Jihlava – Vsetín 1:2 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 4:5 (0:2 po s.n.) | Slavia – Poruba 2011 7:4 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 5:3 (kon.) | Prostějov – Třebíč 6:3 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 2:1 (kon.)
Kladno – Havířov 3:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 10.10.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    22:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté jsou psychicky přímo na trojském koni! Vítek z rohu kluziště našel úplně volného JAKUBA TEPERA na druhé straně, ten nikým nehlídán pouze dorazil do prázdné branky! Teď už zbývá jenom čekat, zda hostující hráči vyplní přání svých fanoušků, tedy deset gólů. Asistence: David Vítek, Adam Hořanský.
     
    22:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je srovnáno a symbolicky se trefil ten, kdo tu nějaký ten čas hrál. Na levém křídle to vzal na sebe po přihrávce od Slováčka DAVID BŘEZINA a z podobné pozice jako Osmík při prvním domácím gólu srovnal skóre. Nedáš = dostaneš. Asistence: Ondřej Slováček, Dominik Rudl.
     
    11:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla vede 1:0! Velkou zásluhu na gólu má Jan Pohl, ten totiž protáhl kotouč přes střed hřiště, v útočném pásmu přehrál na MARTINA OSMÍKA, který si počkal na drobnou clonu právě od Pohla a z levého kruhu poslal Gábovi puk na dlouhou tyč. Asistence: Jan Pohl.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 12. Osmík (J. Pohl) – 23. Březina (Slováček, Rudl), 23. Teper (Vítek, Hořanský)


    HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – J. Pohl, Kajínek (A), Půža, Suchánek, Štebih, Štindl, Mareš – Dostálek, Čachotský (C), Jiránek – Anděl, Skořepa (A), Pekr – Harkabus, Zeman, T. Havránek – Osmík, D. Čermák.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Mikuš, Hryciow, Slováček (A), Rudl, Teper, Jenáček, Ondračka – Theoret, Rác, Kuronen – Jonák (C), Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Březina – Hořanský, Jindra, Vítek.

    Rozhodčí: Čech, Vokřál – Kokrment, Šimán

    Diváci: 2 173
    thejrc.org