážku Kváča lapil!
    11:45 Jiří ŠIMÁNEK - 2:0
     
    11:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    O chvilku později už to je o dvě branky! Pavel Pýcha vyslal ránu od modré, jež trefila jen spoluhráče do zad. JIŘÍ ŠIMÁNEK se ale nejrychleji zorientoval na brankovišti a doklepl puk d poloprázdné sítě. Asistence: Pavel Pýcha a Roman Přikryl.
     
    10:29
    Jiří Severa je na ledě!
     
    08:29
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jiří Severa – 2 min., sekání).
     
    07:32
    Další gólovka domácího celku! Cody Bradley se dostal do úniku, ve kterém byl přece jen trochu tísněn. Přesto to zkusil bekhendem na zadní tyč, jenže Groh vytáhl zákrok betonem.
     
    05:48
    A další dobrá šance Motoru! Pavel Novák se ocitl sám před brankou, kde byl také puk. Českobudějovický mladík ho nedokázal dostat do sítě.
    04:10 Miloslav ČERMÁK - 1:0
     
    04:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočechům stačilo pouhých sedm vteřin na využití přesilovky a jdou do vedení! Pavlin nahodil šikovně kotouč od modré a před brankou skvěle clonil MILOSLAV ČERMÁK, jenž dokázal puk tečovat mimo dosah Groha. Asistence: Žiga Pavlin a David Gilbert.
     
    04:03
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Tomáš Pšenička – 2 min., podrážení).
     
    01:27
    Tohle již zavánělo zajímavou šancí! Dančišin nahodil puk Groha, jenž ho vyrazil jen před sebe. Tam se snažil Beránek procpat puk do sítě, jenže branka z toho nebyla.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Čermák (Pavlin, Gilbert), 12. Šimánek (Pýcha, R. Přikryl), 49. M. Novák (Bradley, Fillman), 57. Čermák (Vydarený, Bradley) – 45. Vrdlovec (Melka), 53. Melka (Březák, Pšenička)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – Čermák, Gilbert, Z. Doležal – Beránek, Dančišin, P. Novák – M. Novák, Bradley, Heřman – Šimánek, R. Přikryl, Babka.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Groh (J. Dlouhý) – M. Vágner, Zukal, Březák, M. Jandus, Jeřábek, Weinhold, Mert – Melka, Vrdlovec, L. Volf – T. Jandus, Pšenička, Jícha – Krliš, Davídek, Tůma – Chrpa, Severa.

    Rozhodčí: Přikryl, Ondráček – Štofa, Beneš
    thejrc.org