Ústí n/L – Prostějov 4:5 (kon.) | Litoměřice – Přerov 4:3 (kon.) | Frýdek-M. – Slavia 5:6 (kon.)
Poruba 2011 – Jihlava 3:2 (2:1 po s.n.) | Havířov – Kadaň 3:5 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 4:3 (2:1 po s.n.)
Vsetín – Benátky n/J 5:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 06.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:05
    Jenže je třeba se mít na pozoru! Husa totiž od modré čáry trefuje pravou tyč! Gába se po puku natahoval marně a měl štěstí.
     
    49:23
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Martin Podešva – 2 min., hákování).
    47:44 Vít JONÁK - 5:1
     
    47:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jestli čtvrtá branka dostala domácí na koně, tak pátá už znamená definitivní jistotu tří bodů. VÍTU JONÁKOVI se sice v přesilové hře jedna přihrávka nepovedla, dostal však příležitost znovu a tentokrát volil rovnou střelu, která proletěla za Žajdlíkova záda. Asistence: Antonín Pechanec, Jakub Teper.
     
    46:11
    Tu však nedokázali přetavit v gól, nicméně je jim to nemusí vadit, protože jsou to oni, kdo má velký náskok. Na trestnou putuje Husa.
    40:51 Luboš ROB - 4:1
     
    40:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    To je elixír pro klid v duši vsetínských hokejistů. Pechanec nahrál k levé tyčce LUBOŠI ROBOVI, který nyní nikoho nehledal, provedl rychlou otočku a zasunul kotouč do sítě. Je to jeho druhý gól v utkání. Asistence: Antonín Pechanec, Ondřej Slováček.
     
    40:00
    Zelenožlutí začnou třetí třetinu přesilovou hrou, protože za vražení na hrazení je vyloučen Jan Jeník.
     
    34:36
    Hosté se sice ubránili, ovšem čeká je další oslabení. Ještě před tím však mohli inkasovat, protože Valaši ujeli do oslabení tři na jednoho a na konci kombinace byl Jonák, který byl při pokusu o dorážku do prázdné branky zasažen vysokou holí. Protože se ve tváři domácího útočníka objevila krev, bude přesilovka trvat 4 minuty.
     
    32:28
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Jakub Rychlovský – 2 min., příliš mnoho hráčů).
    26:44 Josef MIKYSKA - 3:1
     
    26:44
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    A hosté dokázali využít toho, že Valaši jsou po tomto faulu pořádně rozhozeni. Střelou do levého růžku branky se prosadil JOSEF MIKYSKA. Asistence: Ladislav Bittner, Ján Niko. Přesilová hra pokračuje.
     
    26:28
    Tomáš Frolo ve svém prvním zápase na ledě dlouho nevydrží, protože po zákroku u mantinelu jej rozhodčí odesílají do kabin! Ano, faul to jednoznačně byl, ovšem aby jej rozhodčí vyloučili do konce utkání, to je poměrně přísné. Zákrok do oblasti hlavy a krku.
    25:03 Luboš ROB - 3:0
     
    25:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A následně se potvrzuje pravidlo nedáš – dostaneš, protože hosté zapomněli na bránění a do samostatného úniku se po Slováčkově brilantním pasu vydal LUBOŠ ROB, který se nepokoušel o žádné složitosti a střelou švihem nad lapačku Žajdlíka skóruje. Vsetín vede už 3:0 a má utkání pod kontrolou. Asistence: Ondřej Slováček.
    19:22 Roman RÁC - 2:0
     
    19:22
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jenže samotný závěr třetiny vychází lépe Valachům, kteří přidávají hostům na cestu do kabin druhou branku. Kuronenovi sice nejdřív kotouč ujel do rohu, jenže finský útočník jej v souboji poslal na Theoreta, který si okamžitě všiml najetého ROMANA RÁCE, jenž si položil gólmana na zem a po kličce do forhendu zvyšuje na 2:0. Asistence: Mitchell Theoret, Mikael Kuronen.
     
    11:27
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Kopta – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (Josef Mikyska – 2 min., hrubost).
     
    10:19
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Antonín Pechanec – 2 min., podrážení).
    06:32 Tomáš FROLO - 1:0
     
    06:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ FROLO spustil v přesilové hře kanonádu a jde vidět, že chuť do hokeje mu po návratu na led rozhodně nechybí. Dvě střely mu sice nevyšly, to mu však vůbec nevadilo a pokusil se o další střelecký pokus od modré čáry, který tentokrát prošel až za Žajdlíkova záda. To je návrat jako hrom a domácí vedou 1:0. Asistence: Radim Kucharczyk, David Březina.
     
    05:03
    Vyloučení v týmu HC Benátky nad Jizerou (David Aubrecht – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    02:56
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Martin Podešva – 2 min., držení).
    Marken.cz

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 7. Frolo (Kucharczyk, Březina), 20. Rác (Theoret, Kuronen), 26. Rob (Slováček), 41. Rob (Pechanec, Slováček), 48. Jonák (Pechanec, Teper) – 27. J. Mikyska (Bittner, Niko)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Hryciow, Mikuš, Slováček (A), Teper, Jenáček, Frolo, Ondračka – Kuronen, Rác, Theoret – Rob, Pechanec, Jonák (C) – Březina, Kucharczyk (A), Kopta – Vítek, Podešva, Frydrych.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Hosnedl) – Maier, Kunst, Jan Bednář, Husa, Niko, Aubrecht, Žůrek – Psota, J. Mikyska, Bittner (A) – Jeník, Chrtek, Šír – Průžek, Najman, D. Špaček (C) – Wiencek, Braid, Rychlovský.

    Rozhodčí: Koziol, Dědek – Novák, Kotlík
    thejrc.org