Valladolid – Huesca 1:0 (kon.) | Atlético – Real Betis 1:0 (kon.) | Espanyol – Villarreal 3:1 (kon.)
Sevilla – Celta Vigo 2:1 (kon.) | Valencia – Barcelona 1:1 (kon.)
konec
Real Valladolid
1:0 (1:0)
SD Huesca
Neděle 07.10.2018, 12:00 • Estadio Municipal José Zorrilla, Valladolid • Španělská LaLiga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:53:02)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:12.
     
    Je konec! Real Valladolid nakonec zvládl domácí souboj s Huescou a vítězí 1:0! Hostující Huesca totiž byla naprosto bezzubá. Naopak Valladolid se do první šance dostal ve 24. minutě, jenže Duje Čop ve skluzu netrefil zařízení. Ve 28. minutě se už domácí mohli radovat. Z přímého kopu se nádhernou střelou trefil Rubén Alcaraz! Po změně stran přidal domácí celek druhou branku, ale ta nebyla uznána kvůli ofsajdu! Huesca se snažila hrozit pomocí prudkých centrů, ale obrana Valladolidu si vedení pohlídala.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Sastre vyslal zajímavý centr do pokutového území. Jeho náko prodloužil hlavou jeden z obránců, ale dotírající Rúben Semedo na míč ve skluzu nedosáhl.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Rubén Alcaraz zastavil nepřesnou rozehrávku soupeře a okamžitě nakopl míč na polovinu Huescy. Nikdo v tmavém dresu zatím nehýří kreativitou.
     
    89
    Domácí fotbalisté se usadili na polovině soupeře a nepouštějí Huescu na vlastní polovinu. Valladolid zvládá závěr utkání opravdu zkušeně.
     
    88
    Domácí celek zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Nadýchaný centr přiletěl na přední tyč, odkud míč odkopl Jorge Miramón.
     
    87
    Další skvělá práce domácí defenzívy. Obránci Valladolidu si pohlídal přiliš prudkou kolmici za obranu a brankář Jordi Masip si bez problémů došel pro míč.
     
    86
    Aleksandar Jovanović nakopl míč až na hranici pokutového území Valladolidu. Nikdo v tmavém dresu však balón nezískal pro sebe.
     
    85
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Duje Čop, přichází Borja Fernández.
     
    84
    Duje Čop zůstal ležet na hrací ploše a nasbíral pro domácí celek cenné vteřinky. Fotbalisté Huescy jsou hodně frustrovaní a debatují s arbitrem.
     
    83
    Jorge Miramón se snažil procedit přihrávku podél pravé postranní čáry. Jeden z domácích hráčů se mu postavil do cesty a srazil balón do zámezí.
     
    82
    Duje Čop se z levé strany prosmýkl do pokutového území, kde chtěl udělat ještě jednu kličku, ale obránce se mu do střely postavil a pokus zablokoval.
     
    81
    Rozehrávka rohového kopu se domácím vůbec nepovedla. Nadýchaný centr sice směřoval na malé vápno, ale nikdo z hráčů na něj nedoskočil. Bude z toho odkop od branky.
     
    80
    Nacho Martínez kouzlil s míčem na hranici pokutového území. Martínez dokázal odcentrovat do pokutového území, nicméně pozorný obránce jeho pobídku srazil na roh.
     
    79
    Jordi Masip se tentokrát musel zapojit do rozehrávky domácího celku. Masip poslal dlouhý nákop na levou stranu hřiště, kde nenašel nikoho ve světlém dresu.
     
    77
    Nadále se pokračuje v hodně bojovném duchu. Fotbalisté Valladolidu s přehledem kontrolují své vedení.
     
    75
    Hosté se znovu usadili na polovině Valladolidu a hledají cestičku do pokutového území. Obrana domácího celku zatím hraje na jedničku.
     
    74
    Domácím fanouškům se po změně stran nelíbí výkon jejich oblíbenců. Valladolid se ve druhé půli netlačí do útoku a spíše vyčkává na hru soupeře.
     
    73
    Dva domácí hráči se srazili v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy. Oba si ze střetu odnesou bolestivý šrám na hlavě.
     
    72
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Toni Villa, přichází Antoñito.
     
    71
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Juan Aguilera, přichází Samuele Longo.
     
    70
    Hosté vybojovali rohový kop. Prudký centr přiletěl na malé vápno, kam vyrazil sebejistý brankář Jordi Masip, jež schoval balón do rukavic.
     
    69
    Hosté jsou znovu u míče a ženou se na polovinu Realu Valladolid. Fobalistům Huescy však moc času na vyrovnání nezbývá.
     
    68
    Jorge Miramón zahrál v blízkosti pokutového území Valladolidu vysokou nohou a daroval domácím fotbalistům rozehrávku. Valladolidu se teď daří kouskovat hru.
     
    67
    Moisés Gómez si na vlastní polovině skvěle pokryl míč a jeden z rozběhnutých soupeřů jej rukou poslal k zemi. Huesca bude rozehrávat
     
    66
    Luis Ezequiel Ávila se v pokutovém území probil k centru z levé strany, ale jeho hlavička byla hodně nepovedená. Jordi Masip mohl zůstat zcela klidný.
     
    65
    Střídající Tuhami se ihned zapojil do ofenzivního výpadu Valladolidu. Z pravé strany poslal zajímavou přihrávku na Alcaraze, ale ten si pomohl faulem.
     
    64
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Jorge Pulido, přichází Juan Camilo Hernández.
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Enes Ünal, přichází Anuar Tuhami.
     
    63
    Lluís Sastre diriguje rozehrávku hostujícího celku v blízkosti pokutového území. Hosté jsou sice po změně stran mnohem aktivnější, ale zatím jim chybí zakončení.
     
    62
    Enes Ünal sprintoval za další krásnou přihrávkou za obranu Huescy, ale ani on nebyl dostatečně rychlý, aby balón dostihl na hrací ploše.
     
    61
    Jordi Masip dlouho otálel s odkopem od branky. Nakonec poslal zajímavou přihrávku na Toniho, který balón prodloužil na Čopa, ale toho skvěle ubránil Rúben Semedo.
     
    60
    Po dalším rohovém kopu se akrobatickým způsobem pokusil zakončit Javi Moyano, jehož dělovka mířila do míst, kde stál připravený Aleksandar Jovanović!
     
    59
    Real Valladolid zahrával rohový kop. Jeho exekuce se ujal Rubén Alcaraz. Do odraženého balónu se nakonec položil Kiko Olivas, ale jeho rána byla sražena na další roh.
     
    58
    Až nyní se fotbalisté Valladolidu po delší době usadili na polovině soupeře. Domácí celek tak na malou chvíli může otupit rostoucí tlak soupeře.
     
    57
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Serdar Gürler, přichází Álex Gallar.
     
    56
    Domácí zadáci zatím brání na podtrženou jedničku. Fernando Calero znovu vystoupil proti centru z pravé strany a odhlavičkoval balón ven ze šestnáctky.
     
    55
    Před branku domácího celku přiletěl další prudký centr z levé strany hrací plochy. Pozorný obránce Fernando Calero zůstal na svém místě a balón odhlavičkoval.
     
    54
    Jorge Pulido dostal přihrávku k postranní čáře. Domácí fotbalista k němu bleskově přistoupil a taktickým faulem a přerušil akci Huescy.
     
    53
    Xabier Etxeita potáhl míč na polovinu domácího celku a odcentroval do pokutového území. Jeho centr byl hodně nepovedený a prosvištěl do zámezí.
    52. Neznaná branka Valladolidu
     
    52
    Tak pozor! Už to vypadalo, že domácí celek navýšil své vedení, ale sudí se ještě radil s videem a nakonec kvůli ofsajdu branku neuznal!
     
    50
    Obránci hostujícího celku si nerozuměli s vlastním brankářem. Duje Čop se rázem dostal k zakončení, ale jeho oblouček nebyl dostatečně razantní.
     
    49
    Kiko Olivas si řekl o přihrávu na polovinu hrací plochy, ale domácímu obránci vůbec nevyšlo zpracování a balón mu uskočil do zámezí.
     
    48
    Toni Villa si na levé straně hrací plochy zpracoval vysokou přihrávku a hlavou prodloužil níč na osamoceného Čopa. Chorvatský střelec se však nedokázal otočit.
     
    47
    Leonardo Suárez se krásnou kličkou na polovině hrací plochy zbavil dotírajícího Ferreira, ale domácí fotbalisté zůstali pokrytí. Suárez tak přišel o balón.
     
    46
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Valladolid se ihned vydal do útoku, ale obrana Huescy byla pozorná.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Po jeho skončení mohou být mnohem spokojenější fotbalisté domácího Realu Valladolid. Hostující Huesca totiž byla naprosto bezzubá. Naopak Valladolid se do první šance dostal ve 24. minutě, jenže Duje Čop ve skluzu netrefil zařízení. Ve 28. minutě se už domácí mohli radovat. Z přímého kopu se nádhernou střelou trefil Rubén Alcaraz! Ve zbytku poločasu se už hrál spíše bojovný fotbal. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Duje Čop se z levé strany tlačil do pokutového území, nicméně obránce Xabier Etxeita proti němu skvěle vystoupil a zablokoval jeho střelu pravačkou.
     
    44
    Jorge Miramón se uvolnil efektní kličkou na vlastní polovině hřiště a s přehledem se mu podařilo rozehrát. Huesca má ještě jednu možnost podniknout útočný výpad.
     
    43
    Luis Ezequiel Ávila se řítil za další prudkou přihrávkou za obranu domácího celku, ale ani on si podle arbitra nepočínal v souboji s obráncem čistě.
     
    42
    Další přechod domácího celku do útoku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si tentokrát nepohlídal Toni Villa.
     
    41
    Domácí zadáci si na vlastní polovině opět vyměňují krátké přihrávky a soupeře prakticky nepouštějí k balónu. Valladolid hraje ve velké pohodě.
     
    40
    Domácí brankář Jordi Masip si bez problémů došel pro míč na hranici pokutového území a schoval jej do rukavic. Valladolid už chce dohrát poločas s čistým štítem.
     
    39
    Luis Ezequiel Ávila zkoušel procedit přihrávku do pokutového území, nicméně domácí obránci zatím hrají blízko u sebe a balón bez problémů odvrátili.
     
    38
    Rúben Semedo skvěle přečetl úmysl domácího Toniho Villy a vytlačil jej tělem až k rohovému praporku. Domácí hráči však zůstávají u balónu.
     
    37
    Jorge Miramón dostal prostor na levé straně hrací plochy. Obránce hostujícího celku poté nakopl míč na hranici pokutového území, kde v hlavičkovém souboji uspěl Kiko Olivas.
     
    36
    Huesca se nadále nemůže dostat na polovinu Valladolidu. Domácí fotbalisté jsou v každém souboji o krok dříve a hrají s velkým přehledem.
     
    35
    Jorge Miramón při napadání domácí rozehrávky fauloval Nacha. Sudí jeho zákrok dobře viděl a pohotově odpískal rozehrávku ve prospěch Valladolidu.
     
    34
    Hráči Valladolidu nyní uklidňují hru kombinací na vlastní polovině hrací plochy a spíše vyčkávají na skulinku v defenzívě soupeře.
     
    33
    Domácí hráči tentokrát rozehráli přímý kop do kombinace. Na jejím konci odcentroval z levé strany Toni Villa, jehož pobídku zablokoval hned první zadák.
     
    32
    Domácí hráči se usadili na polovině soupeře a Enes Ünal si došel pro faul. Tentokrát bude Valladolid zahrávat přímý kop z ještě větší vzdálenosti.
     
    31
    Huesca nyní také zahrávala přímý kop. Do zakončení se u zadní tyče dostal Luis Ezequiel Ávila, ale jeho pokus prolétl daleko od branky.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního duelu a domácí Valladolid zatím zaslouženě vede. Hosté byli sice aktivní v úvodu, ale nevypracovali si ani náznak šance.
    28. Rubén ALCARAZ - 1:0
     
    28
    Real Valladolid právě vstřelil branku!
    Tohle byla fotbalová nádhera! Valladolid zahrával přímý kop z velké vzdálenosti a dostává se do vedení! Jeho exekuce se ujal RUBÉN ALCARAZ, jehož nádherná střela skončila v rohu branky!
     
    27
    Rúben Semedo zastavil ostrým skluzem soupeře přímo před očima hlavního arbitra a je odměněn žlutou kartou.
     
    26
    Po dalším rohovém kopu se do zakončení tlačil Rubén Alcaraz, ale domácí záložník si podle rozhodčího pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    25
    Domácí celek nyní pro změnu zahrával rohový kop. Domácí fotbalisté se dožadovali odpískání pokutového kopu, ale obránce Huescy podle arbitra rukou nehrál.
    24. Duje Čop v první velké šanci
     
    24
    První šance dnešního utkání! Na centr z pravé strany si v pokutovém území naběhl Duje Čop, ale v pádu neusměrnil svou střelu mezi tři tyče!
     
    23
    Aleksandar Jovanović na polovině hrací plochy vystoupil proti Alcarazovi a nedovoleným způsobem jej poslal k zemi. Jeho zákrok se obešel bez karetního trestu.
     
    22
    Nacho Martínez skvěle zvládl návrat na vlastní polovinu a hlavou bez problémů odehrál míč do bezpečí. Hosté si na svou první šanci musí počkat.
     
    21
    Javi Moyano poslal prudkou přihrávku podél postranní čáry, ale míč už podle asistenta rozhodčího opustil hrací plochu a skončil v autu.
     
    20
    Hostující fotbalisté nyní uklidňují hru kombinací na vlastní polovině hrací plochy. Nikdo ve fialovém dresu Valladolidu jejich rozehrávku neatakuje.
     
    19
    Hra je zatím plná osobních soubojů. Z jednoho z nich si domácí Rubén Alcaraz odnese hodně nepříjemný šrám. Sudí však Sastreho karetně neodměnil.
     
    18
    David Ferreiro táhl akci hostujícího celku po levé straně. Jeho následný centr přiletěl na malé vápno, kde hlídkoval jen pozorný obránce Fernando Calero.
     
    17
    Leonardo Suárez vymyslel krásnou přihrávku na pravé křídlo, kde se nedokázal uvolnit Javi Moyano. Po faulu hráče hostů však Valladolid zůstává u míče.
     
    16
    Luis Ezequiel Ávila neuspěl v hlavičkovém souboji na polovině domácího Valladolidu. Hráči v tmavých dresech zatím mají problémy se zpracováním.
     
    15
    Domácí celek následně zahrával přímý kop z hodně zajímavé pozice. Jeho exekuce se ujal Rubén Alcaraz, ale jeho rána byla hodně nepřesná.
     
    14
    Jorge Pulido zastavil soupeře v souboji daleko od míče a může být rád, že viděl jen žlutou kartu.
     
    13
    Real Valladolid tentokrát zahrával rohový kop. Centrovaný míč se snesl ke vzdálenější tyči, jenže Enes Ünal si podle rozhodčího pomohl při zpracování rukou.
     
    12
    Leonardo Suárez se znovu odhodlal k odcentrování z pravé strany hrací plochy. Jeho pobídka však prolétla pokutovým územím bez tečování.
     
    11
    Valladolid zatím hraje hodně úsporně. Domácí fotbalisté se v úvodních minutách dnešního střetnutí nikam neženou a spíše se koncentrují na obranu.
     
    10
    David Ferreiro přenesl hru z levé strany hrací plochy na stranu pravou. Osamocený Serdar Gürler si však trestuhodně neporadil s převzetím míče.
     
    9
    Enes Ünal doběhl přihrávku na levou stranu, ale předkopl si míč daleko před sebe. Hostující brankář Aleksandar Jovanović vyběhl z branky a schoval míč do rukavic.
     
    8
    Serdar Gürler diriguje rozehrávku Huescy na polovině hrací plochy. Nikdo v tmavě modrém dresu však zrovna nehýří pohybem. Domácí obrana zatím může být v klidu.
     
    7
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Za ostrý skluz na polovině hrací plochy ji dostává Míchel.
     
    6
    David Ferreiro ze středového kruhu poslal nádhernou přihrávku na pravou stranu hrací plochy, nicméně nikdo v tmavém dresu na jeho pobídku nedosáhl.
     
    5
    Leonardo Suárez utekl obraně hostujícího celku po pravé straně hrací plochy a odcentroval do pokutového území. Enes Ünal se hnal k hlavičce, ale scházel mu krok.
     
    4
    Serdar Gürler se na pravé straně dopustil nedovoleného zákroku. Může být rád, že za svůj ostrý skluz na Alcaraze nevyfasoval žlutou kartu.
     
    3
    Jorge Pulido spěchal za vysokým obloučkem na levé křídlo. Hostující obránce však neudržel balón na hrací ploše. Vhazovat budou hráči Valladolidu.
     
    2
    Poprvé v utkání se do útoku vydali také fotbalisté Realu Valladolid. Hráči domácího celku zaútočili po pravé straně, ale nikdo ve fialovém se k dlouhé pobídce neprobil.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Huesca se ihned vydala do útoku, jenže přihrávka na pravé křídlo byla příliš dlouhá.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Valladolid bude hrát ve fialovém, zatímco Huesca přijela v tmavě modrých dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    Real Valladolid: Masip – Moyano, Olivas, F. Calero, Nacho Martínez – Leo Suárez, Míchel, Alcaraz, T. Villa – Čop, Ünal.
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Delgado, Ivi López, B. Fernández, De la Fuente, Tuhami, Antoñito.

    SD Huesca: Jovanović – Pulido, Etxeita, Semedo, Miramón – Sastre, Aguilera – Gürler, Moisés Gómez, Ferreiro – Ávila.
    Náhradníci: Werner – Hernández, Gallar, S. Longo, Insua, Musto, Brezančić.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, de Francisco.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Real Valladolid

    Domácí Real Valladolid je na tom o něco lépe. Další nováček elitní španělské soutěže dosud vybojoval devět bodů za dvě výhry a tři nerozhodné výsledky. S tímto ziskem mu patří dvanáctá pozice ligové tabulky. Poslední dva duely navíc hráči Valladolidu opanovali. Nejprve doma porazili Levante a v minulém kole zvítězili na půdě trápícího se Villarealu.
     
    SD Huesca

    Dnešní hostující celek je v letošním ročníku nováčkem nejvyšší španělské soutěže. Huesca se při svém návratu mezi španělskou smetánku trápí. Huesca dosud vybojovala jen pět bodů a patří jí devatenáctá pozice. Na poslední Leganes má navíc náskok pouze jednobodový. Hosté navíc mají nejhorší obranu v soutěži. Dosud inkasovali sedmnáctkrát. V minulém kole remizovala doma 1:1 s Gironou.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání španělské Primera Division mezi Realem Valladolid a Huescou. Výkop je stanoven na 12 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 28. Alcaraz

    Karty:   7. Míchel (RVL) – 14. Pulido (HSC), 27. Semedo (HSC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 10:12.
    Real Valladolid: Masip – Moyano, Olivas, F. Calero, Nacho Martínez – Leo Suárez, Míchel, Alcaraz, T. Villa (72. Antoñito) – Čop (85. B. Fernández), Ünal (64. Tuhami).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Delgado, Ivi López, B. Fernández, De la Fuente, Tuhami, Antoñito.

    SD Huesca: Jovanović – Pulido (64. Hernández), Etxeita, Semedo, Miramón – Sastre, Aguilera (71. S. Longo) – Gürler (57. Gallar), Moisés Gómez, Ferreiro – Ávila.
    Náhradníci: Werner – Hernández, Gallar, S. Longo, Insua, Musto, Brezančić.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, de Francisco
    thejrc.org