Sparta – K. Vary 5:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 09.10.2018, 18:30 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:05
    Rozhodčí by však přerušil hru i bez podržení kotouče, protože Tomáš Dvořák (SPA) fauloval a podruhé v utkání míří na trestnou lavici.
     
    47:30
    Západočeši mohou zareagovat v nejbližších dvou minutách, protože Miroslav Forman (SPA) podrazil ze soupeřů a na dvě minuty míří na trestnou lavici.
     
    44:38
    Tohle se Karlovým Varům příliš nehodí. Obránce Petr Šenkeřík (KVA) si pomohl vysokou holí, za což dostává menší trest a posílá svůj tým do čtyř.
     
    38:26
    Tak to netrvalo dlouho. Karlovy Vary kombinovaly, na hranici kruhu se dostal ke střele Matic Podlipnik (KVA), jehož střelu zablokoval Zach Sill, který se nebezpečně rozjížděl, ale hostující bek ho podrazil.
     
    38:00
    A pozor, slibná šance pro Karlovy Vary! Minimálně minutu a 45 vteřin budou hrát proti třem, protože Tomáš Dvořák (SPA) zahákoval soupeře, strčil do něj a rozhodčím tento faul neunikl.
     
    37:45
    V rohu útočného pásma tak mohl udělat vítr Richard Jarůšek (SPA), jenže to s aktivitou přehnal a háček soupeře už mu neprošel – menší trest pro domácího útočníka.
     
    32:12
    Hra se přestěhovala před branku Filipa Novotného, kde operoval elitní útok Sparty. A vybojoval přesilovou hru, protože Martin Rohan (KVA) držel jednoho ze soupeřů a po komerční přestávce začne další početní výhoda domácího týmu.
     
    24:19
    Obraz hry se v nejbližší době velmi pravděpodobně změní. Miroslav Forman (SPA) na polovině hřiště dohrál zezadu po odehrání kotouče jednoho ze soupeřů, a to znamená jediné – trest za pozdní dohrání.
     
    18:49
    Pražané se vrátil do útočného pásma, o které rychle přišli vlastní chybou. Útočník Lukáš Pech (SPA) v souboji u mantinelu zahákoval Tomáše Rachůnka, za což dostane menší trest.
     
    15:45
    Role se obrátí, pykat bude Sparta. Obránce Tomáš Pavelka (SPA) ve vlastním obranném pásmu fauloval, dostal menší trest za nedovolené bránění.
     
    11:52
    Energie nakonec dokázala puk získat a její kapitán Václav Skuhravý (KVA), tak pádí na trestnou lavici za zlomenou hůl.
     
    07:21
    Zpoza branky nakonec kotouč nevydolovali, ale mohou to napravit v nejbližších desítkách vteřin. Vladimír Sičák (KVA) si v souboji pomohl hákováním, což znamená první trest pro jeho tým.
     
    02:30
    Rychlý Martin Kohout dobře zapracoval v rohu útočného pásma, kde si ho Petr Kumstát (SPA) přidržel a posílá svůj tým poprvé do čtyř.
    Marken.cz

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 26. Kudrna (P. Vrána), 27. Blain (Beran, Sill), 41. P. Vrána (T. Pavelka, Gregorc), 46. Pech (Forman), 59. Forman (Pech, Kumstát) – 3. T. Rachůnek (Sičák), 25. R. Vlach


    HC Sparta Praha: Machovský – Blain, Kalina, Gregorc, T. Pavelka, Delisle, Tomáš Dvořák, Piskáček – Beran, Sill, Smejkal – Kudrna, P. Vrána (C), Říčka – Forman, Pech (A), Kumstát – Jarůšek, Klimek, Buchtele.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – Kovačevič, Šenkeřík, M. Rohan (A), Podlipnik, Sičák, L. Vágner, Šafář – Flek, Balán (A), T. Rachůnek – O. Beránek, R. Vlach, T. Mikúš – Gorčík, Skuhravý (C), Lapšanský – Kohout, Kverka, Stloukal.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Jelínek, Komárek

    Diváci: 5 037
    bahis siteleri