Sparta – K. Vary 5:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 09.10.2018, 18:30 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:33 Miroslav FORMAN - 5:2
     
    58:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Svěřenci Uweho Kruppa se usadili v pásmu a domácí arénou zní "Pátá". Lukáš Pech dostal v levém rohu kotouč, vyvezl ho až k brance, a když ho nikdo nehlídal, zkusil zakončit. Puk se pak zřejmě od hokejky Filipa Novotného odrazil před něj, kde ho pohotově dorazil MIROSLAV FORMAN – 5:2! Asistence: Lukáš Pech.
    45:14 Lukáš PECH - 4:2
     
    45:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta využívá další přesilovou hru! Na konci zajímavé kombinace stál v pravém rohu LUKÁŠ PECH, který našel skulinku v brance a svým gólem z velkého úhlu získal Spartě náskok, čímž potvrdil, že na svého bývalého zaměstnavatele umí – 4:2! Asistence: Miroslav Forman.
    40:49 Petr VRÁNA - 3:2
     
    40:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Obrat je dokonán! Andrej Kudrna se pěknou kličkou uvolnil na kruhu, ale minul, přesto útok pokračoval. Puk se přesunul na modrou čáru, kde ho Blaž Gregorc posunul na Tomáše Pavelku, jehož dělovku tečoval do horního růžku PETR VRÁNA – 3:2! Asistence: Tomáš Pavelka, Blaž Gregorc.
    26:54 Jeremie BLAIN - 2:2
     
    26:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Odpověď na nedávnou otázku známe, Sparta po vstřeleném gólu ožila a rychle vyrovnává! Špatnou rozehrávku Karlových Varů zachytil Matěj Beran, který posunul do pravé strany na hranici kruhu, kde stál JEREMIE BLAIN a povedenou střelou tahem překonal Filipa Novotného – 2:2! Asistence: Matěj Beran, Zach Sill.
    25:25 Andrej KUDRNA - 1:2
     
    25:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat, hosté opět vedou jen o gól. Petr Vrána v levém rohu útočného pásma vybojoval kotouč, podél mantinelu ho poslal za branku na ANDREJE KUDRNY, který obkroužil branku a zřejmě mezi betony zasunul kotouč za Filipa Novotného – 1:2! Asistence: Petr Vrána.
    24:45 Roman VLACH - 0:2
     
    24:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Gól je uznán, ale arénou se ozývá pískot, protože podle opakovaného záběru na kostce se zdálo, že ROMAN VLACH usměrnil puk do sítě bruslí. Hlavní rozhodčí však po debatě s kolegou u videa gól uznává, takže Karlovy Vary jdou druhou využitou přesilovkou do vedení 2:0! Bez asistence.
    02:38 Tomáš RACHŮNEK - 0:1
     
    02:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Bleskový úder Energie znamená její vedení! Západočeši se s ničím nepárali, vyhráli vhazování a Vladimír Sičák našel na levém kruhu připraveného TOMÁŠE RACHŮNKA, jenž zavěsil do pravého horního růžku – 0:1! Asistence: Vladimír Sičák.
    Marken.cz

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 26. Kudrna (P. Vrána), 27. Blain (Beran, Sill), 41. P. Vrána (T. Pavelka, Gregorc), 46. Pech (Forman), 59. Forman (Pech, Kumstát) – 3. T. Rachůnek (Sičák), 25. R. Vlach


    HC Sparta Praha: Machovský – Blain, Kalina, Gregorc, T. Pavelka, Delisle, Tomáš Dvořák, Piskáček – Beran, Sill, Smejkal – Kudrna, P. Vrána (C), Říčka – Forman, Pech (A), Kumstát – Jarůšek, Klimek, Buchtele.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – Kovačevič, Šenkeřík, M. Rohan (A), Podlipnik, Sičák, L. Vágner, Šafář – Flek, Balán (A), T. Rachůnek – O. Beránek, R. Vlach, T. Mikúš – Gorčík, Skuhravý (C), Lapšanský – Kohout, Kverka, Stloukal.

    Rozhodčí: Pešina, Svoboda – Jelínek, Komárek

    Diváci: 5 037
    thejrc.org