Janov – Parma 1:3 (kon.) | AC Milán – Chievo 3:1 (kon.) | Atalanta BC – Sampdoria 0:1 (kon.)
Lazio – Fiorentina 1:0 (kon.) | Neapol – Sassuolo 2:0 (kon.) | Spal – Inter 1:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
2:0 (1:0)
US Sassuolo Calcio
Neděle 07.10.2018, 18:00 • Stadio San Paolo, Neapol • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:8. (19:54:20)
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a zápas osmého kola je u konce. Neapol na domácí půdě přehrála Sassuolo 2:0.

    Sassuolo v úvodu utkání chtělo rozehrávat až příliš konstruktivně, Mangani našel přihrávkou zpět jen Adama Ounase, který si ještě přehodil Ferrariho a poté zakončil dělovým kopem pod břevno. Následně se hra vyrovnala, ale hosté měli stále potíže s rozehrávkou. Další velkou šanci ale zlikvidoval Verdimu Consigli. David Ospina v brance Neapole žádnou práci neměl v první půli. Po změně stran se tempo výrazně snížilo. Sassuolo sice drželo více balon, ale až před Ospinu se dostávalo velmi málo. Pojišťovací branku vstřelil střídající Lorenzo Insigne, který poslal míč nechytatelně po přihrávce Hysaje ke vzdálenější tyči. V závěru ještě fauloval Callejóna Rogério, který inkasoval červenou kartu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Neapolští už si jen vyměňují přihrávky ve střední části hřiště. Marko Rog nahrával dokonce až k Ospinovi, který také s rozehrávkou nijak nepospíchal.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    89
    Neapol proti oslabenému soupeři míří s míčem směrem dopředu. Zielinski spolupracoval s Mertensem, ten ještě nabídl míč Insignemu, ale ten už byl v ofsajdu.
     
    89
    Za protesty ještě inkasoval žlutou kartu Consigli, který se rozběhl za rozhodčím téměř přes celý trávník.
    88. Červená karta
     
    88
    Rogério zastavil faulem kolenem rozehrávajícího Callejóna a po zásluze byl odměněn červenou kartou! Sassuolo bude zbytek zápasu dohrávat v deseti.
     
    88
    Teď ale musel Neapol podržet pohotovým zákrokem na brankové čáře až Ospina. Proti střele Babacara byl bezmocný, ale útočník Sassuola ho trefil do nohy.
     
    87
    Neapol si jde pro další tři body do ligové tabulky. Domácím se daří držet míč i v posledních minutách zápasu.
     
    85
    Dries Mertens se zlobil, že nebyl odpískán faul také na něj. Hlavní rozhodčí ale nechal hru pokračovat a Neapol se po chvíli dostala k míči.
     
    84
    Sassuolo se přesunulo do pokutového území, ale domácí obrana dnes funguje skvěle. Koulibaly odčinil předešlý faul obrannou hlavičkou.
     
    83
    Sassuolo to jinak než riskantně neumí. Nyní měl Andrea Consigli míč téměř na brankové čáře, ale i tak se pokoušel před napadajícím Mertensem hrát po trávníku s Ferrarim. Po faulu ve středu pole je potrestán žlutou kartou Kooulibaly.
     
    82
    Zhruba poslední deset minut i s nastavením zbývá oběma týmům. Neapol kontroluje průběh zápasu a ani teď to není jinak. Na Mertensovu přihrávku ale ve vápně Callejón nedosáhl.
     
    81
    Po několika odrazech ve středu pole se zmocnil balonu Hysaj. Albánský obránce se stačil na levé straně uvolnit, ale k centru nedošlo. Neapol začíná šetřit čas.
     
    80
    José María Callejón spolupracoval na levé straně s Malcuitem. Kombinační hra nyní ale Neapoli nevyšla, tak jak by měla a u balonu jsou opět hosté.
     
    78
    Magnanelli zkoušel projít středem trávníku až do vápna. Dlouho se mu to dařilo, ale nakonec přece jen míč odevzdal Babacarovi, který prudkou ránou prověřil Ospinu.

    Vít Schück

    Branky: 4. Ounas, 73. L. Insigne (Hysaj)

    Karty:   44. Diawara (NEA), 83. Koulibaly (NEA) – 40. Locatelli (SAS), 89. Consigli (SAS)   88. Rogério (SAS)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:8.
    SSC Neapol: Ospina – Malcuit, Koulibaly, Albiol (C), Hysaj – Rog, Diawara (58. Allan), P. Zieliński – Verdi (71. Callejón), D. Mertens, Ounas (53. L. Insigne).
    Náhradníci: D'Andrea, Karnezis – Allan, Callejón, Hamšík, L. Insigne, Nikola Maksimović, Milik, Ruiz.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Marlon, G. M. Ferrari, Magnani – Lirola, Magnanelli (C), Locatelli (46. Bourabia), Rogério – Boga (46. D. Berardi), K-P. Boateng (71. Babacar), Djuričić.
    Náhradníci: Pegolo – Adjapong, Babacar, D. Berardi, Bourabia, Brignola, Dell'Orco, Di Francesco, Lemos, Matri, Sensi, Sernicola.

    Rozhodčí: Di Bello – Meli, Cecconi
    bahis siteleri