Karlovy Vary – Zápy 0:0 (6:7 po pen.) | Benešov – Domažlice 3:1 (kon.) | Brozany – Vyšehrad 0:1 (kon.)
Jirny – Živanice 0:0 (5:4 po pen.) | Štěchovice – Písek 3:2 (kon.)
konec
TJ Štěchovice
3:2 (2:0)
FC Písek
Neděle 07.10.2018, 16:00 • Štěchovice • Česká fotbalová liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Štěchovic, který se svým soupeřem poradily poměrem 3:2. Domácí šli do kabin za dvoubrankového vedení, ve druhém poločase ale Písek pořádně zavral a výsledkem bylo vyrovnání. Štěchovice ale po druhé inkasované brance opět začaly hrát, odměnou byla rozhodující branka, o kterou se postaral velezkušený Volešák. Dnešní utkání bylo velice atraktivní, nezaujatý fanoušek byl určitě spokojený. (17:47:24)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Jan Díl, přichází David Müller.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Písku se evidentně krátí čas, uvidíme, zda se rozhodčí přidá nějakou tu minutku.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Michal Švejda (TJ Štěchovice).
     
    88
    Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Martin Novák, přichází Michal Kučaba.
     
    87
    Písek se dostal k autovému vhazování, po kterém rozjel zdlouhavou kombinaci v oblasti středového kruhu. Domácí se zatím brání na jedničku.
     
    86
    Januška centroval na přední tyč, kde se ale nenacházel nikdo se spoluhráčů. Další centr, tentokráte z pravé strany, skončil u Řeháka.
     
    85
    Hosté to budou mít nyní hodně složité, na případné vyrovnání už nemají moc času. Nyní se ale Januškovi podařilo vybojovat rohový kop.
     
    83
    Štěchovice právě vstřelily branku!
    Domácí si berou vedení zpět! Štěchovice rozehrály rohový kop nakrátko, následně měl Košata spoustu času na centr, který si na malém vápně našel LADISLAV VOLEŠÁK, jehož hlavička směřovala mimo dosah Hajduška.
     
    83
    Domácí ještě zahrávali rohový kop, po něm se do zakončení dostal Volešák, který ale nechal vyniknout brankáře Hajduška.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Tomáš Benetka (FC Písek).
     
    82
    K rozehrávce přímého kopu se postavil Volešák, který to opět zkoušel centrem. Hajdušek neudržel míč v náruči, domácí ale nedotlačili míč do sítě.
     
    81
    Máme před sebou něco málo přes deset minut. Poslední utkání nám nabízí velkou řadu nepřesností, nyní si domácí Batka došel pro faul.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Lukáš Batka (TJ Štěchovice).
     
    80
    Štěchovice by rovněž chtěly zápas rozhodnout, jenomže směrem dopředu to není vůbec přesné. Navíc Písek hrozí z velice rychlých protiútoků.
     
    79
    Voráček si počkal na náběh lépe postaveného Janušky, který z první mířil kousek vedle levé tyče. Řehák si na míč nakonec vůbec nesáhl.
     
    78
    Přihrávka se přeci jenom dostala na levou stranu, kde číhal Hanzlík. Velice pohotový centr měl ideální výšku, brankář Řehák si s ním ale poradil.
     
    77
    Volešák tentokráte zakroutil míč do malého vápna, kde i tentokráte zasáhl brankář Hajdušek. Písek se pokouší zahrozit z protiútoku.

    David Suchý

    Branky: 3. Batka, 18. Díl, 83. Volešák – 58. Voráček, 69. Švejda

    Karty:   80. Batka (STE), 88. Švejda (STE) – 34. Milec (PIS), 51. Vávra (PIS), 82. Benetka (PIS)


    TJ Štěchovice: Řehák – Švejda (C), Košata, Pavlík, Volešák, Kučera, Batka, Díl (90. Müller), Novák (88. Kučaba), Greš (62. Štědronský), Těžký
    Náhradníci: Vašák – Milojević, Štědronský, Müller, Kučaba

    FC Písek: Hajdušek – Hanzlík, Holý, Benetka, Vávra, Milec (C), Held (75. Pinc), Voráček, Januška, Hrachovec, Presl (75. Ric)
    Náhradníci: Varyš – Kulík, Ric, Pinc, Vacovský

    Rozhodčí: Šťastný – Martínek, Mrkáček

    Diváci: 200
    thejrc.org