Zlín – Plzeň 3:5 (kon.) | Litvínov – Třinec 0:2 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 2:3 (kon.)
K. Vary – Liberec 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 4:2 (kon.) | Olomouc – Sparta 2:4 (kon.)
Mountfield HK – Kometa Brno 4:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:5 (2:1, 0:2, 1:2)
HC Škoda Plzeň
Pátek 05.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Milan GULAŠ - 3:5
     
    59:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka závěr zvládla a v přesilovce se prosazuje netradičně do prázdné brány. Kaňák vyhodil puk do středního pásma, kde se kotouče zmocnil plzeňský kapitán MILAN GULAŠ a z otočky ho poslal neomylně do prázdné branky. Asistence: Lukáš Kaňák, Petr Straka.
     
    59:49
    Domácí to zkoušejí v oslabení bez gólmana!
     
    58:54
    Nedorost sám před brankou, snažil se zakončit až k zadní tyči, ale Sedláček ho skvěle vybruslil! O chvíli později Gulaš s Nedorostem byli sami proti jedinému obránci a Sedláčkovi, ale situaci překombinovali.
     
    58:33
    Zlínský útočník se dopustil zbytečného faulu v předbrankovém prostoru a veliký tlak domácích tím končí, Berani si vypracovali několik zajímavých příležitostí, ale nedopravili puk do sítě! Jakub Šlahař krosčekem poslal k zemi plzeňského beka a dostává dvě minuty, to budou mít ševci hodně těžké.
     
    57:30
    Závar před plzeňskou brankou po střele Freibergse, k dorážce se tlačil Šlahař i Fořt, ale Frodl odolal a Západočeši vyhazují na zakázané uvolnění!
     
    57:12
    Jakub Sedláček už nyní na střídačce a Zlín to zkouší v šesti!
     
    55:53
    Nedorost mířil z mezikruží po dobrém pasu Kracíka dobře do horního prostoru branky, Sedláček předvedl skvělý zákrok ramenem! Ševci jsou však stále pod tlakem.
     
    54:52
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Sedláček – 2 min., podrážení). Trest odpyká Jiří Karafiát.
     
    54:48
    Gulaš se stahovačkou zbavil Valenty, ale poté sám před Sedláčkem nezakončil! Vzápětí však domácí chybovali při rozehrávce, Kracík našel znovu Milana Gulaše, jenž se protáhl před Sedláčka, který ho mimo brankoviště podrazil! Plzeň si zahraje přesilovku.
     
    52:14
    Rychlý brejk Plzně táhl Kracík, který stále čekal, komu by přihrál, ale nakonec se mu urýsovala cestička středem až ke střele, nakonec také Jaroslav Kracík vypálil, ovšem Sedláček si připisuje skvělý zákrok a vyráží!
    49:20 Tomáš FOŘT - 3:4
     
    49:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tři vteřiny po návratu Jaroslava Kracíka z trestné lavice ševci snižují! Freibergs odvedl dobrou práci na levém kruhu, naznačil střelu, ale poté přihrál mezi kruhy TOMÁŠI FOŘTOVI, který ranou z první zamířil pod horní tyč, Frodl byl tentokrát bez šance. Asistence: Ralfs Freibergs, Jakub Herman.
     
    48:29
    Berani mají k dispozici přesilovku pět na tři 48 vteřin! Dokáží snížit?
     
    48:29
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Petr Kodýtek – 2 min., hákování).
     
    47:17
    Nakonec gól není uznán, zůstává tedy čas 47:17 a následuje přesilovka pro Berany.
     
    47:17
    Hlavní rozhodčí ještě kontroluje situaci z času 46:24 a podívá se, jestli puk nebyl v síti! Já se ještě k oné situaci vrátím. Herman se dostal po chybě Kaňáka sám před branku, už překonal Dominika Frodla, ale skvělý zákrok rukavicí předvedl "náhradní gólman" útočník Miroslav Preisinger! Možná to už však bylo za brankovou čárou.
     
    47:17
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jaroslav Kracík – 2 min., podrážení).
     
    46:24
    Zmatky v plzeňské obraně, Jakub Herman se dostal ke kotouči před brankou po chybě defenzivy Západočechů už to vypadalo, že zamířil přesně, ale hosté nakonec dokázali zasáhnout před brankovou čárou!
     
    45:33
    Nedorost se šikovně proháčkoval po pravé straně až před Sedláčka, ale zastavil ho jeho beton, následně se však k odraženému puku dostal mezi kruhy najíždějící Conor Allen, který tvrdě vypálil, Jakubu Sedláčkovi kotouč vypadl a pomalu mířil za brankovou čáru, včas však zasáhli obránci Zlína.
     
    41:01
    Ševci mohli hned snížit zpět na rozdíl jediné branky! Fryšara přihrál před branku, Poletín i Karafiát se tlačili do branky, ale Frodl udržel kotouč a připisuje si důležitý zákrok!
    40:31 Václav NEDOROST - 2:4
     
    40:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Skvělý závěr druhé části i vstup do poslední třetiny od Škodovky! Tenhle gól jde za Jakubem Ferencem, při zpracování jednoduché přihrávky totiž zavrávoral, pro puk se musel vracet a nerozehrál dobře. Gulaš vybojoval kotouč u mantinelu, našel před brankou osamoceného VÁCLAVA NEDOROSTA, který bekhendem zády k Sedláčkovi dokázal prostrčit kotouč za zlínského gólmana. Asistence: Milan Gulaš, Jaroslav Kracík.
    39:59 Milan GULAŠ - 2:3
     
    39:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je to gól! Rána MILANA GULAŠE z levého kruhu po pasu Kaňáka skutečně skončila v síti ještě před koncem druhé části. Plzeňský kapitán zamířil nad beton Sedláčka ke vzdálenější tyči a Škodovka otáčí skóre zpět na svou stranu! Asistence: Lukáš Kaňák, Václav Nedorost.
     
    39:59
    Plzeň se možná dočkala vedoucí branky! Indiáni si za jedenáct vteřin vytvořili tři veliké šance, při první branku minuli, následně Kracíka vychytal Sedláček a společně se sirénou dopravil puk do sítě ranou z levého kruhu Milan Gulaš! Gól zatím není uznán, sudí si však jde zavolat, jestli to Plzeňané stihli včas.
     
    39:48
    Západočeši se zmocnili kotouče a zamířili dopředu, zbytečného faulu se ve středním pásmu dopustil lotyšský útočník Edgars Kulda, jenž si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    38:31
    Poletín na hraně faulu vybojoval kotouč u mantinelu a našel před brankou osamoceného kapitána Tomáše Žižku, jenž však ve veliké šanci selhal, pouze vyprášil pravý beton Dominika Frodla!
     
    33:45
    Rychlá akce Zlína, Poletín našel před brankou volného Fryšaru, který však nepropálil přesunujícího se Frodla! K dorážce se ještě tlačil Karafiát, ale v tísni přestřelil.
     
    28:38
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Fořt – 2 min., držení).
    27:19 Roman VRÁBLÍK - 2:2
     
    27:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda se usadila v útočném pásmu, Eberle se nejprve uvolnil v rohu, ale po jeho pasu ještě střelu Straky Sedláček vyrazil, následně se však do dobré pozice po přihrávce Kodýtka na levém kruhu dostal ROMAN VRÁBLÍK, jenž propálil Sedláčka povedenou ranou k zadní tyči a prosazuje se poprvé v modrobílém dresu! Dnes to zvládl jako sedmý bek. Asistence: Petr Kodýtek, Jan Eberle.
     
    19:39
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Conor Allen – 2 min., podrážení).
    17:35 Tomáš FOŘT - 2:1
     
    17:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Smolný moment pro Škodu, šťastný pro ševce, kteří bleskurychle, přesně za jednu minutu, otáčejí skóre! Brejk tří proti dvěma sehráli domácí dobře, Kulda posunul puk na TOMÁŠ FOŘTA, který se snažil vystřelit, ale pokus mu vůbec nesedl, Peter Čerešňák si však skákavý puk při pokusu ho dopravit do bezpečí srazil smolně k levé tyči do vlastní sítě. Asistence: Edgars Kulda.
    16:35 Jakub HERMAN - 1:1
     
    16:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Škoda si koledovala o gól a také ho dostává. Herman ve první šanci ještě selhal, Frodl však ránu z mezikruží pouze vyrazil a skákavý puk si našel po zásahu Žižky znovu JAKUB HERMAN, na druhý pokus už plzeňského gólmana zblízka po ledě propálil. Asistence: Tomáš Žižka.
     
    14:11
    Souboj u mantinelu po buly vyhráli indiáni, Němec našel mezi kruhy naprosto osamoceného Nedorosta, ale ten zatím není ve střelecké formě a Sedláček ho ve veliké šanci vychytal.
     
    13:59
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Michal Poletín – 2 min., pozdní dohrání), za faul na Kodýtka u mantinelu.
     
    13:38
    Petr Kodýtek se dostal k odraženému kotouči a z mezikruží vyslal na branku nepříjemnou jedovku zápěstím, Sedláček vytěsnil povedenou ránu mimo tři tyče! Následně však hosté vybojovali první přesilovku.
     
    11:38
    Pavel Kubiš mohl ihned srovnat, když si nabruslil po pravé straně až před Frodla, ale jeho ránu zápěstím dokázal Frodl vytěsnit vedle pravé tyče!
    11:05 Miroslav PREISINGER - 0:1
     
    11:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Z další veliké šance už jdou Západočeši do vedení! Preisinger se protáhl po levé straně a nahrál na pravou stranu Kratěnovi, rázem z toho bylo přečíslení dvou proti jednomu, Kratěna vrátil kotouč MIROSLAVU PREISINGEROVI, jenž předvedl precizní blafák mezi nohy a posílá indiány do vedení. Asistence: Ondřej Kratěna.
     
    10:35
    Tutovka i na druhé straně! Indiáni zapomněli na Michala Popelku, jenž obdržel skvělý pas od levého mantinelu a ujížděl sám na Frodla, ovšem kotouč mu poskakoval, a tak musel střílet, Dominik Frodl předvedl skvělý zákrok lapačkou!
     
    09:44
    Po Kracíkově nahození od modré čáry se k odraženému kotouči před brankou dostal Conor Allen, ovšem v tísni obránců přestřelil!
     
    08:33
    Nicolas Werbik dostal dobrou přihrávku mezi dva hráče a hned vypálil, Frodl jeho střelu vytěsnil zřejmě ramenem do ochranné sítě.
     
    07:09
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Václav Nedorost – 2 min., nedovolené bránění).
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 17. Herman (Žižka), 18. Fořt (E. Kulda), 50. Fořt (Freibergs, Herman) – 12. Preisinger (Kratěna), 28. Vráblík (Kodýtek, Eberle), 40. Gulaš (L. Kaňák, Nedorost), 41. Nedorost (Gulaš, Kracík), 60. Gulaš (L. Kaňák, Straka)


    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Freibergs, Ferenc, Žižka (C), Nosek (A), Řezníček, Valenta, Gazda – Kubiš (A), Fořt, E. Kulda – Šlahař, Herman, J. Ondráček – Poletín, Fryšara, Karafiát – Werbik, P. Sedláček, Popelka.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Milčakov) – J. Kindl (A), Jones, Allen, L. Kaňák, Pulpán, Čerešňák, Vráblík – Kantner, Nedorost, Gulaš (C) – Kratěna, Preisinger, Indrák (A) – D. Kindl, Kracík, V. Němec – Straka, Kodýtek, Eberle.

    Rozhodčí: Sýkora, Šír – Hlavatý, Polák

    Diváci: 3181
    bahis siteleri