Plzeň – Banská Bystrica 6:4 (kon.) | Třinec – Storhamar 2:3 (kon.) | IFK Helsinky – Skellefteå 1:5 (kon.)
TPS – Junosť Minsk 3:1 (kon.) | Kärpät – Mountfield HK 3:2 (kon.) | Djurgården – Tappara 3:5 (kon.)
Växjö – Cardiff 3:1 (kon.) | Frölunda – Aalborg 6:0 (kon.) | Mnichov – Malmö Redhawks 3:2 (kon.)
Zürich – Vienna Capitals 7:4 (kon.) | Lugano – JYP 2:0 (kon.)
konec
Kärpät Oulu
3:2 (0:0, 3:2, 0:0)
Mountfield HK
Úterý 09.10.2018, 18:00 • Oulun Energia Areena • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:36 KUPARI - 3:2
     
    39:37
    Kärpät Oulu právě vstřelil branku!
    Kärpät využívá dvojnásobnou početní výhodu a jde do vedení! RASMUS KUPARI dostal střílenou přihrávku na brankoviště, kde byl nedostatečně strážen Nedomlelem a vrací vedení Oulu! Asistence: Aleksi Heponiemi, Atte Ohtamaa.
    33:30 PAULOVIČ - 2:2
     
    33:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec srovnává na 2:2! MATEJ PAULOVIČ nyní předvedl parádní akci, projel po levé straně jako blesk, stáhl si kotouč na střed a parádní ranou na přední tyč kousek pod břevno srovnal! Asistence: Tomáš Linhart.
    28:56 LASU - 2:1
     
    28:56
    Kärpät Oulu právě vstřelil branku!
    Oulu jde do vedení! NICKLAS LASU dostal přihrávku od zadního mantinelu a ranou z první překonal Pavelku, který se ještě nestihl oklepat z předchozí střely, kterou za svou bránu vyrazil. Asistence: Ville Leskinen, Aleksi Mäkelä.
    23:16 KRIŠTOF - 1:1
     
    23:16
    Kärpät Oulu právě vstřelil branku!
    Oulu bleskově srovnává! MICHAL KRIŠTOF dostal přihrávku na levý kruh, vyjel až před Pavelku, před nímž bleskově stáhl touš zpětnou kličkou a poslal jej pod betonem gólmana Východočechů do sítě! Asistence: Atte Ohtamaa, Nicklas Lasu.
    20:45 RÁKOS - 0:1
     
    20:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec využívá přesilovku a jde na začátku druhé třetiny do vedení! Rosandić přihrál z pravého kruhu na před brankou stojícího DANIELA RÁKOSE, jenž se s pukem rychle otočil a druhou svižnou dorážkou prostrčil Vehviläinenovi puk mezi betony! Asistence: Mislav Rosandić, Petr Zámorský.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 24. Krištof (Ohtamaa, Lasu), 29. Lasu (Leskinen, Mäkelä), 40. Kupari (Heponiemi, Ohtamaa) – 21. Rákos (Rosandić, Zámorský), 34. Paulovič (Linhart)


    Kärpät Oulu: Vehviläinen (Rynnäs) – Ohtamaa, Heshka, Kivihalme, Hakanpää, Kukkonen, Niemelä, Mäkelä – Krištof, Lasu, Leskinen – Pyörälä, Kupari, Heponiemi – Lindsten, Metsävainio, Koblížek – Karvinen, Ikonen, Sailio.
    Mountfield HK: Pavelka (Sajdl) – Linhart, Zámorský, Rosandić, Piché, Nedomlel, F. Pavlík, Havránek – Rákos, Kukumberg, Paulovič – R. Pavlík, Cingel, Vopelka – Mašín, Sklenář, Bezúch – Muška, Miškář.

    Rozhodčí: Öhlund (SWE), Vikman – Orava, Koskela (všichni FIN)
    thejrc.org