Ústí n/L – Prostějov 4:5 (kon.) | Litoměřice – Přerov 4:3 (kon.) | Frýdek-M. – Slavia 5:6 (kon.)
Poruba 2011 – Jihlava 3:2 (2:1 po s.n.) | Havířov – Kadaň 3:5 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 4:3 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Benátky n/J 5:1 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:5 (1:2, 2:2, 1:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Sobota 06.10.2018, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:41 Tomáš JANDUS - 4:5
     
    50:41
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Netrvalo dlouho a domácí snižují zpět na jednobrankový rozdíl. Trefu za záda Neužila má na svědomí TOMÁŠ JANDUS. Asistence: Tomáš Pšenička, Josef Jícha.
    49:57 Tomáš NOUZA - 3:5
     
    49:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš! Domácí měli v přesilové hře na hokejkách vyrovnání, přesto přichází direkt na druhé straně. Na pravý kruh se dostal puk k TOMÁŠU NOUZOVI, který posílá hosty zpátky do dvoubrankového vedení. Asistence: Lukáš Žálčík, Tomáš Divíšek.
    35:02 Daniel VRDLOVEC - 3:4
     
    35:02
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    To je paráda! Domácí hokejisté se nevzdávají. Parádní souhra v přesilové hře znamená jednobrankový rozdíl ve skóre. DANIEL VRDLOVEC zkoušel hledat Melku, ale kotouč se dopravil místo na hůl spoluhráče za brankovou čáru. Asistence: Jakub Chrpa.
    27:03 Antonín MELKA - 2:4
     
    27:03
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Dnes domácí budou asi spoléhat na přesilové hry! Druhá využitá přesilovka v dnešním utkání. ANTONÍN MELKA dostal fantastický pas od Vrdlovce a poslal po z první za záda Neužila. Asistence: Daniel Vrdlovec.
    22:13 Matouš VENKRBEC - 1:4
     
    22:13
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Znovu domácí nechali hostům příliš prostoru. Zpoza branky nahrával Radek Prokeš, který našel hokejku MATOUŠE VENKRBCE. Ten měl jednoduchou úhlu, pouze nastavil hokejku od kterého se kotouč odrazil do levého růžku. Asistence: Radek Prokeš.
    20:25 Tomáš NOUZA - 1:3
     
    20:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Úvod do druhé třetiny vychází hostům na jedničku. Volného kotouče se zmocnil Ondřej Mikliš naznačil, že bude střílet, místo toho našel u pravé tyčky TOMÁŠE NOUZU, který se v této situace nemýlil. Asistence: Ondřej Mikliš, Tomáš Karpov.
    19:41 Martin VÁGNER - 1:2
     
    19:41
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilová hra! Na zimním stadionu je o něco lepší nálada před první pauzou. MARTIN VÁGNER si počkal na modré až Neužil nebude vidět a poslal puk na branku. Asistence: Daniel Vrdlovec, Antonín Melka.
    15:11 Tomáš KARPOV - 0:2
     
    15:11
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nedůraz před domácí brankou hosté trestají! Předchozí skrumáž nebyla varováním, tak domácí pykají. Puk před brankou našel nejrychleji TOMÁŠ KARPOV, který poslal puk nekompromisně do sítě. Asistence: Lukáš Luňák, Matěj Bažant.
    06:25 Michael FOLTÝN - 0:1
     
    06:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Nejdříve neuspěl z mezikruží Žálčík, ale následná střela od modré čáry MICHAELA FOLTÝNA v brance už skončila. Asistence: Marek Račuk.
    Marken.cz

    Filip Vlček

    Branky a nahrávky: 20. M. Vágner (Vrdlovec, Melka), 28. Melka (Vrdlovec), 36. Vrdlovec (Chrpa), 51. T. Jandus (Pšenička, Jícha) – 7. Foltýn (Račuk), 16. Karpov (L. Luňák, Bažant), 21. Nouza (Mikliš, Karpov), 23. Venkrbec (Prokeš), 50. Nouza (Žálčík, Divíšek)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Groh (J. Dlouhý) – M. Vágner (C), Zukal, Březák, M. Jandus, Hes, M. Zdvořáček, Mert – Melka (A), Vrdlovec (A), Chrpa – T. Jandus, Pšenička, Jícha – Severa, L. Volf, P. Kousal – Krliš, Planý.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – Rašner, Mikliš, Bažant, Foltýn, J. Zdráhal – Karpov, Divíšek (A), Nouza (A) – Starý, Račuk, Žálčík – L. Luňák, Prokeš, Venkrbec (C) – Matýs, Krejčiřík.

    Rozhodčí: Micka, Doležal – Maštalíř, Doležal

    Diváci: 902
    thejrc.org