Karviná – Dukla Praha 0:2 (kon.) | Opava – Bohemians 1905 0:1 (kon.) | Jablonec – Slovácko 2:0 (kon.)
Plzeň – Teplice 1:0 (kon.) | Slavia – Příbram 4:1 (kon.)
konec
FK Jablonec
2:0 (2:0)
1.FC Slovácko
Neděle 07.10.2018, 15:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • FORTUNA:LIGA • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého fotbalu! FORTUNA:LIGA tento víkend pokračuje už svým 11. kolem a my se společně zaměříme na souboj, který má jasného favorita. FK Jablonec hostí 1. FC Slovácko! Sledujte náš přenos a užijte si aktuální informace.
     
    FK JABLONEC

    Severočeši se v posledních utkáních potkali s velmi dobrou formou. Nejdříve rozdrtili mistrovskou Plzeň, načež zvládli také těžké utkání v Teplicích, které zlomil v posledních minutách výstavní dělovkou Lukáš Masopust. Jablonečtí tedy poskočili na šesté místo ligové tabulky a mohli se koncentrovat na druhé vstoupení v základní skupině Evropské ligy.

    V něm přivítali slavné Dynamo Kyjev. Jednalo se vůbec o premiérový zápas ve skupinové fázi evropské soutěže před vlastními fanoušky a ti se dobře bavili. Ukrajinci sice využili domácích chyb a rychle se ujali dvougólového vedení, nicméně český celek předvedl obdivuhodné vzepětí, favorita přehrával, a díky trefám Davida Hovorky a Michala Trávníka vybojovali extrémně cenný bod. Jak se jabloneckým fotbalistům podaří zregenerovat na houžetavného protivníka?
     
    1. FC SLOVÁCKO

    To Moravané takovou herní pohodou nedisponují. V tabulce se nacházejí pouze tři body nad sestupovými vodami a naříkat mohou především na děravou defenzivu, více branek už totiž obdržela pouze Mladá Boleslav. V lize drží Slovácko nelichotivou sérii pěti proher, když postupně nestačilo na Zlín, Karvinou, Slavii, Boleslav a Opavu. Před zápasem v Jablonci je navíc může trošku strašit bilance na hřišti tohoto soupeře, která je pro hráče z Uherského Hradiště silně negativní. Podaří se jim překvapit?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Lischka, Hovorka, Matěj Hanousek – Hübschman (C), Považanec – Masopust, Trávník, Jovović – Chramosta.
    Náhradníci: Hanuš – Břečka, Janković, Sobol, V. Kubista, D. Ikaunieks, R. Acosta.

    1.FC Slovácko: Daněk – Juroška, S. Hofmann, J. Krejčí, Divíšek – Navrátil, Jakub Rezek, Janošek, V. Daníček (C), Havlík – Kuchta.
    Náhradníci: Trmal – Šimko, Sadílek, Reinberk, Kubala, Kalabiška, Machalík.

    Rozhodčí: Lerch – Nádvorník, Fišer.
     
    Sestava Jablonce byla po těžkém evropském utkání s Kyjevem trošku otázkou, nicméně Petr Rada neučinil jedinou změnu! Na Slovácko tak domácí vstupují v plné zbroji.
     
    Hráči obou mužstev už nastupují na hrací plochu. Severočeši oblékli tradiční zelené dresy, hosté z Uherského Hradiště se představí v bílé barvě. Utkání započne za několik málo chvil!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkopu se chopilo Slovácko, konkrétně Jan Kuchta. Hosté tedy mohou začít postupnou kombinací z hloubi vlastní obranné poloviny.
     
    1
    Hned v úvodu byl k vidění nepříjemný střet, když Vlastimil Daníček naběhl do Davida Hovorky. Oba hráči by ale měli být v pořádku, k čemuž jim pomohli zdravotníci.
     
    2
    Hra pokračuje, na míči se stále drží Slovácko. Michal Daněk poslal dlouhý nákop kupředu. Po souboji na středu hrací plochy se balon dostal do autu a Jablonec bude vhazovat.
     
    3
    Lukáš Masopust se snažil prostrčit míč přes Josefa Divíška u pravé postranní čáry. Dostal se už k němu nicméně moc blízko, kulatý nesmysl tak končí v autu.
     
    4
    Josef Divíšek si při zpracování dlouhé přihrávky na útočné polovině nechtěně pomohl rukou. Sudí Lerch zadul do píšťalky, rozehrávat budou Severočeši.
     
    6
    Jablonečtí se prezentovali pěknou přízemní kombinací v blízkosti soupeřovy šestnáctky. Lukáš Masopust poté narazil míč Holešovi, jenž trochu váhal se střelou, a nakonec trefil blokujícího Dominika Janoška.
     
    7
    Tomáš Hübschman trošku zatopil Davidu Lischkovi, který se musel rychle otočit, načež dokázal odehrát míč na Vlastimila Hrubého. Ten odkopává vpřed.
     
    7
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Toto se domácím povedlo. Michal Trávník vysunul na pravém křídle Lukáše Masopusta. Ten okamžitě zvedl hlavu a načechral míč do šestnáctky, kde do něj před Michalem Daňkem trkl VLADIMIR JOVOVIĆ, jehož zakončení přistálo přesně pod břevnem! Favorit tak brzy vede.
    7. Vladimir JOVOVIĆ - 1:0
     
    8
    Hráči z Uherského Hradiště se snažili odpovědět ofenzivní aktivitou, ale narazili na zformovanou obrannou linii. Tomáš Holeš poté zakládá další akci zelenobílých.
     
    9
    Jakub Rezek zbytečně dohrál Davida Hovorku. Rozhodčí Ondřej Lerch se rozhodl incident ponechat bez karetního ohodnocení, což se domácím příznivcům úplně nezamlouvá.
     
    11
    Slovácko dlouho poklidně kombinovalo na vlastní obranné polovině. Stanislav Hofmann se nakonec rozhodl pro dlouhý nákop vpřed, avšak balon přeletěl všechny a skončil až u Vlastimila Hrubého.
     
    12
    Tomáš Holeš roztáhl hru do pravé strany na Lukáše Masopusta. Ten mu, poměrně chytře, vracel míč po zemi před malé vápno, leč první jmenovaný už v obležení zakončit nedokázal.
     
    13
    To byla pro Jablonec velká škoda. Michal Trávník po trošku náhodném odrazu míče vysouval do samostatného úniku Jana Chramostu, ten ovšem přihrávku nezaregistroval, a od paty se mu míč odrazil na hostující kopačky.
     
    14
    Tomáš Hübschman si zpracoval neposedný míč ve středu pole, a snažil se na několik málo metrů najít Masopusta. Ten byl ale na cestě na druhou stranu, balon tak končí v autu.
     
    15
    Slovácko poměrně dlouho kombinovalo na útočné polovině. Vlastimil Daníček pěkně přenesl hru, přesto se však hosté nedostali blíže k pokutovému území.
     
    16
    Matěj Hanousek zvládl těžký souboj u levé postranní čáry, Jablonec tak zůstává na míči. Jakub Považanec poté vybojoval faul na svoji osobu ve středovém kruhu.
     
    17
    Lukáš Masopust zakombinoval s Tomášem Holešem. Ze všeho byl centr Michala Trávníka, jenž se snažil poslat míč před branku, ale trefil pouze blokujícího Dominika Janoška.
     
    18
    Josef Divíšek to neudělal špatně. Po kličce na osu hřiště se snažil poslat přihrávku do uličky nabíhajícímu Janu Kuchtovi, v čemuž mu zabránil pozičně dobře postavený David Lischka.
     
    20
    Michal Trávník prostrčil míč do vápna na Jakuba Považance. Ten vycestoval z pokutového území a posouval míč na Masopusta, leč vůbec se s ním nepohodl a Slovácko tak může vhazovat.
     
    21
    Masopust po zemi oslovil Tomáše Hübschmana. Ten mu chtěl vrátit do tandemu elegantně patičkou, proti čemuž dobře zasáhl bránící Stanislav Hofmann.
     
    22
    K vidění je opravdu mnoho nepřesností, často naprosto zbytečných. Uspávací atmosféru zápasu nyní ještě umocnila velmi nepovedená přihrávka Jana Navrátila, po které je míč znovu v zámezí.
    22. Navrátilova střela byla zblokována
     
    23
    Slovácko o sobě dalo poprvé vědět, co se ofenzivy týče. Centr z levé strany byl přetažen až na Jana Navrátila, jenž to zkusil bez přípravy a orazítkoval záda Davida Lischky.
     
    24
    Tomáš Hübschman pěkně sklepl míč pro Vladimira Jovoviće. Ten si naběhl ke středu a zpoza vápna zkusil štěstí. Rána byla sražena na rohový kop, se kterým domácí naložili bídně.
     
    25
    Jan Juroška stihl téměř ztracený míč a z ostrého úhlu se jej snažil poslat před branku. Moravané ale nezahrozili, centr totiž skončil pouze na tribuně za Hrubého klecí.
     
    26
    Tomáš Holeš obdržel průnikovou přihrávku do šestnáctky. Už si mohl vytvořit poměrně dobrou střeleckou pozici, první dotek jej však zradil a s centrem si defenziva poradila.
     
    26
    David Hovorka se stal obětí dalšího tvrdého zákroku na polovině hřiště. Nyní už za něj Jan Kuchta (Slovácko) inkasuje kartonek žluté barvy.
     
    28
    Obrovská šance Moravanů! Dominik Janošek skvělým míčem nastartoval na pravém křídle Marka Havlíka. Ten vyslal přesný centr před branku a z oblasti penalty prudce hlavičkoval Jan Kuchta, jehož zakončení reflexivně vyrazil Vlastimil Hrubý!
     
    29
    Matěj Hanousek ukončil další ofenzivní rejdění v posledních minutách aktivnějšího Slovácka, a s přispěním teče jednoho ze soupeřů poslal kulatý nesmysl do zámezí.
     
    30
    David Hovorka tělem odclonil Vlastimila Daníčka a nechal balon doskákat do autu. Jablonec vhazoval na vlastní obranné polovině a záhy o míč opět přišel.
     
    31
    Z uspávané se začíná stávat velmi interesantní utkání. Michal Trávník fantastickou přihrávkou na několik desítek metrů vyslal do šance Lukáše Masopusta, který si z pravé strany naběhl až před Daňka. Velká škoda pro zelenobílé, že mířil slabě, a navíc nepřesně.
    31. Masopust obdržel krásný balón od Trávníka, poté ale pálil vedle
     
    32
    Michal Trávník prostrčil míč do šestnáctky na Tomáše Holeše. Jeho první centr byl zblokován, ale nebezpečný pokus číslo dvě už musel Michal Daněk tlumit v rukavicích.
     
    33
    David Lischka byl u volného míče před domácím pokutovým územím jako první a hlavou jej nabídl Vlastimilu Hrubému. Ten rozehrává akci svého celku.
     
    34
    Po lacinějším zaváhání Davida Hovorky, ze kterého Jan Kuchta nic nevytěžil, už se o slovo hlásí opět Jablonec. Teď ovšem naráží na zformovanou defenzivu soupeře.
     
    35
    Jakub Považanec krásně protečoval míč do pokutového území, kam si naběhl aktivní Tomáš Holeš. Ten jej okamžitě nastřeloval před Daňka, což skvěle vystihl bránící Jiří Krejčí.
     
    37
    David Hovorka si úplně nepotykal s prvním dotykem a sám sebe v oblasti půlicí čáry vyhnal téměř do zámezí. Vše se snažil napravit nákopem vpřed, leč ten skončil jen na tribuně. Hosté tak budou vhazovat.
     
    38
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonec předvedl další pohlednou kombinaci! Jakub Považanec obdržel pěknou průnikovou přihrávku do pokutového území a po zemi poslal balon před branku. Našel zcela přesně LUKÁŠE MASOPUSTA, který zakončil bodlem pro Daňka zcela nechytatelně a zvýšil tak na 2:0!
    38. Lukáš MASOPUST - 2:0
     
    39
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Jakub Rezek, přichází Jan Kalabiška.
     
    40
    Kombinace domácích nyní skončila před střídačkami a na míč se tedy dostává Slovácko. To se usazuje na útočné polovině zásluhou Dominika Janoka, jenž rozdává balon do strany.
     
    42
    Petr Rada energicky udílí pokyny, prozatímní výkon jeho svěřenců ho i přes příznivý stav nikterak neuspokojuje. Nyní se domácí ubránili rohovému kopu, když dostal míč do bezpečí Jakub Považanec.
     
    43
    Vladimir Jovović se dlouhým křizným pasem snažil oslovit Lukáše Masopusta. Scházelo však trošku více přesnosti a snadno tak zasáhl Stanislav Hofmann.
     
    44
    Hostům byl odpískán útočný faul v blízkosti šestnáctky přesně v momentě, kdy se Dominik Janošek opřel do povedené rány bez přípravy. Vlastimil Hrubý ji vyrazil konečky prstů, i kdyby tedy byla situace regulérní, skóre by se neměnilo.
     
    45
    Vlastimil Hrubý čapl míč ve vlastní šestnáctce a nakopl jej vpřed. V akci poté pokračoval Tomáš Holeš, jenž se stal obětí podražení v podání nového muže ha hrací ploše, Jana Kalabišky.
     
    45+1
    V minutovém nastavení první půle se ještě snažil o centr Lukáš Masopust. Přes hostující blok se mu však poslat míč do pokutového území nepodařilo, zřejmě tak už před odchodem do kabin nic velkého neuvidíme.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas nenabídl zrovna záživnou podívanou. Úvod utkání byl vyloženě podprůměrný, přesto ze všeobecné šedi vystoupila povedená akce zakončená hlavou Vladimira Jovoviće. Úroveň utkání začala postupně stoupat a obrovskou šanci na vyrovnání nevyužil díky parádnímu zákroku Hrubého Jan Kuchta. Byli to tedy domácí, kdo navýšil skóre, tentokráte se po dalším centru ze strany nemýlil Lukáš Masopust. Favorit tak potvrzuje svoji roli a vede 2:0!

    Střely v 1. poločase:
    Jablonec 7:4 Slovácko.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Opět se hraje! Druhých pětačtyřicet minut vykopli jablonečtí fotbalisté. Přestože se na míči příliš dlouho neudrželi, soupeř nikterak nezahrozil a Vlastimil Hrubý bude vykopávat od své klece.
     
    47
    Jablonečtí kombinovali na útočné polovině. Po sérii krátkých přihrávek se balon dostal k Tomáši Hübschmanovi, jenž už nedokázal vrátit nabíhajícímu Vladimiru Jovovićovi.
     
    48
    Tomáš Holeš postupoval s míčem po pravé straně. Rozhodl se pro poněkud přetažený centr, avšak Vladimir Jovović balon do šestnáctky z druhé strany rychle vrátil a obrana tak musela do akce.
     
    50
    Jan Chramosta elegantně patičkou přenechal míč Lukáši Masopustovi. Ten jej posílal po zemi před malé vápno, ale nebylo to nejpřesnější a Vlastimil Daníček poměrně snadno zasáhl.
     
    51
    Stanislav Hofmann využil toho, že byl nákop na Vladimira Jovoviće příliš dlouhý. Nechal tedy dojet kulatý nesmysl do zámezí, načež bude Michal Daněk vykopávat.
     
    52
    Vlastimil Daníček na polovině hřiště přišlápl Jakuba Považance. Hostujícímu kapitánovi je odpískán nedovolený zákrok, Severočeši tedy mohou rozehrát standardní situaci.
     
    53
    Jablonečtí v těchto chvílích v poklidu kombinují kolem středového kruhu, což jejich příznivci odměňují potleskem. Míč pro Slovácko vybojoval až o chvíli později Josef Divíšek.
     
    54
    Po faulu na Jana Navrátila budou Moravané rozehrávat volný přímý kop z velice zajímavé pozice pro centr. K exekuci se staví Marek Havlík, uvidíme, jak se mu věc zadaří.
     
    55
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Marek Havlík, přichází Lukáš Sadílek.
     
    55
    Po centru, který se Havlíkovi příliš nepovedl, opouští záložník Slovácka hrací plochu. K míči se dostávají Jablonečtí, kteří prostřednictvím Tomáše Holeše dobývají hostující vápno.
     
    57
    Lukáš Masopust velmi pěkně prostrčil míč pod sebe. V pokutovém území si jej přebral Vladimir Jovović, jenž v dobré pozici ihned střílel, nepropálil ovšem obranný val Slovácka!
     
    58
    Domácí už se nikam neženou a vystačí s s kombinací kolem středového kruhu. Nyní se míč dokonce dostává až k Vlastimilu Hrubému, který jej posílá na Matěje Hanouska.
     
    59
    Zelenobílí nevyřešili zajímavě rozjetý brejk úplně ideálně, a Jan Chramosta byl vyhnán k rohovému praporku. Poté posunul míč dozadu na Hanouska, jehož přízemní centr odvrátili stopeři.
     
    60
    Hra je nyní kouskována u pravé postranní čáry z pohledu Jablonce. Domácí fotbalisté se pomalu posouvají dopředu díky sérii autových vhazování, k šestnáctce se ale nedostali.
     
    Dnešní utkání sleduje 2 225 diváků.
     
    62
    Jan Navrátil se snažil zkrotit poskakující balon v oblasti penalty. Nakonec se mu to podařilo, nicméně neměl šanci propálit domácí obranný val. Po bloku Lischky odkopává vysokým obloukem Tomáš Hübschman.
     
    63
    Moravané, konkrétně Jan Juroška, si nyní tak trošku vytrucovali odpískání faulu Vladimira Jovoviće. Z centru ale nic nebylo, Jan Navrátil míč poslal do rukavic Vlastimila Hrubého.
     
    64
    David Lischka dobře vystoupil před Vlastimila Daníčka a ramenem odehrál míč do autu. Zákrok ale nakonec ani nebyl zapotřebí, praporek pomezního šel totiž prudce vzhůru.
     
    65
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Jan Kuchta, přichází Filip Kubala.
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Rafael Acosta.
     
    66
    Jiří Krejčí nikým neatakován nezvládl zpracování a k posměchu tribun se od něj míč odrazil do autu. Jablonečtí tak budou vhazovat na útočné polovině, u čehož už je také Rafael Acosta, nový muž na trávníku.
     
    67
    Matěj Hanousek neadresoval Hrubému úplně ideální malou domů. Brankář Jablonce musel vyběhnout z branky, před dotírajícími hráči Slovácka to ale stihl včas.
     
    68
    Rafael Acosta o sobě dal vědět centrem z levého křídla. Pro Michala Daňka to nebylo nic složitého, vyskočil si, a míč stáhl do rukavic. Moravané zahajují postupný útok.
     
    69
    Acosta donutil Jana Jurošku pouze k odkopu na tribunu. Domácí tedy vhazovali, nicméně rychle balon odevzdali soupeři. Ten oplatil stejnou mincí, úroveň hry teď není zrovna nejvyšší.
     
    70
    Stanislav Hofmann se po atakem s jedním z protihráčů poroučel na zelený pažit a hosté tedy budou mít k dispozici standardní situaci. Opět je to zajímavá destinace pro centr.
     
    71
    Míč z kopačky Dominika Janoška však Severočeši bez větších potíží odvrátili z pokutového území do bezpečí. Na druhou polovinu hřiště jej vysokým obloukem posílá Tomáš Holeš.
     
    73
    Konečně troška akce. Rafael Acosta si pěkně navedl balon z levé strany na osu hřiště, a poměrně povedeně vypálil. Ránu, jež svištěla těsně nad zemí, odrazil hostující Stanislav Hofmann.
     
    74
    Rafael Acosta krotil přímo před střídačkou Slovácka míč na samém okraji autové čáry. Trenér Kordula mohutně signalizoval, že už byl domácí hráč v zámezí, hra však pokračovala a Acosta se málem dostal k dalšímu zakončení.
     
    75
    David Hovorka předvedl další z mnoha nepřesností, které tvoří z druhého poločasu bramboračku. Jeho rozehrávka z vlastní obranné poloviny totiž zamířila přímo mezi Hanouska a Masopusta takovým způsobem, že ji nikdo nezachytil.
     
    76
    Michal Trávník obral o míč lehkovážného Dominika Janoška a mohl se trefit proti svému bývalému týmu. Naběhl si až na hranici pokutového území, odkud placírkou vystřelil přibližně metr vedle branky!
    76. Trávník mířil pouze vedle
     
    77
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Lukáš Masopust, přichází Vojtěch Kubista.
     
    78
    Jan Chramosta si v rozporu s pravidly vyšlápl na Stanislava Hofmanna. Hosté tak budou rozehrávat z hloubi jejich vlastní obranné poloviny.
     
    79
    Zelenobílí nyní příliš nepůjčují Slovácku míč. Užívají si kombinaci na vlastní obranné polovině a absolutně nikam se neženou. Až později dobře zabojoval Vlastimil Daníček a hrát mohou také Moravané.
     
    80
    Jan Navrátil předvedl narážečku s Daníčkem a naběhl si do pokutového území. Tam se prodíral k míči přes Hanoska, jenž si ho dobře pokryl a donutil záložníka Slovácka k útočnému faulu.
     
    81
    Jakub Považanec předal nabíhajícímu Matěji Hanouskovi. Právě ten po pokračující kombinaci centroval z levého křídla, nicméně našel pouze hlavu Hofmanna, který ve druhé půli přitahuje míče jako hromosvod.
     
    82
    Rafael Acosta skvěle oloupil o míč evidentně frustrovaného Navrátila a vybídl ke sprintu Jakuba Považance. Ten zvolil zasekávačku na střed, a po pádu k zemi se píská nedovolený zákrok.
     
    84
    Jan Navrátil měl příležitost k centr z pravé strany. Proti jeho pokusu vystoupil tandem David Lischka – Matěj Hanousek, a právě ti společnými silami balon zastavili.
     
    85
    David Lischka rázně přerušil kombinaci Moravanů a vysokým obloukem kopl míč do zámezí. To byla výzva pro Petra Radu, který jej přilepil na nárt, a také dnes si tak odbyl obvyklou ukázku techniky.
     
    86
    Jablonečtí otáčejí hru na své obranné půlce. Matěj Hanousek nakonec rozehrál přes střed, kde operoval Jakub Považanec. Po jeho práci se dostal k míči Holeš, jenž se stal obětí faulu.
     
    87
    Jan Chramosta dnes neprožívá vůbec povedené utkání. Nyní sice skvěle obral o balon nedůrazného Jiřího Krejčího, nicméně v téměř hokejovém přečíslení dvou proti jednomu místo přihrávky na Kubistu volil jen pumelici do středu brány, s čímž si Daněk poradil!
     
    88
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází Davis Ikaunieks.
     
    89
    Vojtěch Kubista ve spolupráci s Matějem Hanouskem oddělil od míče nejaktivnějšího hráče Slovácka, Jana Navrátila. Hosté už působí rezignovaným dojmem, zřejmě tuší, že dnes to na body nebude.
     
    90
    Ale přesto mohli v závěru Moravané snížit. Po pěkném centru Josefa Divíška se dostal k hlavičce Filip Kubala, jehož hlavičku Vlastimil Hrubý neměl šanci zlikvidovat. Pomohla mu ovšem tyčka!
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává David Lischka (FK Jablonec).
     
    90+1
    Po faulu Davida Lischky těsně za pokutovým územím zkusilo Slovácko zajímavý signál. Dominik Janošek načechral míč přes zeď a o střelu se pokusil Josef Divíšek! Ze všeho je pouze roh.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se stává tým FK Jablonec! Nutno podotknout, že jsme byli svědky spíše podprůměrného souboje. Ve druhém poločase, do kterého si favorit přenesl bezpečný náskok, už toho moc zajímavého k vidění nebylo. Domácí jen nezužitkovali několik nadějných brejků, zatímco za Slovácko zakončil v poslední minutě Kubala pouze do tyčky. Severočeši tak pokračují ve vítězné sérii, zatímco svěřencům trenéra Korduly je ve spodku tabulky čím dál větší horko.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:5. Rohy: 2:3.
     
    To už je ode mne z Jablonce vše. Přeji příjemný zbytek víkendu a někdy příště se budu těšit opět na počtenou! (16:59:48)

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 7. Jovović (Masopust), 38. Masopust (Považanec)

    Karty:   90+1. Lischka (JAB) – 26. Kuchta (SLO)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 8:5. Rohy: 2:3.
    FK Jablonec: V. Hrubý – Holeš, Lischka, Hovorka, Matěj Hanousek – Hübschman (C), Považanec – Masopust (77. V. Kubista), Trávník, Jovović (65. R. Acosta) – Chramosta (88. D. Ikaunieks).
    Náhradníci: Hanuš – Břečka, Janković, Sobol, V. Kubista, D. Ikaunieks, R. Acosta.

    1.FC Slovácko: Daněk – Juroška, S. Hofmann, J. Krejčí, Divíšek – Navrátil, Jakub Rezek (39. Kalabiška), Janošek, V. Daníček (C), Havlík (55. Sadílek) – Kuchta (65. Kubala).
    Náhradníci: Trmal – Šimko, Sadílek, Reinberk, Kubala, Kalabiška, Machalík.

    Rozhodčí: Lerch – Nádvorník, Fišer.

    Diváci: 2 225
    thejrc.org