Ústí n/L – Prostějov 4:5 (kon.) | Litoměřice – Přerov 4:3 (kon.) | Frýdek-M. – Slavia 5:6 (kon.)
Poruba 2011 – Jihlava 3:2 (2:1 po s.n.) | Havířov – Kadaň 3:5 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 4:3 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Benátky n/J 5:1 (kon.)
po s.n. (2:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 06.10.2018, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dne 6. 10. se společně utkají SK Horácká Slavia Třebíč a ČEZ Motor České Budějovice. Třebíč má za sebou prohru, kterou si odvezla z Přerova, a to 1:3. Zato České Budějovice zvládly úspěšný zápas, kdy vyhrály 4:2. Motor má za sebou celkem pouhé dvě prohry, oproti Horácká Slavie čtyři. Díky tomu se také České Budějovice usadily na druhém místě. Domácí si drží příčku desátou. Jak dopadne utkání na domácím ledě Třebíče mezi těmito dvěma týmy? To vše a ještě více se dozvíme v čase 17.30, kdy padne úvodní vhazování.

    SESTAVY OBOU TÝMŮ V MINULÉM ZÁPASE

    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál – Bilčík, R. Čermák, Vl. Brož, Nedbal, V. Čejka, D. Mikyska, Furch – Süss, Raška, Střondala – Kusko, Nedvídek, P. Kratochvíl – Tadeáš Král, Mlynář, Paták – Havlát, Škvrně, M. Novák.

    ČEZ Motor České Budějovice: Kváča – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – Čermák, Gilbert, Z. Doležal – Beránek, Dančišin, P. Novák – M. Novák, Bradley, Heřman – Šimánek, R. Přikryl, Babka.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – R. Čermák, Bilčík, Furch, Vl. Brož, D. Mikyska, V. Čejka, Hort – Střondala, Raška, Süss – P. Kratochvíl, Nedvídek, Kusko – Paták, Mlynář, Tadeáš Král – Ferda, Škvrně, Havlát.

    ČEZ Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Fillman, Kutlák, Pavlin, Pýcha, Plášil, Vydarený – Čermák, Bradley, M. Novák – Heřman, Dančišin, Beránek – Endál, R. Přikryl, Šimánek – Gilbert, Babka.

    Rozhodčí: Wagner, Kopeček – Podrazil, Zídek..
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Na kluziště nám již nastoupily oba týmy k úvodnímu rozbruslení. Zápas jako takový začne v čase 17.30, kdy padne úvodní vhazování celého zápasu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní vhazování si berou na své hole hosté, kteří ihned míří před Dostála.
     
    01:26
    Beránek si šikovně popojel s kotoučem před Dostála, nahrál na svého spoluhráče po pravé ruce, který střílel. tento pokus byl ale sražen mimo bránu domácích.
     
    01:30
    Hosté zatím stále drží kotouč, nyní o něj svádí souboj domácí za vlastní bránou a nakonec se bude vhazovat před Dostálem.
     
    01:55
    Kotouč po střele Plášila končí v ochranné síti a vhazuje se před Dostálem.
     
    02:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme zde rychlou branku, kdy se před Dostálem octli najednou tři hráči Motoru. Po Několika střelách se k dorážce dostal MARTIN NOVÁK, který nadzvedl kotouč nad záda třebíčského gólmana a dává úvodní branku dnešního zápasu. Asistence: Čermák.
    02:02 Martin NOVÁK - 0:1
     
    02:17
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Roman Čermák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    02:25
    Hosté mají také první přesilovku zápasu. Na modré čáře je připraven Pavlin, ten ale nezachytil kotouč a puk končí ve středním pásmu. nyní do protiútoku vyrazil při oslabení Kusko, ten je ale před bránou Kváči zastaven.
     
    03:05
    Vhazování před Kváčou si berou hosté, Endál míří podél pravého mantinelu za bránu Dostála, tam se ale nedostal a zůstává při pravém mantinelu. Střílí, ale jeho střela končí sražena v ochranné síti. Vhazuje se před bránou domácích.
     
    03:40
    Kutlák střílí od modré čáry na Dostála, jeho pěkná střela končí vyražena brankářem domácích a puk putuje až do středního pásma.
     
    04:17
    Domácí v plném počtu.
     
    04:25
    Kutlák je připraven na modré čáře, k němu se ale kotouč už nedostává a hosté jsou vyhnáni do středního pásma po nástupu Romana Čermáka zpět na hřiště.
     
    05:15
    Ferda bojuje o kotouč z pravém rohu kluziště u brány hostů, spolu s ním ale i dva z řad Motoru.
     
    05:50
    Domácí se nyní dostali k pěkné šanci, kdy se do menší skupinky před brankářem dostal kotouč a ten byl nadvakrát dorážen do svatyně hostů. Ani jeden z pokusů ale nekončí v síti Kváči.
     
    06:30
    Miloslav Čermák si popojel do středního pásma, tam ale hosté o kotouč přichází a na druhou stranu míří domácí. Ti se ale v prostoru před Kváčou moc dlouho neohřejí a musí spěchat, protože na druhou stranu míří přes obranu Kutlák.
     
    07:30
    Ferda si najížděl do středního pásma kolem levého mantinelu, tam ho ale zastavili hráči Motoru.
     
    07:55
    Vhazování ve středním pásmu si berou na své hole domácí, středním pásmem projel čistě Süss, střílí na Kváču z pravé strany jeho brány, ten je ale připraven.
     
    08:10
    Dančišin projel středním pásmem a hra dále pokračuje za bránou domácích. Tam kotouč chvíli putuje z hokejky na hokejku a puk se nakonec dostává do středního pásma, kde je pozorný Raška. Jeho průjezd mezi tři hráče mu ale nevyšel.
     
    09:10
    Pavlin čeká na modré čáře na přihrávku, mezitím, co před Dostálem bojují o kotouč dva hráči Třebíče a dva hráči Motoru. Tento souboj nakonec vyústil ve vhazování před bránou domácích.
     
    09:50
    Beránek se pokoušel dostat přes střední pásmo, dále přes modrou čáru, ale před Dostála se už nedostal. hra dále pokračuje v pravém rohu obranné domácí třetiny.
     
    10:29
    Odpískána přihrávka rukou, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    10:40
    Ofsajd hostů, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    10:45
    Vhazování vyhráli domácí, Havlát s Ferdou se pokoušeli dostat přes střední pásmo, to se jim daří, ale dál je už nepustila obrana Motoru. Nyní se hra přesouvá před Dostála.
     
    11:05
    Vhazování před Dostálem si berou hosté, Pavlin kombinuje před bránou domácích, ale po chvíli jsou hosté vyhnáni do středního pásma.
     
    11:52
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Heřman – 2 min., podrážení).
     
    12:01
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Babka – 2 min., vysoká hůl).
     
    12:02
    Domácí mají nyní před sebou přesilovku 5 na 3. Vhazování si ale berou hosté, kteří dokázali kotouč vyhodit.
     
    12:20
    Bilčík bere kotouč na modré čáře, k první střele se dostává Furch. Bilčík drží kotouč a nahrává na Rašku, ten už ale přes další obránce Motoru puk neposunul.
     
    12:52
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí, Kusko kombinuje ve středním pásmu s Mikyskou, ti dále míří dopředu Kváčou, tam jsou o puk připraveni a musí se vrátit do své obranné třetiny.
     
    13:39
    Roman Čermák kombinuje s Mikyskou na modré čáře, střílí Nedvídek, ale jeho pokus končí na betonu Kváči.
     
    13:52
    Hosté hrají ve čtyřech.
     
    14:01
    Hosté v plném počtu.
     
    14:25
    Vhazování si berou domácí a přichází rychlá střela od Václava Čejky. Jeho pokus končí vyražením od Kváči.
     
    14:36
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (René Vydarený – 2 min., podrážení).
     
    15:00
    Domácí mají před sebou další přesilovou hru. K první střele se dostává před Kváčou Král, jeho pokus si převzal Kváča, tomu ale vyklouzl z lapačky a dorážel Raška. Ten byl ale v příliš ostrém úhlu a střela skončila v boční síti brány.
     
    16:10
    Další střela na Kváču, ten ale odolal.
     
    16:25
    Roman Čermák nahazuje kotouč na modré čáře na Kratochvíla, ten střílí, jeho pokus je ale sražený mimo bránu.
     
    16:36
    Hosté v plném počtu.
     
    17:15
    Kutlák kombinuje s Endálem, který čeká před bránou, ke střele se ale nakonec nikdo nedostal díky dotěrnosti domácích a hra se přesouvá do středního pásma.
     
    17:57
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíči se nápor vyplatil. ADAM RAŠKA se dostal k levé části brány Kváči, kde udělal krásnou kličku, kterou si stáhl kotouč a poté už jenom zavěsil puk do levé části brány hostů nad ležícího Kváču. Asistence: Ferda.
    17:57 Adam RAŠKA - 1:1
     
    19:00
    Paták projel středním pásmem ještě s Kratochvílem, tam jsou ale zastaveni obranou Motoru.
     
    19:47
    Furch dohrává poslední sekundy před středním pásmem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu dnešního utkání. Ze začátku jsme mohli vidět velkou aktivitu Motoru, který šel do rychlých akcí a už v čase 2:02 skóroval. První branku vstřelil při dorážce Martin Novák a posunul tak České Budějovice do vedení 1:0. Domácí po tomto gólu začali hrát aktivněji, ale obraně Motoru se dařilo likvidovat jejich akce a příležitosti, a to i při přesilovce 5 na 3, kterou domácí nedokázali využít. Po té přišla ještě jedna přesilovka pro domácí, která ale také nepřinesla žádnou změnu na stavu skóre. Třebíč se pouštěla do průniků a akcí a postupně srovnala tvrdost hry hostů. To se už na stavu skóre projevilo, kdy v čase 17:57 kotouč dostal na hůl Adam Raška a po průniku a následné kličce před Kváčou dokázal vyrovnat stav utkání na 1:1. Následující dvě minuty před koncem třetiny se puk přesouval ze strany na stranu a už jsme neviděli větší akce. České Budějovice začaly zprudka, což se projevilo i na počtu vyloučení. Jejich tempo ale domácí postupně dorovnali, což vyústilo i ve srovnaný stav skóre, a to 1:1. Jak bude vypadat další třetina? To se dozvíme již v čase 18.21, kdy padne úvodní vhazování druhé třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Úvodní vhazování si berou na své hole domácí, kteří ale puk vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    20:09
    Puk si berou hosté a od modré čáry přichází rychlá střela od Fillmana. Jeho pokus končí v náruči Dostála.
     
    20:30
    Raška posouvá kotouč za vlastní bránou na své spoluhráče, kteří se nyní dostávají za bránu hostů, kde hráči Motoru faulují a Třebíč si zahraje přesilovku.
     
    20:54
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Miloslav Čermák – 2 min., podrážení).
     
    20:57
    Kotouč si berou na své hole domácí, Bilčík střílí od modré čáry, jeho pokus končí nad bránou Kváči.
     
    21:05
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, kteří puk vyhazují ze své obranné třetiny k Dostálovi.
     
    21:30
    Hosté se opět osvobozují vyhozením kotouče mimo svou třetinu.
     
    21:50
    Raška rozehrál kotouč nahozením na Krále, ten posouvá kotouč na Mikysku, který dále kombinuje s Nedvídkem. Po chvíli dochází k úplnému zmatku před bránou Kváči, kdy na sobě leží tři hráči a dochází k posunutí brány. Vhazovat se tak bude před bránou hostů.
     
    22:30
    Kratochvíl kombinuje s Mikyskou a Süssem, puk se ale dostává na hole Motoru, který vyhazuje puk mimo své obranné pásmo.
     
    22:54
    Hosté v plném počtu.
     
    23:30
    Ferda bojuje o kotouč v pravém rohu kluziště u brány Kváči, po chvíli ale rozhodčí pískají a vhazovat se bude před Dostálem
     
    23:40
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Martin Škvrně – 2 min., držení).
     
    24:10
    Hosté najíždí na Dostála, dostávají se k prvním střelám, které ale končí buď mimo nebo ve výstroji brankáře domácích. Dále se snaží kotouč získat Novák, který ho ale vyhazuje po střetu pouze mimo hřiště.
     
    24:55
    Fillman se pokusil o průjezd středním pásmem, ale bez úspěchu.
     
    25:20
    Kutlák kombinuje s Novákem a Gilbertem. Gilbert se dostává ke střele před Dostálem, jeho pokus končí v jeho výstroji.
     
    25:40
    Domácí v plném počtu.
     
    25:50
    Roman Čermák rozjíždí útok zpoza vlastní brány, jeho nahození ale končí zakázaným uvolněním.
     
    26:00
    Vhazování před Dostálem si berou hosté, Plášil střílí od modré čáry a po ní přichází i dorážky z pravé strany Dostálovy brány, vše si ale dokázal brankář domácích pohlídat.
     
    26:30
    Vhazování před Dostálem si berou hosté, kteří ale o puk přichází za bránou Dostála a domácí míří před Kváču. Na modré čáře kotouč nezachytil ale jeden z třebíčských hráčů a hra se dostává opět k Dostálovi.
     
    27:25
    Fillman kombinuje s kotoučem na modré čáře s Přikrylem, puk se ale dostává mimo útočné pásmo. Rozhodčí má vztyčenou paži, kterou značí vyloučení z řad Třebíče, zatím je ponechána výhoda.
     
    28:11
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Václav Čejka – 2 min., podrážení).
     
    28:15
    Vhazování před Dostálem si berou hosté, Fillman nahazuje kotouč od modré čáry za bránu Dostála, kde dále pokračuje ve hře Novák.
     
    29:00
    Po kombinaci v útočném pásmu se daří domácím osvobodit na základě vyhození kotouče. A po pár sekundách se jim to daří znovu. Hosté tak musí začínat akci ze středního pásma.
     
    29:40
    Fillman střílí od modré čáry, jeho střela končí vysoko nad bránou domácích.
     
    29:55
    Vhazování před Dostálem si berou hosté, na modré čáře opět kombinuje Fillman s Šimánkem. Po chvíli přichází tvrdá střela na Dostála, který vytáhl svou rychlou lapačku.
     
    30:12
    Domácí v plném počtu.
     
    30:30
    Bilčík rozjíždí akci zpoza brány Dostála, tato akce ale končí ve středním pásmu a puk přebírají hosté.
     
    31:05
    Špatné rozehrání hostů ve středním pásmu vyústilo v rychlý průnik domácích. Kváča se ale rozjel proti kotouči a ukryl ho pod svou lapačku.
     
    31:15
    Vhazování před Kváčou si berou hosté. Na modré čáře ale kotouč zachytil Mikyska, který střílí, jeho pokus je ale sražen mimo bránu.
     
    31:25
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (David Gilbert – 2 min., podrážení).
     
    31:28
    Vhazování si berou domácí. Adam Raška kombinuje s Bilčíkem na modré čáře, ten po chvíli střílí a jeho pokus končí ve výstroji Kváči.
     
    31:43
    Vhazování před bránou hostů si berou domácí. Kusko kombinuje s Raškou a Bilčíkem na modré čáře. Hosté jsou ale pozorní a osvobozují se vyhozením puku do středního pásma.
     
    32:30
    Kusko rozjíždí akci s Raškou a Mikyskou, před Kváčou se nyní objevil chumel několika hráčů, kteří se snažili dorážet puk a chumel hráčů, kteří byli zásadně proti. Nakonec musela být hra přerušena a vhazovat se bude před bránou hostů.
     
    33:26
    Hosté v plném počtu.
     
    33:35
    Hosté se dostávají ke kotouči a rozjíždí se na Dostála.
     
    33:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme zde rychlý průnik hostů po oslabení. Tři hráči Motoru se rozjeli proti Dostálovi a po rychlé přihrávce těsně před bránou domácích dokázal dostat kotouč za záda Dostála JAKUB BABKA. Stav utkání se tak nyní vyvíjí lépe pro České Budějovice a to 2:1. Asistence: Bez asistence.
    33:51 Jakub BABKA - 1:2
     
    34:20
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po 29 sekundách zde máme další vyrovnání ze strany Třebíče. Krásný průnik přes střední pásmo před Kváču předvedl MAREK ŠKVRNĚ, který propálil brankáře hostů svou tvrdou střelou a zavěsil puk do pravého růžku jeho brány. Stav utkání je tak opět vyrovnaný, 2:2. Asistence: Roman Čermák.
    34:20 Martin ŠKVRNĚ - 2:2
     
    35:30
    Nedvídek na modré čáře nahrává Kuskovi, který zadovkou posunul puk na svého spoluhráče. Střela přišla z levé strany brány Kváči, který byl ale připraven a ukryl kotouč pod svou výstroj.
     
    35:44
    Vhazování před Kváčou si berou domácí, ti jsou ale po chvíli vyhnáni do středního pásma, odkud musí útok zakládat znovu.
     
    36:25
    Oba týmy střídají a do akce se mohou pustit hosté. Ti ale vyhazují kotouč pouze na zakázané uvolnění.
     
    36:45
    Endál se dostal až do útočného pásma, kde ho musela zpacifikovat obrana domácích. Hra se postupně přesouvá do středního pásma.
     
    37:35
    Mikyska rozjíždí útok s Havlátem, za bránou Kváči jsou ale zastaveni. Hra pokračuje ve středním pásmu, kde si puk opět přebírají domácí.
     
    38:10
    Süss projel středním pásmem, ale pár metrů za modrou čárou ho zastavuje obrana Motoru. Po teči jednoho z hráčů domácích je odpískán ofsajd.
     
    38:35
    Hosté nahazují kotouč za bránu Dostála, Pavlin kombinuje na modré čáře se svým spoluhráčem, který pop nájezdu hráčů Horácké Slavie o puk přišel. Hra se přesouvá do středního pásma.
     
    39:25
    Kutlák nestihl zachytit kotouč na modré čáře a je z toho ofsajd. vhazuje se ve střením pásmu.
     
    39:36
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, Novák rozjíždí akci s Fillmanem, který se poslední sekundy před koncem pokusil vystřelit na Dostála, kotouč mu ale sjel z hokejky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou i druhou třetinu dnešního utkání. Na obou stranách jsme mohli vidět velké nasazení a rychlost obou týmů. Viděli jsme rychlé akce, přečíslení i sólové průniky. V této třetině nám padly celkem čtyři vyloučení, a to dvě na straně hostů a dvě na straně domácích. Ani jedno z nich ale nebylo využito. Až po posledním z nich, kdy hráli přesilovku domácí, padla úvodní branka druhé třetiny a to v čase 33:51, kdy se o navýšení stavu zasloužil tentokrát Jakub Babka, který posunul Motor do vedení 2:1. Po ale 29 sekundách jsme se dočkali rychlého vyrovnání ze strany Třebíče, kdy stav na 2:2 dorovnal Martin Škvrně. Zbylých pět minut druhé třetiny byla aktivita týmů poměrně vyrovnaná. V posledních dvaceti čtyřech sekundách jsme ale mohli vidět pěknou akci ze strany hostů, kdy na finální střelu Fillmanovi sjel kotouč z hole, takže jsme se už případné změny stavu nedočkali. Druhá třetina nám opět přinesla vyrovnané utkání. Jak bude probíhat třetí třetina? Dostaneme konečného vítěze nebo se půjde do prodloužení? To se dozvíme v čase 19.16, kdy padne úvodní vhazování závěrečné třetiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Úvodní vhazování skončilo na hokejkách hostů, po prvních sekundách dochází ale k posunutí brány a vhazuje se před bránou domácích.
     
    40:20
    Vhazování před Dostálem si berou domácí, hosté jsou ale za bránou domácích pozorní a pokračují ve hře.
     
    40:40
    Do průniku se dostali ale i domácí, kteří svou akci zakončili střelou na Kváču, tento pokus ale skončil mimo bránu.
     
    40:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Po nahození kotouče z ostrého úhlu z levého rohu kluziště před bránu Dostála se k dorážce dostal LUKÁŠ ENDÁL, který zavěsil kotouč do prázdné brány. Asistence: Kutlák, Novák.
    40:54 Lukáš ENDÁL - 2:3
     
    42:00
    Kváča byl zaražen do své brány po tom, co do něj najel jeden ze spoluhráčů společně s jedním z protihráčů. Nikdo ale nepřišel k újmě, až na bránu, která vyskočila s kolíky ven z místa.
     
    42:01
    Vhazování před Kváčou si berou domácí, na modré čáře pokračuje ve hře Mikyska a dále u brány Mlynář, puk ale po chvíli berou pod své hole hráči Motoru, kteří vyráží před Dostála.
     
    42:55
    Ferda si bere kotouč za bránou Kváči, tam ho o něj ale připravil Pýcha a Beránek rozjíždí útok přes střední pásmo. Ten ale vyhazuje kotouč pouze na zakázané uvolnění.
     
    43:25
    Vhazování před Kváčou si berou domácí, Furch pokračuje ve hře společně se Süssem, ale ke kotouči se po chvíli dostávají hosté, kteří vyráží k Dostálovi.
     
    44:00
    Domácím se nepodařilo dostat přes střední pásmo a musí se vrátit zpět ke své bráně.
     
    44:25
    Kusko rozjíždí útok přes střední pásmo, pokouší si obhodit jednoho z hráčů Motoru, to se mu ale nedaří a hra zůstává ve středním pásmu.
     
    44:59
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Silvester Kusko – 2 min., vysoká hůl).
     
    44:59
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Karel Plášil – 2 min., krosček).
     
    45:36
    A máme zde hru 4 na 4. Pavlin se pokouší o průjezd středním pásmem podél levého mantinelu, ten se mu daří a hra pokračuje za bránou Dostála. O střelu z otočky se pokusil Babka zpoza brány Dostála, ten byl ale pozorný.
     
    46:42
    Zakázané uvolnění hostů, vhazuje se před Kváčou.
     
    46:45
    Endálovi se podařil rychlý průnik přes střední pásmo až k Dostálovi, kde pálil z ostrého úhlu na jeho bránu, brankář domácích byl ale připraven.
     
    46:59
    Oba týmy v plném počtu.
     
    47:45
    Gilbert střílí z levé strany na Dostálovu bránu, jeho pokus končí mimo svatyni domácích.
     
    48:24
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Radim Ferda – 2 min., podrážení).
     
    48:26
    Vhazování před Dostálem si berou domácí, kteří ihned vyhazují kotouč mimo své pásmo.
     
    48:45
    Endál rozjíždí útok přes střední pásmo, o kotouč nyní svádí hráči souboj v levém rohu třetiny domácích. Bekendem nakonec pálí u brány Dostála Kutlák, ale Dostál je připraven.
     
    49:52
    krásný průnik Marka Škvrněte společně se svým spoluhráčem, kdy při vlastním oslabení jeli 2 na 1. jejich akce končí zákrokem Kváči.
     
    50:24
    Domácí v plném počtu.
     
    50:30
    Zakázané uvolnění domácích.
     
    50:35
    Domácí si berou kotouč. Kratochvílovi se nepodařilo udržet kotouč a ve hře pokračují dále hosté, ale ne na dlouho. Za bránou Dostála o puk přichází a dopředu vyráží hráči Horácké Slavie.
     
    51:15
    Vhazování před Dostálem si berou hosté. Přichází rychlá střela z modré čáry od Kutláka, tento pokus musel likvidovat Dostál svým betonem.
     
    52:02
    Na zem byl nyní sestřelen jeden z hráčů Motoru, konkrétně Miloslav Čermák, který zůstal ležet a musela být přerušena hra. Po chvíli se ale s podporou dokázal zvednout a poté už sám odjet na střídačku. Nikomu se naštěstí nic vážného doufejme nestalo.
     
    52:25
    Václav Čejka nahazuje kotouč do středního pásma, tam je ale odpískána přihrávka rukou a bude se vhazovat.
     
    52:37
    Odpískán úmyslný ofsajd, vhazovat se bude před Kváčou.
     
    52:40
    Kotouč nyní projel středním pásmem a dostal se před Dostála, tam dále kombinuje za Motor Kutlák s Beránkem a Babkou, k nim se přidává i Dančišin a Dostál si musí hlídat svou bránu. Ten ale dokázal odolat se svou obranou náporu Motoru.
     
    54:30
    Václav Čejka se pokusil o střelu od modré čáry, která ale byla zablokována obranou hostů.
     
    55:00
    Paták s Králem se pokoušeli rozjet akci přes střední pásmo, ale bez úspěchu.
     
    55:25
    Süss dokázal zachytit kotouč před Kváčou, tam ale zapůsobila obrana Motoru a nedovolila mu ani jednu kličku nebo střelu.
     
    55:48
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Milan Dančišin – 2 min., hákování).
     
    55:50
    Vhazování před Kváčou si berou domácí, Nedvídek kombinuje na modré čáře, ale nakonec za bránou hostů o kotouč domácí přichází a musí se vrátit k Dostálovi po vyhození hráči Motoru.
     
    56:25
    Raška rozjíždí útok přes střední pásmo, hosté jsou ale pozorní a opět vyhazují kotouč pryč.
     
    56:51
    Nyní si domácí hráči neporozuměli před vlastní bránou a Dostál musel čelit dotěrnosti jednoho z hráčů Motoru. Ten se ale nedokázal přes beton brankáře domácích dostat.
     
    57:16
    Hra vysokou holí, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    57:20
    Vhazování se ujali hosté, kteří od modré čáry vyhazují kotouč pryč ze třetiny.
     
    57:48
    Hosté v plném počtu.
     
    57:52
    Odpískáno zakázané uvolnění, vhazuje se před Dostálem.
     
    57:52
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:55
    Vhazování se ujali hosté, ke střele se ale nedostali a dopředu míří domácí.
     
    58:10
    Furch nahrává na střelu Brožovi, ten střílí, ale Kváča je připraven.
     
    58:35
    Domácí zkouší hru v šesti, hrají bez gólmana.
     
    59:20
    Kváčovi se nepodařilo vyhodit kotouč, za kterým rychle spěchají další domácí hráči.
     
    59:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A máme zde další vyrovnávací branku dnešního zápasu. Ve skupince hráčů před bránou Kváči se podařilo PETRU KRATOCHVÍLOVI VSTŘELIT srovnávací branku na 3:3, kdy propálil kotouč za záda brankáře hostů. Asistence: Nedvídek.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    A máme za sebou třetí třetinu. Protože je stav utkání vyrovnaný, půjde se do prodloužení. Mohli jsme vidět další rychlý gól ihned ze začátku třetiny ze strany Motoru, který se tak posunul do vedení 3:2. Po zbytek třetiny jsme mohli vidět větší aktivitu na straně hostů, kteří se bránili, ale zároveň dokázali pěkně napadat i střílet. Domácím se nedařilo dostat přes střední pásmo a poslední možnosti se jim dostalo pár minut před koncem třetí třetiny, kdy odvolali brankáře a zkusili hru v šesti, která jim přinesla ovoce a stav vyrovnali na 3:3. Nyní nám začíná prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:05
    A máme zde začátek prodloužení. Do úvodní akce se pouští domácí, kteří projíždí za bránu Kváči, tam jsou ale zastaveni hráči Motoru. Ti vyhazují kotouč na zakázané uvolnění.
     
    60:25
    Vhazování před Kváčou si berou domácí, puk ale rychle přebírá Babka, který se dostává i ke střele. Dostál je ale se svými betony připraven.
     
    60:37
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Tadeáš Král – 2 min., podrážení).
     
    60:40
    Domácí vyhazují kotouč ihned po vhazování a hosté musí začínat od Kváči.
     
    61:05
    Na modré čáře zachytil kotouč Kutlák, který kombinuje s Endálem. Kutlák střílí, jeho střela je sražena mimo a domácí vyhazují puk mimo své pásmo.
     
    61:45
    Další povedené vyhození kotouče domácích.
     
    62:05
    A domácí se opět osvobozují vyhozením kotouče.
     
    62:20
    Po krátké hře za bránou Dostála se puk dostává opět mimo obrannou třetinu domácích.
     
    62:37
    Domácí v plném počtu.
     
    62:55
    A nyní opět pokračuje hra 3 na 3. Hosté se dostávají ke kotouči ve středním pásmu a jedou před Dostála. Ten musí zasahovat a kryje střelu svou výstrojí.
     
    63:15
    Vhazování před Dostálem si berou domácí, Bilčík krouží před svou bránou a Kusko vyráží do útoku společně s Nedvídkem. Ten pálí, ale jeho střela je sražena mimo trasu, která mířila na bránu Kváči.
     
    64:20
    Hosté střílí, ale mimo bránu domácích.
     
    64:35
    Střondala střílí, jeho pokus končí za bránou Kváči.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani po prodloužení neznáme vítěze. Následují nájezdy.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Martin ŠKVRNĚ neproměňuje.
     
    1. série
    0:0
    Jiří ŠIMÁNEK neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Petr KRATOCHVÍL neproměňuje.
     
    2. série
    0:0
    Martin NOVÁK neproměňuje.
     
    3. série
    1:0
    Silvester KUSKO proměňuje.
     
    3. série
    1:0
    Roman PŘIKRYL neproměňuje.
     
    4. série
    1:0
    Adam RAŠKA neproměňuje.
     
    4. série
    1:0
    Lukáš ENDÁL neproměňuje.
     
    5. série
    1:0
    Lukáš NEDVÍDEK neproměňuje.
     
    5. série
    1:1
    Milan DANČIŠIN proměňuje.
     
    6. série
    1:1
    Milan DANČIŠIN neproměňuje.
     
    6. série
    2:1
    Silvester KUSKO proměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SK Horácká Slavia Třebíč.
    Autorem vítězné branky je SILVESTER KUSKO.
    Silvester KUSKO - 4:3
     
    Konec zápasu.
     
    Třebíč nakonec dokázala vyhrát samostatné nájezdy a díky tomu tam celé utkání. Domácí si tak berou po těžkém zápasu s Českými Budějovicemi dva body. To bude pro dnešní onlajn přenos vše. Děkuji Vám za pozornost a někdy příště, na shledanou. (20:19:03)
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 18. Raška (Süss, Ferda), 35. Škvrně (R. Čermák), 60. P. Kratochvíl (Nedvídek), rozh. náj. Kusko – 3. M. Novák (Čermák), 34. Babka, 41. Endál (Kutlák, M. Novák)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Martin Škvrně (TRE)
    0:0   Jiří Šimánek (CEB)
    2. série:
    0:0   Petr Kratochvíl (TRE)
    0:0   Martin Novák (CEB)
    3. série:
    1:0   Silvester Kusko (TRE)
    1:0   Roman Přikryl (CEB)
    4. série:
    1:0   Adam Raška (TRE)
    1:0   Lukáš Endál (CEB)
    5. série:
    1:0   Lukáš Nedvídek (TRE)
    1:1   Milan Dančišin (CEB)
    6. série:
    1:1   Milan Dančišin (CEB)
    2:1   Silvester Kusko (TRE)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – R. Čermák, Bilčík, Furch, Vl. Brož, D. Mikyska, V. Čejka, Hort – Střondala, Raška, Süss – P. Kratochvíl, Nedvídek, Kusko – Paták, Mlynář, Tadeáš Král – Ferda, Škvrně, Havlát.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Fillman, Kutlák, Pavlin, Pýcha, Plášil, Vydarený – Čermák, Bradley, M. Novák – Heřman, Dančišin, Beránek – Endál, R. Přikryl, Šimánek – Gilbert, Babka.

    Rozhodčí: Wagner, Kopeček – Podrazil, Zídek.

    Diváci: 1674
    ocianews.com