Valladolid – Huesca 1:0 (kon.) | Atlético – Real Betis 1:0 (kon.) | Espanyol – Villarreal 3:1 (kon.)
Sevilla – Celta Vigo 2:1 (kon.) | Valencia – Barcelona 1:1 (kon.)
konec
Real Valladolid
1:0 (1:0)
SD Huesca
Neděle 07.10.2018, 12:00 • Estadio Municipal José Zorrilla, Valladolid • Španělská LaLiga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:53:02)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:12.
     
    Je konec! Real Valladolid nakonec zvládl domácí souboj s Huescou a vítězí 1:0! Hostující Huesca totiž byla naprosto bezzubá. Naopak Valladolid se do první šance dostal ve 24. minutě, jenže Duje Čop ve skluzu netrefil zařízení. Ve 28. minutě se už domácí mohli radovat. Z přímého kopu se nádhernou střelou trefil Rubén Alcaraz! Po změně stran přidal domácí celek druhou branku, ale ta nebyla uznána kvůli ofsajdu! Huesca se snažila hrozit pomocí prudkých centrů, ale obrana Valladolidu si vedení pohlídala.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Sastre vyslal zajímavý centr do pokutového území. Jeho náko prodloužil hlavou jeden z obránců, ale dotírající Rúben Semedo na míč ve skluzu nedosáhl.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Rubén Alcaraz zastavil nepřesnou rozehrávku soupeře a okamžitě nakopl míč na polovinu Huescy. Nikdo v tmavém dresu zatím nehýří kreativitou.
     
    89
    Domácí fotbalisté se usadili na polovině soupeře a nepouštějí Huescu na vlastní polovinu. Valladolid zvládá závěr utkání opravdu zkušeně.
     
    88
    Domácí celek zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Nadýchaný centr přiletěl na přední tyč, odkud míč odkopl Jorge Miramón.
     
    87
    Další skvělá práce domácí defenzívy. Obránci Valladolidu si pohlídal přiliš prudkou kolmici za obranu a brankář Jordi Masip si bez problémů došel pro míč.
     
    86
    Aleksandar Jovanović nakopl míč až na hranici pokutového území Valladolidu. Nikdo v tmavém dresu však balón nezískal pro sebe.
     
    85
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Duje Čop, přichází Borja Fernández.
     
    84
    Duje Čop zůstal ležet na hrací ploše a nasbíral pro domácí celek cenné vteřinky. Fotbalisté Huescy jsou hodně frustrovaní a debatují s arbitrem.
     
    83
    Jorge Miramón se snažil procedit přihrávku podél pravé postranní čáry. Jeden z domácích hráčů se mu postavil do cesty a srazil balón do zámezí.
     
    82
    Duje Čop se z levé strany prosmýkl do pokutového území, kde chtěl udělat ještě jednu kličku, ale obránce se mu do střely postavil a pokus zablokoval.
     
    81
    Rozehrávka rohového kopu se domácím vůbec nepovedla. Nadýchaný centr sice směřoval na malé vápno, ale nikdo z hráčů na něj nedoskočil. Bude z toho odkop od branky.
     
    80
    Nacho Martínez kouzlil s míčem na hranici pokutového území. Martínez dokázal odcentrovat do pokutového území, nicméně pozorný obránce jeho pobídku srazil na roh.
     
    79
    Jordi Masip se tentokrát musel zapojit do rozehrávky domácího celku. Masip poslal dlouhý nákop na levou stranu hřiště, kde nenašel nikoho ve světlém dresu.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 28. Alcaraz

    Karty:   7. Míchel (RVL) – 14. Pulido (HSC), 27. Semedo (HSC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:12.
    Real Valladolid: Masip – Moyano, Olivas, F. Calero, Nacho Martínez – Leo Suárez, Míchel, Alcaraz, T. Villa (72. Antoñito) – Čop (85. B. Fernández), Ünal (64. Tuhami).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Delgado, Ivi López, B. Fernández, De la Fuente, Tuhami, Antoñito.

    SD Huesca: Jovanović – Pulido (64. Hernández), Etxeita, Semedo, Miramón – Sastre, Aguilera (71. S. Longo) – Gürler (57. Gallar), Moisés Gómez, Ferreiro – Ávila.
    Náhradníci: Werner – Hernández, Gallar, S. Longo, Insua, Musto, Brezančić.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, de Francisco
    thejrc.org