Motor ČB – Havířov 5:1 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:1 (2:0, 3:0, 0:1)
AZ Havířov
Úterý 09.10.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:20 Radek POŘÍZEK - 5:1
     
    50:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    I havířovští hokejisté se radují ze své první trefy! Tomáš Gřeš poslal kotouč směrem k RADKU POŘÍZKOVI, který u vzdálenější tyče zasunul kotouč za Strmeňova záda! Asistence: Tomáš Gřeš, Jan Maruna.
    36:54 David GILBERT - 5:0
     
    36:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budvar arénou zní "Pátá právě teď odbila"! Martin Novák od mantinelu našel skvělou přihrávkou najíždějícího DAVIDA GILBERTA, který se trefil přesně k pravé tyči z brankářova pohledu! Asistence: Martin Novák, Lukáš Endál.
    32:50 Jakub BABKA - 4:0
     
    32:50
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se dostává do komfortního vedení o čtyři zásahy! Martin Beránek nahodil od modré čáry a do jeho pokusu skvěle vložil hůl JAKUB BABKA, který tak překonal havířovského brankář, jenž mohl reagovat jen s těží. Asistence: Martin Beránek, Karel Plášil.
    30:57 Pavel PÝCHA - 3:0
     
    30:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovičtí využili více prostoru na hřišti a jdou do tříbrankového vedení! PAVEL PÝCHA dostal ideální přihrávku do jízdy, díky čemuž se ocitl zcela sám před Bláhovou svatyní. Havířovského gólmana si následně položil a z bekhendu zavěsil pod víko. Asistence: David Gilbert.
    17:57 Žiga PAVLIN - 2:0
     
    17:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Další branka, dobrá motorácká pasáž v utkání! Jakub Doktor poslal kotouč na druhou stranu útočného pásma, kde do něj plácl ŽIGA PAVLIN, a ten prostřelil Ondřeje Bláhu. Asistence: Jakub Doktor.
    16:11 Martin NOVÁK - 1:0
     
    16:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku v utkání! David Gilbert dostal kotouč za Bláhovou svatyní, načež jej poslal přesně před branku, odkud už se nemýlil pohotový MARTIN NOVÁK! Asistence: David Gilbert, Lukáš Endál.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 17. M. Novák (Gilbert, Endál), 18. Pavlin (Doktor), 31. Pýcha (Gilbert), 33. Babka (Beránek, Plášil), 37. Gilbert (M. Novák, Endál) – 51. Pořízek (Gřeš, Maruna)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Kváča) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Beránek, Dančišin, Babka – Šimánek, R. Přikryl, Z. Doležal – Kachyňa, Hrubec, Vaculík – Doktor.
    AZ Havířov: Bláha (Matoušek) – David, Bořuta, Ševěček, Mrowiec, Rutar, Matai, Macuh – Gřeš, Pořízek, Bambula – R. Veselý, Mastič, Rehuš – Maruna, Haas, L. Bednář – O. Procházka, Cihlář, Pawliczek.

    Rozhodčí: Barek, Veselý – Maštalíř, Pechánek
    thejrc.org