Motor ČB – Havířov 5:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:1 (2:0, 3:0, 0:1)
AZ Havířov
Úterý 09.10.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     


    ČEZ Motor České Budějovice

    Motor bude chtít dát v předehrávce 24. kola zapomenout na prohru z Třebíče, kde ještě necelou minutu před koncem vedl o jednu branku, přesto z utkání vytěžil pouze bod. Jihočeši celkově mají spíše problém s venkovními duely. Na vlastním ledě vše klape, jak jen je to možné. Budějovičtí v Budvar aréně sehráli pět zápasů, ovšem ani jednomu ze soupeřů nedovolili odvézt jediný bod.

    O produktivitu týmu se v poslední době stará výrazně Cody Bradley, jenž vstřelil pět gólů a zapsal šest asistencí. Za ním je další útočník Miloslav Čermák. Ten se z gólu radoval pětkrát, čtyřikrát pak úspěšně přihrával. Dobrými výkony se prezentuje také produktivní obránce Žiga Pavlin (3+6). V brance se pravidelně střídají Jan Strmeň (6 zápasů, 2,54 průměr inkasované branky na zápas, 89,76% úspěšnost zákroků) a Petr Kváča (5 zápasů, 1,29 průměr inkasované branky na zápas, 94,06% úspěšnost zákroků).
     


    AZ RESIDOMO Havířov

    Havířovští se s Motorem utkali nedávno. Před necelými čtrnácti dny. Tehdy Slezané na svém ledě dokázali zvítězit. O to samé se budou pokoušet v Budvar aréně. Do utkání ale nepůjdou v optimálním rozpoložení. Z minulých zápasů mají na svém kontě dvě porážky – nejprve padli na prostějovském ledě vysoko 0:5 a poté byli prvním týmem, který prohrál proti Kadani (3:5). Proti Českým Budějovicím se Havířovu v poslední době celkem daří. Z posledních pěti vzájemných utkání vyšel pro někoho možná překvapivě třikrát jako vítěz.

    Nejproduktivnějším hokejistou tohoto celku je Branislav Rehuš. Někdejší slovenský mládežnický reprezentant má na svém kontě celkem deset bodů (4+6). V těsném závěsu s osmi body jsou za ním Radek Pořížek a Tomáš Gřeš. V havířovské brance se v tomto ročníku stihli vystřídat tři gólmani. Suverénně nejvíce, konkrétně devět zápasů, má odchytáno exbudějovický Ondřej Bláha (9 zápasů, 2,68 průměr inkasované branky na zápas, 90,41% úspěšnost zásahů).
     
    Úvodní sestavy:

    ČEZ Motor České Budějovice: Strmeň (Kváča) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Beránek, Dančišin, Babka – Šimánek, R. Přikryl, Z. Doležal – Kachyňa, Hrubec, Vaculík – Doktor.

    AZ RESIDOMO Havířov: Bláha (Matoušek) – David, Bořuta, Ševěček, Mrowiec, Rutar, Matai, Macuh – Gřeš, Pořízek, Bambula – R. Veselý, Mastič, Rehuš – Maruna, Haas, L. Bednář – O. Procházka, Cihlář, Pawliczek.

    Rozhodčí: Barek, Veselý – Maštalíř, Pechánek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Domácí se jako první chopili kotouče, Mitch Fillman se ale dostal do těžké pozice ve středním pásmu a byl nucen kotouč jen nahodit do pásma. Jeho spoluhráči se ale ocitli v ofsajdovém postavení.
     
    00:54
    Zdeněk Doležal stál ve velkém střeleckém úhlu. Bláha však zasahovat nemusel, kotouč až k němu do branky neprošel. Zastavil se o jednoho z clonících hráčů.
     
    01:47
    Jaroslav Mrowiec nahodil kotouč od modré čáry, Strmeň zasahovat nemusel. Následně pálil Marek Haas, proti jehož střele si už českobudějovický brankář připisuje úspěšný zákrok.
     
    02:22
    Kotouč se odrazil zhruba někam do mezikruží, kam si pro něj sjel Jakub Matai. Naštěstí pro domácí ale včas zareagoval Vydarený, jenž kotouč srazil mimo nebezpečí.
     
    03:10
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (David Gilbert – 2 min., sekání).
     
    03:23
    Branislav Rehuš byl u mantinelu v těžké pozici. Kotouč tak nakonec v útočném pásmu neudržel. Motor se osvobozuje.
     
    03:53
    Antonín Bořuta vystřelil od modré čáry, ale kotouč skončil jen na zadním mantinelu. To havířovského obránce ale mrzet nemuselo. Jeden z hostí totiž dostal domácí svatyni mimo její postavení.
     
    04:54
    Českobudějovičtí si v oslabení vedou dobře. Opět vyhodili kotouč až k Bláhově svatyni. Žádné ohrožení branky ze strany Havířovských zatím nepřišlo.
     
    05:40
    Již ze středního pásma kotouč nahodil David Gilbert. Padající puk Bláha po celou dobu letu kontroloval a následně jej bez pochybení uschoval v lapačce.
     
    06:01
    Na modré čáře se objevil Roman Přikryl. Nic moc nevymýšlel a napřáhl ke střele. Kotouč směřoval k bližší tyči z Bláhova pohledu a právě havířovský brankář neměl s vyražením puku do ochranné sítě problém.
     
    06:44
    Dominik Cihlář si nerozuměl se svým spoluhráčem, s nímž si nepřesně přihrál. Z toho nakonec mohl těžit Matouš Hrubec, který se dostal ke střele. Zkusil to z levého úhlu, Bláha zasahuje.
     
    07:26
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jan Bambula – 2 min., napadení).
     
    07:41
    Lukáš Endál to zkusil šikovně po zemi, Bláha byl ale opět úspěšný. Endál pálil i o chvíli později, kdy dostal dobrý pas před branku. Českobudějovický útočník ale z první výrazně přestřelil horní tyčku.
     
    08:38
    Jan Maruna unikl na opačnou stranu kluziště v oslabení. Marunův pokus ale až na Strmeně neprošel. Jeden z domácích hráčů, který se včas vrátil, jej srazil do rohu ledové plochy.
     
    09:43
    Žiga Pavlin na modré útočné čáře chtěl přenechat puk Milanu Dančišinovi. Pavlinova přihrávka ale nebyla přesná a Dančišin se tedy ke střele, k niž se již napřahoval, ani nedostal.
     
    10:39
    Slezané se dostali do útoku, v něm se ale dlouhou dobu neudrželi. Jakub Babka předvedl obětavost na modré čáře a s vypětím všech sil hosty z pásma domácích vypudil.
     
    11:32
    Hosté se vzápětí opět usadili před Strmeněm. Lukáš Bednář se dostal do zajímavé pozice, ovšem českobudějovický gólman úspěšně zasáhl. Hra se následné přelévá na druhou stranu.
     
    12:10
    Do útoku se vydal českobudějovický kapitán Zdeněk Kutlák. Své štěstí zkusil z velkého úhlu, s čímž Ondřej Bláha neměl téměř žádné obtíže, kotouč vyrazil za svou svatyni.
     
    12:56
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Beránek – 2 min., sekání).
     
    13:33
    Lukáš Bednář prověřil domácího gólmana. S jeho pokusem od modré čáry neměl Strmeň problém. Havířovští se i poté drží v útoku a obstřelují domácí klec.
     
    14:45
    Jakub Matai zkusil chytře zanechat kotouč před Strmeňovo svatyní. Tam se k němu ale nikdo z jeho spoluhráčů neprobojoval, a Českobudějovičtí se mohli osvobodit. Což také učinili.
     
    15:38
    První domácí útočná lajna se v pohodě dostala před Bláhu. Před ním se pokusila o rychlou kombinaci, ta však přišla vniveč. Vlastní chybou se Motor z pásma vyhnal.
     
    16:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku v utkání! David Gilbert dostal kotouč za Bláhovou svatyní, načež jej poslal přesně před branku, odkud už se nemýlil pohotový MARTIN NOVÁK! Asistence: David Gilbert, Lukáš Endál.
    16:11 Martin NOVÁK - 1:0
     
    17:30
    Zdeněk Kutlák dnes poprvé střílel také ze své obvyklejší pozice – od modré čáry. Jeho dalekonosná střela si ale cestu mezi tři tyče nenašla, skončila poměrně výrazně mimo.
     
    17:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další branka, dobrá motorácká pasáž v utkání! Jakub Doktor poslal kotouč na druhou stranu útočného pásma, kde do něj plácl ŽIGA PAVLIN, a ten prostřelil Ondřeje Bláhu. Asistence: Jakub Doktor.
    17:57 Žiga PAVLIN - 2:0
     
    18:45
    Z pravého křídla pálil Zdeněk Doležal. Jeho pokus nebyl vůbec špatný a Ondřej Bláha měl co dělat, aby kotouč vytáhl ramenem mimo nebezpečí.
     
    19:34
    Jakub Babka přenechal kotouč na levém křídle, kde jej přebral Zdeněk Kutlák. Ten to následně zkusil k bližší tyči, kam se však Bláha přemístil včas. A kotouč navíc uschoval ve výstroji.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Domácí hokejisté byli v prvním třetině o něco lepším týmem, což potvrdili i gólově. Ke konci třetiny prostřelili Bláhu hned dvakrát. Nejprve se trefil Martin Novák, na něhož navázal obránce Žiga Pavlin.

    Další třetina začne přibližně v 18:24.
     
    Statistiky po první třetině

    Střely na branku: 8 – 8
    Střely mimo: 5 – 5
    Zblokované střely: 3 – 7
    Vhazování: 8/24 – 16/24
    Úspěšnost vhazování: 33 % – 67 %
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Havířov se snažil napadat ihned od začátku druhé třetiny hodně vysoko, ale do útoku se dostal domácí hráči. Ti ovšem nakonec ani nevystřelili.
     
    20:51
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Žiga Pavlin – 2 min., podrážení).
     
    21:35
    Jeden z havířovských útočníků se protlačil před branku až do zakončení. Strmeň následně kotouč udržel bezpečně ve výstroji. Nepříjemná střela přišla i od Bednáře, Strmeň tentokrát také úspěšný.
     
    22:50
    Pavlin se pomalu vrací na ledovou plochu. Havířov nesehrál přesilovou hru vůbec špatně, leč na pozornou českobudějovickou obranu se Strmeněm v čele si nepřišel.
     
    23:20
    Jaroslav Mrowiec se pokusil o střelu z bezprostřední blízkosti branky. Do jeho pokusu stačil sáhnout některý z domácích hráčů, čímž kotouč dostal mimo nebezpečí.
     
    23:41
    Tomáš Gřeš už mezi tři tyče svůj pokus nasměroval. Jan Strmeň se proti němu ale stačil přemístit včas a puk podržet ve své výstroji. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    24:27
    Martin Novák ihned po přejetí útočné modré čáry zamířil do vzdálenějšího horního růžku. Zde ale bylo Bláhovo rameno, od něhož se kotouč vrátil zpět do hry.
     
    24:49
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Zdeněk David – 2 min., sekání).
     
    25:20
    Lukáš Endál se snažil prosmýknout kolem protihráče, ten ho ale nedovoleně zastavil a havířovský celek půjde do tří!
     
    25:20
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jakub Matai – 2 min., podrážení).
     
    25:29
    Českobudějovičtí nezačali dvojnásobnou přesilovou hru úplně šťastně. Po buly v útočném pásmu málem ujel do úniku Tomáš Gřeš, avšak i díky tomu, že se jeden z domácích obránců včas vrátil, neměl ke střele tolik prostoru. S Gřešovým pokusem si Strmeň poradil.
     
    26:40
    Motor si vytvořil tlak, ovšem dobrou defenzivní prací se blýskl Radek Pořízek, který hned nadvakrát znemožnil soupeři střelu. Pořízek byl navíc hráčem, který kotouč vyhodil z pásma.
     
    27:07
    Žiga Pavlin si našel na modré čáře prostor ke střele. Zamířil na Bláhovu vyrážečku. Havířovský strážce svatyně na puk viděl, a proto neměl s jeho vyražením obtíže.
     
    27:20
    Hostující celek je kompletní, dvojnásobná přesilovka zůstala z pohledu Motoru neproměněna.
     
    28:24
    Pavel Pýcha se málem dostal od střelecké pozice, když se efektivní stahovačkou ocitl na vrcholku kruhu. Kotouč na holi mu byl ale v pravou chvíli zblokován.
     
    29:02
    Po delší době musel zasahovat také Jan Strmeň. Od modré čáry totiž vystřelil Jakub Matai. Právě proti jeho pokusu domácí gólman zaklekl a udržel ve výstroji.
     
    29:02
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Žiga Pavlin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Branislav Rehuš – 2 min., hrubost).
     
    29:41
    Zdeněk Kutlák se opět prosadil až do střelecké pozice. A vůbec ne špatné pozice. Nicméně Bláha byl proti němu opět úspěšnější. Motor se i o chvíli později drží v útoku a snaží se něco vymyslet.
     
    30:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovičtí využili více prostoru na hřišti a jdou do tříbrankového vedení! PAVEL PÝCHA dostal ideální přihrávku do jízdy, díky čemuž se ocitl zcela sám před Bláhovou svatyní. Havířovského gólmana si následně položil a z bekhendu zavěsil pod víko. Asistence: David Gilbert.
    30:57 Pavel PÝCHA - 3:0
     
    31:45
    Hostující celek se pokusil o rychlou odpověď, avšak v útočném pásmu si nepočínal příliš dobře. Českobudějovičtí se ujali kotouč a míří s ním před Bláhovu klec.
     
    32:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se dostává do komfortního vedení o čtyři zásahy! Martin Beránek nahodil od modré čáry a do jeho pokusu skvěle vložil hůl JAKUB BABKA, který tak překonal havířovského brankář, jenž mohl reagovat jen s těží. Asistence: Martin Beránek, Karel Plášil.
    32:50 Jakub BABKA - 4:0
     
    33:49
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Přikryl – 2 min., podrážení).
     
    34:41
    Jakub Babka si počínal dobře při napadání soupeře. Za Bláhovou brankou ušetřil pro Motor několik cenných vteřin z oslabení.
     
    35:20
    O puk si na modré čáře řekl Pawliczek, který se následně odhodlal ke střele. Ovšem s jeho pokusem neměli domácí obtíže, Strmeň téměř zasahovat nemusel.
     
    36:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budvar arénou zní "Pátá právě teď odbila"! Martin Novák od mantinelu našel skvělou přihrávkou najíždějícího DAVIDA GILBERTA, který se trefil přesně k pravé tyči z brankářova pohledu! Asistence: Martin Novák, Lukáš Endál.
    36:54 David GILBERT - 5:0
     
    37:52
    Jakub Babka postrčil kotouč na modrou čáru, kam si najel Pavel Pýcha. Ten nevystřelil vůbec špatně, ovšem Bláha byl nyní úspěšnější. Kotouč vyrazil mimo svou branku.
     
    38:49
    Vzápětí pálil Jakub Doktor, ani on si na gólmana hostí ale nepřišel. A bezúspěšně si počínal také Ondřej Vaculík, proti jemuž si Bláha taktéž připisuje úspěšný zákrok.
     
    39:57
    Druhá perioda se dohrála za Strmeňovou svatyní, kde se oba týmy praly o kotouč.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhých dvacet minut je za námi. A z pohledu Motoru byly ještě úspěšnější než úvodní třetina! Českobudějovičtí hokejisté se z přesné trefy radovali hned třikrát. Svou úvodní trefu v soutěžním duelu a v motoráckém dresu zaznamenal Kanaďan David Gilbert.

    Další třetina začne přibližně v 19:17.
     
    Statistiky po druhé třetině

    Střely na branku – 23:13
    Střely mimo – 6:10
    Zblokované střely – 7:14
    Úspěšnost vhazování – 41 % – 59 %
    Trestné minuty – 10:8
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:27
    Radek Pořízek inkasoval nepříjemný zásah od protihráče. Chvíli zůstal ležet na ledě, po chvíli se ale zvedl a po svých odjel na střídačku. Zřejmě tedy bude v pořádku.
     
    41:09
    Radek Veselý zkusil zamířit na vzdálenější tyč, kotouč ale skončil jen mezi Strmeňovou rukou a tělem. Domácí brankář kotouč drží.
     
    41:28
    Ondřej Procházka to zkusil z větší vzdálenosti, bohužel pro něj ale netrefil. Havířovští se stále ale drží v pásmu a zkoušejí se prosadit a tedy alespoň soupeři přiblížit.
     
    42:53
    Jan Bambula se šikovně proháčkoval až mezi oba kruhy, odkud se dostal až ke střeleckému pokusu. Zamířil k pravé Strmeňově tyčce, kde byl právě domácí gólman včas.
     
    43:33
    Motor se hnal do útoku, když v tom ale rozhodčí na čáře zdvihl svou ruku na znamení ofsajdu. Ondřej Vaculík se společně se spoluhráči tedy přesune do středního pásma.
     
    43:59
    Milan Dančišin ujel s Martinem Beránkem do přečíslení. Druhý jmenovaný měl dostat přihrávku do jízdy, ovšem Beránek poněkud zpomalil a na následný pas nedosáhl.
     
    44:41
    Ondřej Procházka zachytil kotouč před modrou čárou, díky čemuž se mohli Slezané vydat do rychlého brejku. Ten jim ovšem nevyšel. Zastaveni byli již ve středním pásmu.
     
    45:36
    Rok Macuh se zkusil zakončit z poněkud netypické pozice. Ze země a z otočky to zkusil z bekhendu, ale jeho pokus neměl potřebné parametry. Jan Strmeň si s jeho pokusem hlavu lámat nemusel.
     
    47:11
    Karel Plášil měl u modré čáry poměrně dost prostoru, čehož se pokusil využít. Jeho střela z nápřahu ale skončila jen na výstroji Ondřeje Bláhy, který si proti Plášilovu pokusu dobře povyjel.
     
    47:51
    Maxim Mastič se zkoušel zbavit obránce, avšak ztratil rovnováhu a ocitl se na ledové ploše. O chvíli později se Motor dostal na kotouč a vybojoval si přesilovou hru.
     
    48:01
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Antonín Bořuta – 2 min., sekání).
     
    48:27
    Směr kotouče změnil po Fillmanově střele v mezikruží stojící Zdeněk Kutlák. Ondřej Bláha ale dával pozor a proti tomuto pokusu dokázal zasáhnout za pomoci vyrážečky.
     
    49:23
    Poměry na hřišti se vyrovnají. Jakub Babka totiž od rozhodčích inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění,
     
    49:30
    Do Budvar arénu si dnes našlo cestu 5023 diváků.
     
    49:47
    Radek Veselý nabral rychlost a dostal se ke kotouči. Svůj následný únik ale v gól nepřetavil. Proti jeho pumelici si Strmeň povyjel z branky a kotouč ukryl někde mezi rukou a tělem.
     
    50:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    I havířovští hokejisté se radují ze své první trefy! Tomáš Gřeš poslal kotouč směrem k RADKU POŘÍZKOVI, který u vzdálenější tyče zasunul kotouč za Strmeňova záda! Asistence: Tomáš Gřeš, Jan Maruna.
    50:20 Radek POŘÍZEK - 5:1
     
    51:00
    Havířov vzápětí po vstřeleném gólu dostane výhodu v podobě přesilové hry. Na trestnou lavici míří za vysokou hůl Pavel Pýcha.
     
    51:26
    Slezané se pokusili ohrozit soupeřovu branku v oslabení. To se jim sice nevyvedlo, ale ušetřili nějaký čas ze soupeřovy přesilové hry. Radek Pořízek se ale musel zastavit, neboť po přejetí modré čáry byl odpískán ofsajd.
     
    52:25
    Hluboko v pásmu napadal domácí kapitán Zdeněk Kutlák, který vybojoval kotouč a následně ho nahodil na Bláhu, kterého Kutlákův pokus ale nepřekvapil.
     
    53:13
    Motor ujel do přečíslení! Pavel Pýcha ho vzal celé na sebe. Zamířil do bližšího horního růžku, ovšem jeho povedený pokus Ondřej Bláha zneškodnil.
     
    53:13
    Hra se nyní může uklidnit. Bude se pokračovat až po skončení komerční přestávky.
     
    53:45
    Martin Novák to nemyslel vůbec špatně. Zkusil procpat kotouč před Bláhovu svatyni. Před ní nicméně nikdo z jeho spoluhráčů nestál.
     
    54:50
    Na ledové ploše se toho již moc neděje. V držení kotouče je především Motor, který se pochopitelně již nikam nežene.
     
    55:18
    Domácí poslali na Bláhovu branku dobrou střelu, do níž se ještě snažil sáhnout Martin Beránek, ovšem neúspěšně. Ondřej Bláha poté kotouč vytěsnil svou holí.
     
    56:17
    Rok Macuh dostal přihrávku do jízdy. Tím se ocitl v dobré střelecké pozici. Ovšem Macuhův pokus končí vysoko v ochranné síti. Bude se vhazovat po pravici domácího brankáře.
     
    56:28
    Domácí se pokusili rozehrát ihned po buly, nicméně kotouč končí až na zakázaném uvolnění. Tentokrát se bude vhazovat po gólmanově levé ruce.
     
    57:07
    Jaroslav Mrowiec se pokusil jako další z havířovských hráčů ohrozit domácí svatyni. Jan Strmeň je dnes v dobrém rozpoložení a i s tímto pokusem si dokázal poradit.
     
    58:40
    Žiga Pavlin poměrně nenápadně nahodil. Bláha proti němu taktéž poměrně netradičně zasáhl.
     
    59:20
    Ke konci utkání se ještě do dobré pozice dostal Zdeněk Doležal, avšak z levého kruhu minul vzdálenější horní růžek.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání je za námi! Motor dominoval především ve druhé třetině, v níž se z branky radoval hned třikrát. Premiérový soutěžní gól v dresu Motoru zaznamenal David Gilbert. Premiérový start si za Motor připsali Matouš Hrubec a Ondřej Vaculík.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku – 29:21
    Střely mimo – 12:17
    Zblokované střely – 9:20
    Úspěšnost vhazování – 41% – 51%
    Trestné minuty – 14:10 (20:23:44)
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 17. M. Novák (Gilbert, Endál), 18. Pavlin (Doktor), 31. Pýcha (Gilbert), 33. Babka (Beránek, Plášil), 37. Gilbert (M. Novák, Endál) – 51. Pořízek (Gřeš, Maruna)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Kváča) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Beránek, Dančišin, Babka – Šimánek, R. Přikryl, Z. Doležal – Kachyňa, Hrubec, Vaculík – Doktor.
    AZ Havířov: Bláha (Matoušek) – David, Bořuta, Ševěček, Mrowiec, Rutar, Matai, Macuh – Gřeš, Pořízek, Bambula – R. Veselý, Mastič, Rehuš – Maruna, Haas, L. Bednář – O. Procházka, Cihlář, Pawliczek.

    Rozhodčí: Barek, Veselý – Maštalíř, Pechánek
    thejrc.org