Bílina – Děčín 3:7 (kon.) | Mostečtí Lvi – Klatovy 9:1 (kon.) | Jablonec n/N – Kolín 2:4 (kon.)
Vrchlabí – Letňany 1:3 (kon.) | Trutnov – Dvůr Králové n. L. 4:3 (kon.) | Řisuty – Kobra 6:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
2:4 (1:0, 1:1, 0:3)
SC Marimex Kolín
Středa 03.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Z Jablonce se s vámi loučím, přeji příjemný večer, a někdy příště se budu těšit opět na počtenou! (20:15:41)
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se nakonec stává SC Kolín! Kozlové předvedli parádní obrat ve třetí části, a díky brankám Petra Pýchy, Jakuba Semiráda a Marka Němce zaznamenávají čtvrtou výhru v řadě.
     
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Kozlové právě vstřelili branku!
    MAREK NĚMEC si ovšem rychle spravuje chuť a je rozhodnuto. Marek Mlčoch vybojoval puk ve středním pásmu a umožnil prvnímu jmenovanému snadné zakončení do vyklizené klece, Jelínek už byl opět na střídačce. Asistence: Mlčoch.
     
    58:58
    Jakub Jelínek se nakonec vrátil zpět do svého brankoviště a úplně sám se na něj hnal Marek Němec! Ten nic nevymýšlel, do cesty se jeho svižné střele ovšem postavila tyčka.
     
    58:35
    A je to tady, šelmy to zkoušejí bez brankáře. Kolín se nicméně dobře brání a okamžitě dostává kotouč alespoň do neutrálního pásma.
     
    58:26
    Domácí se dostali do menšího tlaku a Sejpal musel řešit střelu Marka Frka. Následně si Jablonec vyžádal oddechový čas! Mezitím jeho fanoušci nelibě pokřikují na rozhodčí.
     
    57:26
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A krátce poté, co znovu naskočil internet, dělají hosté velký krok ke třem bodům! David Šafránek se skvěle protáhl až před Jelínka. Dostal se i k dorážce, kterou gólman vyrazil do těla JAKUBA SEMIRÁDA, od nějž putoval kotouč velmi šťastně do sítě. Asistence: Šafránek.
     
    57:00
    Omlouváme se za technické potíže, díky kterým jsme s vámi několik minut nemohli být ve spojení. Vězte, že skóre se stále nezměnilo. Kolín neuspěl v jedné přesilové hře, těsně před koncem třetí části tak platí skóre 2:2.
     
    50:54
    Severočeši se konečně hlásí o slovo. Druhá formace se usadila v útočném pásmu a donutila Sejpala přerušit hru, což pramení ve vhazování před jeho klecí.
     
    50:14
    Teď ale Jakub Jelínek vůbec nevěděl, ze které strany na něj míří kotouč. Zpoza branky se vytočil Dominik Zumr, a ačkoliv byl domácí gólman natisklý na druhé tyčce, s obrovským štěstím zasáhl betonem!
     
    49:39
    Jakub Jelínek je ostřelován ze všech stran a úhlů. Po vyhraném vhazování zakončoval těsně nad ledem Dominik Zumr a maskovaný muž znovu přerušuje hru.
     
    49:17
    Jablonečtí prožívají relativně hluchou pasáž. Nemohou se dostat do hry, a icing, na který teď vyhodili, jim v tom nikterak nepomůže. Čeká nás buly po pravici Jelínka.
     
    48:33
    Kozlové se znovu usadili v pásmu. Před brankou nebezpečně manipuloval s pukem na čepeli Dominik Zumr a domácí si mohli oddychnout, že se černá guma dostala na dosah Jelínka. Hra je přerušena.
     
    47:41
    Hra se nyní stěhuje ze strany na stranu. V pohotovosti musel být opět Jakub Jelínek, jenž holí vypíchl puk okolo branky projíždějícímu Robinu Martínkovi.
     
    47:03
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno, Kolín to sehrál velmi dobře! Luboš Kozák se dobře zorientoval v útočném pásmu a nabil dozadu střelecky aktivnímu PETRU PÝCHOVI, který rychle vypálil a Jelínek neměl šanci s jeho projektilem cokoliv udělat. 2:2! Asistence: Kozák.
     
    45:50
    Hra se bleskurychle přesunula před Sejpala. Ten se vleže natahoval po kotouči a pomohli mu pohotoví obránci, kteří touš rychle odpravili z brankoviště.
     
    45:40
    Pohlednou kombinaci Středočechů zakončoval z pravého kruhu Malý. Střela byla ovšem přizvednuta až do ochranné sítě, čeká nás tedy buly.
     
    44:54
    Kozlové pokračovali v náporu, a když se domácí vymanili, bylo jim k velké nelibosti publika odpískáno sporné postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 9. Babec (Nezbeda, Mrkvička), 36. Frk (Mrkvička) – 31. Zumr (Sejpal), 48. Pýcha (Kozák), 58. Semirád (Šafránek), 60. Němec (Mlčoch)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pavlů, Čechura, Abraham, Šuráň, Havelka Dominik – Nezbeda, Švík, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš, Gecko, Plíhal (C), Kotyza, Nevyhoštěný, Maďar (A), Bříška (A).
    SC Marimex Kolín: Sejpal (Martínek Ondřej) – Havelka Lukáš, Jurnečka, Pýcha, Březina, Hanzl, Barták, Mlčoch – Mandrik, Kozák, Zumr (A), Němec, Semirád, Malý (C), Martínek Robin, Kadlec, Netušil, Šafránek (A), Pilný.

    Diváci: 298
    thejrc.org