Studénka Sledge – SHK Mustangové 2:1 (3:2 po s.n.) | SOHO Olomouc – Karlovy Vary 6:0 (kon.) | Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 1:3 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
HC Sparta Praha Sledge
Sobota 06.10.2018, 15:30 • PSG aréna • Česká para hokejová liga • 3. kolo
Partner:
    44:50 Zdeněk KRUPIČKA - 1:3
     
    44:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zdeněk Hábl neudržel na modré čáře pásmo, ZDENĚK KRUPIČKA přebral kotouč a od červené čáry trefil přesně prázdnou branku Zlína. K radosti Sparťanů i Pardubických tedy Pražané potvrzují výhru.
     
    44:03
    Vhazování v útočném pásmu Zlína, domácí odvolávají gólmana a zkouší to v šesti hráčích v poli.
     
    38:32
    Jiří Krupička bekhendem vystřelil do tyčky zlínské branky a kotouč se od ní odrazil a po brankové čáře doputoval ke druhé tyčce, od které se odrazil ven. Neskutečný moment!
    35:46 Jiří RAUL - 1:2
     
    35:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Naopak na druhé straně byl bezmocný Stanislav Molek. JIŘÍ RAUL zůstal sám před zlínským gólmanem, položil si jej a forhendem zasunul kotouč do branky. Sparta jde znovu do vedení. Asistence: Zdeněk Krupička.
     
    31:45
    Obrovská šance Zlína! Zdeněk Hábl vysunul do šance Paláta, ten neuspěl, následně ještě Zdeněk Hábl dorážel, taktéž mimo branku.
     
    24:24
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (sledge) (Zdeněk Krupička – 2 min, sevření puku rukou).
    20:59 Robert TURIC - 1:1
     
    20:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínské ochozy se můžou poprvé radovat, Zlínští vyrovnávají. Nejprve velkou šanci neproměnil Marián Ligda, následně se už zdálo, že Vápenka má kotouč pod kontrolou, někde ho ale vyhrabal Martin Joppa a je pokus se odrazil za záda Vápenky, kde ještě všechno jistil svou dorážkou ROBERT TURIC. Sloveský útok Turic – Joppa – Ligda tedy vyrovnává stav utkání.
     
    18:15
    Velká šance Sparty! Do samostatného úniku se dostal Zdeněk Krupička, Molka už defakto překonal, mohl ho objet a zakončit do prázdné branky, zapomněl ale zabočit a v plné rychlosti narazil do zlínského gólmana.
     
    13:00
    Ihned z protiútoku měli obrovskou šanci domácí, Martin Joppa uháněl sám na Vápenku, položil si jej, ale vystřelil příliš brzy a Vápenka kotouč vyrazil do rohu, Joppa ještě puk dobruslil a snažil se o záda Vápenky dorazit puk do sítě, to se mu ale nepovedlo.
     
    12:40
    Sparta měla velkou šanci, aby navýšila své vedení, Jiří Raul byl sám před Molkem, ten jej ale vychytal, následně se do šance dostával Jiří Krupička, zlínská obrana ale odpálila puk do bezpečí.
    03:35 Jan ZAPLETAL - 0:1
     
    03:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta z úvodního tlaku vytěžila gól! Obránce JAN ZAPLETAL natáhl ve středním pásmu a střelou nad ledem překonal Molka, který nyní nemá čisté svědomí.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 21. Turic (Joppa, Ligda) – 4. Zapletal, 36. Raul (Z. Krupička), 45. Zdeněk Krupička


    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) – Julina (A), Hábl Z., Mach – Palát, Ligda (C), Hábl D., Joppa (A), Turic, Stodůlka.
    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – Raul (A), Zapletal (A) – Krupička Z., Krupička J. (C), Novotný, Frolík, Pšenčík, Nachtigalová.

    Rozhodčí: Mikeš – Knap.
    thejrc.org