Arsenal Tula – Ufa 1:1 (kon.)
konec
PFK Arsenal Tula
1:1 (0:1)
FC Ufa
Pátek 05.10.2018, 18:30 • Stadion Arsenal, Tula • Ruská Premier Liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:18. (20:29:10)
     
    Čtyři nastavené minuty jsou minulostí a tak si Arsenal Tula i Ufa připisuje do tabulky za remízu 1:1 po jednom bodu.

    Arsenal Tula dlouho diktoval tempo zápasu. K většímu ohrožení branky se ale domácí celek nedostal. Za zmínku stojí v prvním poločase pouze střela Kangwy, který ale míč poslal jen vedle levé tyče. V nastaveném čase poté šokoval domácí fanoušky nechytatelnou střelou Sylvester Igboun, který nedal Nigmatullinovi žádnou šanci. Ve druhém dějství se tlak Tuly ještě výrazně zvýšil. Domácí byli odměněni po sedmdesáti minutách, kdy se dostal jako první k dorážce po vyražené střele Bakajeva Georgij Kostadinov. Tula se snažila celý zápas otočit, ale hosté si již bod v závěru pohlídali.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Catalin Carp hasil rychlou rozehrávku domácího celku faulem za žlutou kartou.
     
    90+3
    Po Mohammedovi se dostal k míči také Mirzov. Tkačjov si nabíhal za obranu, ale přesnou přihrávku od spoluhráčů nedostal.
     
    90+2
    Arsenal Tula je stále natlačen před vápnem hostujícího týmu. Po prudkém centru z levé strany se sice dostal k hlavičce Tkačjov, ale jeho pokus sebral do náruče Bělenov.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90
    Álvarez byl přistrčen na levém kraji a vydřel tak pro domácí Arsenal jeden z posledních volných přímých kopů v nadějné pozici. Gorbatěnkova pobídka však ve vápně našla pouze Pucka.
     
    89
    Artur Nigmatullin sice podklouzl při rozehrávce, ale míč se naštěstí pro domácí odrazil jen k Mohammedovi. Tula i nadále pomýšlí na zisk plného počtu bodů a míří do útoku.
     
    88
    Mirzov bleskově rozehrál rohový kop. Po spolupráci s Djordjevićem se ale dostal do ofsajdového postavení. Velká chyba domácích fotbalistů.
     
    87
    Domácí spěchají s rozehrávkou, cítí šanci na zisk více než jednoho bodu. Po Beljajevovi se dostal k míči Mohammed. Středem trávníku to domácím ale opět nevyšlo.
     
    86
    Souhra střídajících hráčů Tule nevyšla. Mirzov hledal Tkačjova, který měl kolem sebe trochu místa, ale zradilo ho zpracování.
     
    85
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Olivier Thill, přichází Ivan Paurević.
     
    84
    Proti pravidlům se provinil Mohammed, který nebezpečně narazil do unikajícího Oliviera Thilla. Rozhodčí byl blízko a s přehledem odpískal.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy. Tula se i nadále snaží zápas zvrátit aktivní hrou směrem dopředu.
     
    81
    Před vápnem domácího týmu došlo k nepříjemnému střetu. Beljajev i Carp se velmi rychle zvedli z trávníku. Blesková protiakce ale končí jen pomalou střelou Tkačjova.
     
    80
    Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Zelimchan Bakajev, přichází Reziuan Mirzov.
     
    79
    Álvarez stačil ve skluzu ještě zastavit míč na hrací ploše. Rychle se k němu stáhl Suchov, který velmi rychle otřel balon o soupeře před tím než doputoval do zámezí.
     
    78
    Gorbatěnko se stačil uvolnil na hranici vápna, poté se obtočil kolem obránce, ale jeho střela šla jen do obránce. Domácí se dožadovali odpískání penalty za hru rukou, ale hlavní rozhodčí nechává hru plynout.

    Vít Schück

    Branky: 71. Kostadinov – 45+2. Igboun (Alijev)

    Karty:   20. Sysujev (UFA), 90+4. Carp (UFA)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:18.
    PFK Arsenal Tula: Nigmatullin – Chaguš, Beljajev, Grigalava, V. Álvarez – Berchamov (C) (12. Kostadinov), Kadiri Mohammed – Bakajev (80. Mirzov), Gorbatěnko, Kangwa (59. Tkačjov) – Djordjević.
    Náhradníci: Levašov, Šamov – K. Kombarov, A. Denisov, Sokol, Tkačjov, Mirzov, Ivakin, Lesovoj, Kostadinov, Adžojev, Ožegović.

    FC Ufa: Bělenov – Suchov, Nedelcearu, Pucko, Tabidze, Jokić (C) – Krotov (44. Alijev), O. Thill (85. Paurević), Carp, Igboun – Sysujev (56. Zasejev).
    Náhradníci: Šelija – A. Nikitin, Krugovoj, Divejev, Alijev, Zasejev, Paurević, O. Vaněk, Salatić, Sejdachmet, Bizjak.

    Rozhodčí: Karasov – Demeško, Luňov
    bahis siteleri