Kroměříž – Hlučín 3:0 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
3:0 (1:0)
FC Hlučín
Pátek 05.10.2018, 18:00Moravskoslezská fotbalová liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Úvodní sestavy:

    SK HS Kroměříž: Floder – Hloch, Matoušek, Jeleček, Dvořák – Motal, Mlýnek, Cupák, Okleštěk, Krhut – Silný.
    Náhradníci: Kofroň, Šmerda, Hirsch, Mlýnek, Navrátil, Vyhlíd.

    FC Hlučín: Kodeš – Massaniec, Málek, De Carvalho, Foltyn, Dostál, Hudeczek, Mac, Jančík, Štefek, Vengřinek.
    Náhradníci: Jaroš, Fojtík, Bílý, Kolenko, Adamovský.

    Rozhodčí: Macrineanu – Richtár, Černoevič.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání odstartovalo! Výkop provedli hostující hráči, kteří nastupují ve žlutých dresech. Domácí Kroměříž hraje v bíločervené kombinaci.
     
    2
    Fotbalisté ve žlutém se dostali na dostřel bráně soupeře. Nakonec přišel centr na zadní tyč, který dokázala domácí obrana odvrátit mimo nebezpečí.
     
    3
    Martin Foltyn jako první našel odražený míč. Moc se s tím nepáral a chtěl zády k bráně najít svého spoluhráče. Míč ovšem poslal daleko ode všech.
     
    4
    Už to vypadalo, že rozhodčí foukne do píšťalky po pádu jednoho z domácích. To se nakonec nestalo a faul by odpískán až Hlučínským.
     
    5
    Neskutečně, co teď hostující hráči zahodili! Útočník hostí si naběhl dobře za obranu. Nakonec se dostal s balonem do úhlu a poslal ho na svého spoluhráče. Tomu střelu do prázdné brány odhlavičkoval obránce!
     
    7
    Hráči ve žlutém jsou v průběhu prvních sedmi minut lepším týmem. Daleko častěji jsou na míči a nepouštějí Kroměříž do větších šancí.
     
    8
    Přesto se poslední minut a půl drželi na míči domácí fotbalisté. Ti si připsali zajímavou hlavičku, jenže ta šla těsně nad brankovou konstrukci.
     
    9
    Hlučínu se rozehrávka z půlky ani trochu nepovedla. Dlouhý nákop letěl až k Floderovi, který balón v pohodě sebral a rozehrál útok svého týmu.
     
    10
    Kroměříž rozehrával rohový kop a nebyla z toho vůbec špatná šance. Nakonec přišel přízemní centr do vápna, který obrana hostí odvrátila.
     
    11
    Zatím ale nevidíme nějak pohledné utkání. Oba týmy se spíše snaží dostat do útoku, ovšem střeleckých pokusů jsme zatím moc neviděli.
     
    12
    Viděli jsme po jednom autovém vhazování na každé straně. Ani jeden z celků nic nevymyslel. Přesto bude mít Hlučín přímý kop z dobré pozice.
     
    13
    Žlutou kartu dostává Michal Cupák (SK HS Kroměříž).
     
    14
    Nakonec přišel hodně vysoký centr, který si ze vzduchu sebral Floder. Ten poté ještě dostal nějakou ránu a je pískáno proti hostujícímu týmu.
     
    15
    Dobře to udělal Lukáš Motal, ten se rychlou kličkou zbavil protihráče. Poté se mu ale nepovedla přihrávka a domácí Kroměříž o míč přišla.
     
    17
    Domácí rozehrávali rohový kop z levé strany. Ten se jim ovšem nepovedl a Hlučín dobře zasáhl. Navíc se domácí hráč provinil faulem.
     
    18
    Vypadá to, že domácí tým zvyšuje své obrátky. Tohle byl dobrá střela, jenže na poslední chvíli byla sražena hostujícím hráčem na roh.
     
    19
    Kroměřížští hráči zahrávali nakonec hned dva rohové kopy. Žádné větší nebezpeční z nich nepřišlo, jelikož ani jeden centr do vápna nebyl přesný.
     
    21
    Dobrý zákrok hostujícího obránce! Hlučín je celkem pod tlakem v posledních minutách. Až do vápna přišla dlouhá přihrávka, jež hráč hostí na poslední chvíli odvrátil.
     
    22
    Tohle nevypadá dobře. Jeden z hráčů Hlučína, na jehož číslo není vidět, schytal ostrý úder ve vlastní šestnáctce a byl k němu zavolán i lékař.
     
    23
    Tento hráč nakonec odešel po svých za postranní čáru, ale nevypadá zrovna nejlépe. Vypadá to však, že bude schopen pokračovat ve hře.
     
    24
    A konečně nějaká střela po dlouhé době, která šla na bránu! Kodeš na ní ovšem dobře viděl, navíc šla doprostřed brány. Jednoduchý zákrok.
     
    25
    Vzápětí přišla obrovská hrubice hostujícího brankáře! Ten byl u míč o chvíli později než protihráč. Ten si s míčem ještě trochu popoběhl a poslal centr do vápna. Tam byl jeho spoluhráče, jenže ten ranou z první poslal míč vedle brány, ovšem byl v zakončení hodně tísněn.
     
    26
    Další ležící hráč Hlučína na hřišti, kterému se zatím na nohy moc nechce. Vše se ovšem obejde bez lékařského ošetření. U míče jsou hosté.
     
    28
    De Carvalho se probíjel do zakončení, jenže mu to nevyšlo. Proto přihrál Martinu Foltynovi, jenž roztáhl hru do strany.
     
    29
    Rozhodčí chvíli nechával výhodu, ta ovšem pro hosty moc výhodná nebyla, a tak se pískalo. Standardní situace těsně za polovinou hřiště.
     
    30
    Ta moc nebezpečná nebyla. Sotva dolétla k hráčům, kteří dokázali tento centr odvrátit.
     
    31
    Tak přišla dobrá šance na druhé straně! Sám na gólmana běžel nejspíše Lukáš Motal, který z vyložené pozice nepochopitelně přestřelil.
     
    32
    Robin Štefek odvedl dobrou práci v obranné činnosti. Udržel míč proti třem protihráčům a poslal míč dopředu. Tam špatně zasáhl jeden z domácích, jenž poslal míč jen na autové vhazování.
     
    34
    Fanoušci dnes na stadionu Slavie opravdu nevidí žádný pořádný fotbal. Oba týmy spíše chybují a střel na bránu jsme viděli jen pár.
     
    35
    Střely na bránu: 3 – 2.
     
    36
    Zajímavý centr do pokutového území nekončí brankou! Záložník hostí poslal dobrý centr za nabíhající obranu, jenže jeho spoluhráč ho vůbec netrefil.
     
    37
    Dobrá šance Kroměříže! Měla k dispozici standardní situaci. Po centru se dostal k hlavičce domácí hráč, jenž bránu těsně minul!
     
    38
    Hra se teď přelévá ze strany na stranu. Ani jeden ze tří zajímavých útoků neskončil střelou.
     
    40
    Centr Tomáše Matouška nebyl špatný. mířil na svého spoluhráče, ale těsně před ním odhlavičkoval hostující hráč míč na rohový kop.
     
    41
    Vypadá to, že první poločas se dohraje bez branek. Vyložených příležitostí jsme tedy v první půli moc neviděli. O něco více jich ale měli domácí.
     
    42
    Hlučín byl dlouhou dobu na míči, jenže nevymyslel vůbec nic. Nakonec mu navíc byl odmáván, a posléze také odpískán, ofsajd.
     
    44
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Těsně před koncem prvního poločasu přece jen vidíme branku! Domácí si jí přece jen zasloužili o něco více. Kodeš vyběhl proti soupeři, jenže míč nevyrazil. Ten šel na zadní tyči přesně na LUKÁŠE MOTALA, který dával do prázdné.
    44. MOTAL - 1:0
     
    45
    Floder to neměl vůbec jednoduché. Napadali ho hned tři protihráči, ovšem domácí brankář stihl míč odkopnout daleko od své brány.
     
    45+1
    Rozhodčí nastaví dvě minuty!
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Je konec prvního poločasu mezi Kroměříží a Hlučínem, po kterém vede domácí tým o jednu branku. Neviděli jsme moc záživnou půli, ovšem Kroměříž byla o něco lepší, což dokázal vstřelenou brankou Lukáš Motal, jenž skóroval tři minuty před koncem poločasu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Úvodní minutku drží míč na svých kopačkách především domácí hráči, ale daleko se s ním nedostali. Individuálně se neprosadil ani Martin Mlýnek.
     
    48
    A domácí mohli klidně vést o dvě branky! Velký zmatek byl v pokutovém území hosté, kde se k hlavičce dostal domácí hráč. Jeho pokus odrazil na brankové čáře hostující obránce!
     
    49
    Hlučín se v tomto poločase nedostal ještě k ničemu. Naopak přišla přihrávka za obranu, ale z šance nic nebylo. Domácím byl odpískán ofsajd.
     
    50
    Skvělý zákrok Kryštofa Jančíka, jenž obral domácí o míč v nebezpečné vzdálenosti od brány. Domácí si s tím poradili a dlouhým nákopem se dostali do gólovky. Tentokrát ovšem trefili hostujícího obránce.
     
    52
    Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází Kryštof Jančík, přichází Tomáš Adamovský.
     
    53
    Fotbalisté ve žlutém se daleko s míčem nedostali. Nepřesná přihrávka skončila až u domácího gólmana, jenž poslal dlouhý nákop na půlku.
     
    55
    Hodně dlouho, skoro minutu, trvala hostujícímu týmu rozehrávka standardní situace. Navícc se nepovedl centr, který skončil na hlavě prvního domácího hráče.
     
    56
    Fotbalisté ve žlutém ovšem vyrovnali hru ve druhé půli. Zajímavou šanci ovšem neměli a budou muset přidat, pokud si chtějí odvézt alespoň bod.
     
    57
    Střely na bránu: 5 – 2.
     
    58
    Parádní centr od Kristiana Hudeczeka! Ten propadl až ke hráčům v žlutém, kteří byli blízko branky. Přesto nikdo nedostal míč až do sítě.
     
    59
    Hlučínští zahrávali přímý kop kousek od šestnáctky, navíc skoro ve středu hřiště. Přišla rovnou střela, která nemířila vůbec špatně. Nakonec skončil balón těsně vedle branky.
     
    60
    Hráči ve žlutém přidávají na obrátkách a v posledních minutách útočí především oni. Tentokrát natáhl hráč hostí k dalekonosné střele, jež šla vedle.
     
    62
    Hlučín sice tlačí, jenže tentokrát se do rychlého protiútoku dostala Kroměříž. Ta toho ovšem moc nevymyslela a znovu budou útočit hosté.
     
    63
    Držení míče: 43% – 57%.
     
    64
    Centr v podání hráčů v bíločerveném. Domácí hráč se dostal k hlavičce, jenže mířil nad.
     
    64
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Martin Mlýnek, přichází Vít Mlýnek.
     
    66
    Hlučín měl k dispozici standardní situaci. Centr byl ovšem dlouhý a nejvýše se pro něj vyšplhal Flodek, který okamžitě rozehrál útok svého týmu.
     
    67
    Domácí sice v útoku nic nevymysleli, ovšem ani Hlučín se moc nepředvedl a velmi rychle ztratil balón na polovině hřiště.
     
    68
    Přesto se hráči ve žlutém dostali k míči. Jejich snažení ovšem potřebné ovoce nepřineslo. Flodek může rozehrávat od sví brány.
     
    69
    Žlutou kartu dostává Robin Štefek (FC Hlučín).
     
    70
    Dobrou práci odvedl Floder. Ten dobře přečetl situaci, vyběhl proti míči a stihl ho odkopnou těsně před nabíhajícím protihráčem.
     
    71
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Domácí sice nejsou ve druhé půli lepším týmem, přesto zvyšují rozdíl na dvě branky! MICHAL CUPÁK si naběhl na zadní tyč, kam také přilétl centr. Domácí hráč si ho ještě navedl do lepší pozice a nedal Kodešovi šanci zasáhnout proti jeho střele.
    71. CUPÁK - 2:0
     
    72
    Žlutou kartu dostává Dominik Krhut (SK HS Kroměříž).
     
    73
    Kroměříž právě vstřelila branku!
    Hra hostí se úplně sesypala a domácí střílí třetí branku! To vypadá, že dnes zůstanou body na domácím hřišti. LUKÁŠ MOTAL byl dobře připravený ve vápně, kam dostal přízemní přihrávku a ranou z první rozveselil fanoušky Kroměříže.
    73. MOTAL - 3:0
     
    75
    Hlučín zahrával rohový kop a dostal se do šance. Jeden z hostí ho trefil, jenže byl v záklonu a jeho hlavička mířila vysoko nad bránu.
     
    76
    Fotbalisté ve žlutém si přihrávají na své obranné polovině, což jim v útoku rozhodně nepomáhá. Hosté rozhodně potřebují útočit, stále prohrávají o tři branky.
     
    77
    Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází Robin Štefek, přichází Adam Fojtík.
     
    79
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Dominik Krhut, přichází Daniel Šmerda.
     
    80
    Střely na bránu: 7 – 3.
     
    81
    Dnešní utkání sleduje 187 diváků na stadioně!
     
    82
    Fotbalisté ve žlutém se sice snaží útočit, ale něco tomu chybí. Kroměříž se brání bez nějakých potíží, navíc se sama dostává do protiútoků.
     
    83
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Martin Okleštěk, přichází Martin Hirsch.
     
    84
    Utkání už je nejspíše rozhodnuté, přesto mohli domácí přidat ještě jednu branku. Parádní střela na zadní tyč skončila těsně vedle levé tyče.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Tomáš Matoušek (SK HS Kroměříž).
    Žlutou kartu dostává Jaroslav Málek (FC Hlučín).
     
    86
    Střídání v týmu FC Hlučín: ze hřiště odchází De Carvalho, přichází Lukáš Jaroš.
     
    88
    Ne, v útoku dnes něco Hlučínu chybí. Vysoký centr si v pohodě sebral Floder, jenž rozehrál akci svého týmu- Navíc je proti hostujícímu týmu pískáno.
     
    89
    Domácí tým se sice nepřesnou přihrávkou o balón připravil, jenže obrana zafungovala tak, jak měla a možné nebezpečí odvrátila.
     
    90
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    90+2
    Utkání už se opravdu jen dohrává. Domácí tým zastavil v rychlém protiútoku ofsajd. Zároveň nám začala poslední minuta dnešního utkání.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Kroměříž si nakonec dokráčela pro pohodlnou výhru 3:0. Hlučín sice ve druhém poločase častěji držel balón, ale skórovali jen domácí. Celkem dvakrát se prosadil Lukáš Motal a jeden gól vstřelil Michal Cupák.
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:56:52)

    Denisa Józsová

    Branky: 44. Motal, 71. Cupák, 73. Motal

    Karty:   13. Cupák (KRO), 72. Krhut (KRO), 86. Matoušek (KRO) – 69. Štefek (HLU), 86. Málek (HLU)


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Floder – Hloch, Matoušek, Jeleček, Dvořák – Motal, M. Mlýnek (64. V. Mlýnek), Cupák, Okleštěk (83. Hirsch), Krhut (79. Šmerda) – Silný.
    Náhradníci: Kofroň, Šmerda, Hirsch, Mlýnek, Navrátil, Vyhlíd.

    FC Hlučín: Kodeš – Massaniec, Málek, De Carvalho (86. Jaroš), Foltyn, Dostál, Hudeczek, Mac, Jančík (52. Adamovský), Štefek (77. Fojtík), Vengřinek.
    Náhradníci: Jaroš, Fojtík, Bílý, Kolenko, Adamovský.

    Rozhodčí: Macrineanu – Richtár, Černoevič

    Diváci: 187
    thejrc.org