Carolina – NY Rangers 8:5 (kon.) | Chicago – Toronto 6:7 (po pr.) | Los Angeles – Detroit 4:2 (kon.)
NY Islanders – San Jose 4:0 (kon.) | Boston – Ottawa 6:3 (kon.) | Buffalo – Vegas 4:2 (kon.)
konec
New York Islanders
4:0 (0:0, 1:0, 3:0)
San Jose Sharks
Pondělí 08.10.2018, 19:10 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (21:43:05)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Robin Lehner (NYI) 33 zák., 0 gólů, 100,0%
    2. Anders Lee (NYI) 1+0
    3. Matt Martin (NYI) 1+0
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) 0+0, 5 střel, čas na ledě 22:49
     
    Střely na branku: 30 – 33
     
    Utkání sledovalo 8 790 diváků.
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec ve třetí části hry přidali další tři branky a nad Žraloky ze San Jose tak zaslouženě vítězí. Byli lepším týmem, hostům se dnes nedařilo téměř nic. Islanders tak zapisují dva body do tabulky, hráči San Jose zůstali bez jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Labanc to ještě zkusil před domácí brankou a Robin Lehner si připisuje další zákrok. Své čisté konto udržel a troufám si napsat, že už také i udrží. Ještě se vhazuje po jeho pravé ruce.
    59:04 Casey CIZIKAS - 4:0
     
    59:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nyní se to už povedlo a CASEY CIZIKAS trefuje odkrytou hostující branku. Pečetí tak dnešní naprosto zaslouženou výhru nad Žraloky – 4:0. Asistence: Johnny Boychuk.
     
    58:36
    Cizikas z vlastního obranného pásma vyhodil puk, který málem skončil v opuštěné hostující kleci. Šetří tak cenné vteřiny svého celku.
     
    58:20
    Lehner si připsal další parádní zákrok, nyní vychytal Tomáše Hertla, jenž se natlačil až do jeho těsné blízkosti, jeho pokus však domácí brankář zastavil.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:31
    Hosté mají přesilovou hru a jejich branka je stále prázdná. Domácí mají tu výhodu, že mohou puky vyhazovat do pásma Sharks.
     
    57:22
    Vyloučení v týmu New York Islanders (Cal Clutterbuck – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:11
    Erik Karlsson získal puk u vlastní modré čáry a hned na to jdou hosté znovu do akce. Neustále se snaží držet kotouč co nejdále od své prázdné branky.
     
    57:03
    Donskoi v rohu kluziště bojoval o kotouč, který nakonec Sharks získali a stále se tak drží v útočném pásmu, kde se teď bude vhazovat po levici Lehnera.
     
    56:30
    Nelson z dálky vyslal puk na opuštěnou klec San Jose, ale kotouč skončil jen vedle ní. Nyní se bude vhazovat ve středním pásmu blíže domácí brance.
     
    55:57
    Vhazuje se v pásmu domácích, hosté se pokusí udržet puk před Lehnerem a dá se očekávat jejich tlak. Prahnou po brance, která by je mohla vrátit ještě zpět do hry.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 35. Lee (Jo. Bailey, Barzal), 46. Mayfield (Cizikas), 54. M. Martin (Filppula, Komarov), 60. Cizikas (Boychuk)


    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Pulock, Pelech, Boychuk, Leddy, Mayfield, Hickey – Eberle, B. Nelson, Lee (C) – Jo. Bailey, Barzal, Beauvillier – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin – Kühnhackl, Filppula, Komarov.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns (A), J. Ryan, E. Karlsson, Vlasic, Braun, Dillon – M. Karlsson, Pavelski (C), Meier – Labanc, Couture (A), Hertl – Donskoi, Suomela, E. Kane – Goodrow, Chartier, Sörensen.

    Rozhodčí: Kozari, Pochmara – Mach, Nagy

    Diváci: 8 790
    ocianews.com