Kladno – Chomutov 3:4 (po pr.) | Třemošná – PZ Kladno 5:4 (kon.) | Č. Budějovice – Tábor 4:6 (kon.)
Warriors Brno – Vsetín 8:7 (1:0 po s.n.) | Havířov – Olomouc 4:1 (kon.) | Sparta – Kobra 2:3 (kon.)
Žďár n/S – Pardubice 1:7 (kon.) | Technika Brno – Vítkovice 0:5 (kon.) | Jihlava – Mountfield HK 1:0 (kon.)
HK MD Šumperk – Zlín 4:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:3 (1:2, 1:1, 0:0 - N 1:0)
HC Kobra Praha
Sobota 06.10.2018, 13:30 • Malá sportovní hala, Praha 7 (Bubeneč) • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, na počtenou! (15:40:50)
     
    Kobře se dnes v Bubeneči povedl husarský kousek, nováček soutěže porazil pražskou Spartu. Ta bere po Brošově gól z nadstavby aspoň jeden bod.
     
    Konec zápasu.
     
    62:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí berou z dnešního střetnutí aspoň bod! Proti Tučkovi se rozjel JOSEF BROŠ a přesnou střelou rozvlnil síť kobří klece. Bez asistence.
     
    62:06
    Máchovo zakončení vypadalo slibně, nakonec ale branku soupeře minulo o pouhých pár centimetrů. Hraje se stále jen v hostujícím pásmu.
     
    61:20
    Tuček má na svém kontě další zákrok, dnešní utkání se mu opravdu povedlo. Na vítězství Kobry v základní hrací době měl obrovský podíl.
     
    60:50
    Na kotouči je zatím výhradně pouze Sparta, která soka vůbec k ničemu nepouští. Na první střelu na branku v nadstavbě stále čekáme.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je konec! Kobře se dnes v Malé hale podařilo zaskočit domácí celek a první tři body má v kapse! Zda-li se jí povede ukořistit i ten poslední, to uvidíme za chvíli.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Slibná rána Patrika Brůny se o beton připraveného Tučka odrazila mimo nebezpečí, Kobra se následně dostává na kotouč a vyhazuje jej ven.
     
    59:01
    Oddechový čas si nyní berou i hosté. Uvidíme, jestli se Spartě povede v závěrečných chvílích hrací doby poslat utkání do prodloužení.
     
    58:49
    Kobra zatím hubené vedení brání ukázkově a svého soupeře vůbec nepouští ke střele. Do konce základní hrací doby chybí něco přes minutu.
     
    57:39
    Sluka se po oddechovém času už nevrací do branky, Sparta nemá co ztratit a zkouší své štěstí v power-play!
     
    57:39
    Na Tučka teď nevyzrál ani František David, jenž zkoušel své štěstí z mezikruží. Sparta si po úspěšném zákroku brankáře bere time-out.
     
    56:47
    U levé tyčky stál připravený Rajilič, který po převzetí přihrávky mohl definitivně rozhodnout zápas. Sluka pryži do cesty nastavil beton.
     
    55:51
    Jan Krupička byl při útočném tažení sestřelen protihráčem, vylučovat se však nebude. Domácím zbývají na vyrovnání už jen čtyři minuty.
     
    54:50
    Tomovovu ránu z velké vzdálenost tečoval mimo nebezpečí Strnad, pryž se odrazila od plexiskla do rohu. Tuček tak vůbec nebyl nucen zasahovat.
     
    53:58
    Dalším pánem na holení byl teď Sebastian Höll, ani jeho nahození od modré čáry ale neuspělo. Kotouč se nyní zahřívá v Tučkově rukavici.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 20. Straka (Höll, Brůna), 23. Hamršmíd (Ducháč, Pírs), 63. Broš – 6. Sekula (Tichý, Bartoň), 7. Výkruta (Bucek), 34. Výkruta (Bucek)


    HC Sparta Praha: Sluka – Tomov, Brůna, Ducháč, Ludvík – Broš, Mácha, Höll, Krupička, Straka, David, Hamršmíd, Pírs, Červenka, Kalný, Němec, Theimer, Vitouch.
    HC Kobra Praha: Tuček – Šnajberk, Bucek, Šesták, Bartoň, Frydrich, Capoušek – Kvasnička, Král, Tichý, Výkruta, Rajilič, Sekula, Valenta, Halfar, Strnad.

    Rozhodčí: Šmika – Hynek, Košťálová.
    ocianews.com