David Servis – Žďár n/S 2:9 (kon.) | Pelhřimov – Mor. Budějovice 1:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.)
Val. Meziříčí – Opava 2:3 (po pr.) | Kopřivnice – Orlová 10:4 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 5:1 (kon.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
10:4 (2:2, 7:1, 1:1)
MSK Orlová
Středa 03.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Kopřivnice • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:35
    Orlová právě vstřelila branku!
    Zdá se, že poslední slovo budou mít hosté, i když na jejich porážce už to nic nezmění. Z mezikruží natáhl ke střele JAN ŠMÍD a trefil se přímo pod horní tyč. Asistence: Marek Smrčka, Marek Smrčka.
     
    58:28
    Vyloučení v týmu HC Tatra Kopřivnice (Marek Pěnčík – 2 min., hákování).
     
    57:25
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tak už je to tady, Kopřivnice se dočkala své desáté branky. Z levé strany se prosadil ADAM ČERVENKA, pro kterého je to zároveň dovršení hattricku. Útočník Kopřivnice to bude mít nejspíš v kabině za tento počin drahé. Asistence: Tomáš Fojtík, Jakub Mach.
     
    46:10
    Vyloučení v týmu HC Orlová (Maxim Bostanzhiev – 2 min.).
     
    38:46
    Vyloučení v týmu HC Orlová (Lukáš Sladovský – 2 min., podrážení).
     
    37:27
    Vyloučení v týmu HC Tatra Kopřivnice (David Stříž – 2 min., držení).
     
    35:54
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice pokračuje v nejlepším výkonu v sezóně. Desítka už je blízko, domácí vedou 9:3. Prosadil se PATRIK GOLA, který překonal Svobodu z předbrankového prostoru. Asistence: Miroslav Marek, Marek Pěnčík.
     
    33:24
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice odskakuje už na rozdíl pěti branek a dalším jejím dvougólovým střelcem je ADAM ČERVENKA, který tečoval za záda Svobody střelu od modré čáry z hokejky Stříže. Asistence: David Stříž, Ondřej Sluštík.
     
    30:02
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Gólová přestřelka pokračuje, domácí už zase vedou o čtyři branky. Fojtík přesně přihrál na ADAMA KOFRONĚ, který se ve dnešním zápase zapsal podruhé mezi střelce. Asistence: Tomáš Fojtík.
     
    29:35
    Orlová právě vstřelila branku!
    Orlová trochu zmírňuje svou ztrátu a ještě úplně není ze hry o své první body v sezóně. Z protiútoku se prosadil podruhé v utkání MICHAL DANG. Asistence: Kamil Klíma.
     
    28:02
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Ani střídání brankářů Orlové nepomohlo, Svoboda inkasoval hned z první střely, která na něj letěla a Orlová už ve druhé třetině počtvrté. Střelcem branky se stal DOMINIK SUCHÝ. Asistence: Marek Pěnčík.
     
    27:15
    Střídání v týmu HC Orlová: ze hřiště odchází Andreas Kubáň, přichází René Svoboda.
     
    27:15
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácí pokračují ve výborném výkonu ve druhé třetině a navyšují už na 5:2. Sluštík našel na pravém kruhu ADAMA ČERVENKU, který přesně mířenou ranou překonal Kubáně. Asistence: Ondřej Sluštík, Miroslav Marek.
     
    25:05
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Uběhlo pouhých pětadvacet sekund a domácí fanoušci se radují z další branky. Prosadil se ADAM KOFROŇ, který byl sám před Kubáněm a po kličce zasunul kotouč kolem jeho betonu do sítě.
     
    24:30
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácí jdou podruhé v utkání do vedení! DAVID STŘÍŽ se prosmýkl mezi kruhy a pak přesně zakončil zápěstím. Kotouč cinkl o tyčku a pak se odrazil do branky Orlové. Domácí vedou 3:2. Asistence: Robin Gebauer.
     
    17:30
    Vyloučení v týmu HC Tatra Kopřivnice (Filip Rufer – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:30
    Domácí odmítli možnost jít znovu do vedení. Perfektní přihrávku do jízdy dostal na levé křídlo Dominik Suchý a byl před Kubáněm úplně sám. Brankář Orlové ale vytáhl fantastický zákrok.
     
    13:59
    Orlová právě vstřelila branku!
    A máme tu opět nerozhodný stav. Klía našel přesným pasem MICHALA DANGA, a ten procpal kotouč mezi Hromadovými betony střelou po ledě do branky. Asistence: Kamil Klíma.
     
    11:29
    Vyloučení v týmu HC Orlová (Petr Šendera – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:17
    Mohlo být vyrovnáno! Hromada měl štěstí, protože po Šmídově střele zazvonila tyčka jeho branky.
     
    09:40
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácí to teď sehráli skvěle. MARTIN TOMÁŠEK vyvezl kotouč z obranného pásma a poté ho přenechal Machovi. Kapitán Kopřivnice si počkal, až bude Tomášek před brankou a pak mu puk poslal přesně na čepel. Od té se kotouč odrazil neomylně pod břevno branky hostů. Asistence: Jakub Mach.
     
    07:35
    Vyloučení v týmu HC Tatra Kopřivnice (Miroslav Marek – 2 min., podrážení).
     
    05:52
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé, je opět vyrovnáno. Hosté nevedli ani minutu. Gebauer našel přesnou přihrávkou DAVIDA STŘÍŽE, který byl na trestné lavici, když Orlová skórovala. Tentokrát se obránce domácích ukázal v lepším světle a srovnal stav. Asistence: Robin Gebauer.
     
    05:12
    Orlová právě vstřelila branku!
    Hosté využívají po ukázkové kombinaci hned svou první přesilovou hru v zápase. Domácí nestíhali a nechali před brankou zcela volného PETRA ŠENDERU, který nezaváhal a poslal svůj tým do vedení. Asistence: Maxim Bostanzhiev, Sergej Golev.
     
    04:31
    Vyloučení v týmu HC Tatra Kopřivnice (David Stříž – 2 min., vysoká hůl).
     
    01:56
    Vyloučení v týmu HC Orlová (Adam Spálovský – 2 min., podrážení).

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 6. Stříž (Gebauer), 10. Tomášek (Mach), 25. Stříž (Gebauer), 26. Kofroň, 28. Červenka (Sluštík, Marek), 29. Suchý (Pěnčík), 31. Kofroň (Fojtík), 34. Červenka (Stříž, Sluštík), 36. Gola (Marek, Pěnčík), 58. Červenka (Fojtík, Mach) – 6. Šendera (Bostanzhiev, Golev), 14. Dang (Klíma), 30. Dang (Klíma), 60. Šmíd (Smrčka, Brodek)


    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Stříž (A), Rufer, Zuzaník, Bail, Marek, Fojtík – Pěnčík, Hrubý, Mach (C), Červenka, Gebauer, Suchý, Raška, Tomášek, Kofroň, Gola, Sluštík (A)
    MSK Orlová: Kubáň (28. Svoboda) – Janiczek, Tomis (C), Spálovský, Puškár, Cypas, Štěpánek – Šindera – Ballner, Smrčka, Sladovský (A), Šmíd, Klíma, Golev, Bostanzhiev, Brodek, Dang, Achmetjanov, Hovsepjan (A), Kysučan
    thejrc.org