Jihlava – Vsetín 1:2 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 4:5 (0:2 po s.n.) | Slavia – Poruba 2011 7:4 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 5:3 (kon.) | Prostějov – Třebíč 6:3 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 2:1 (kon.)
Kladno – Havířov 3:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
7:4 (2:1, 3:1, 2:2)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 10.10.2018, 18:00Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba z nenápadné akce využívá přesilovku a získává ještě malou šanci na úspěch z dnešního zápasu! Střela Jankovského neprošla až k Sochůrkovi, kotouč se ale odrazil přesně na hůl PETRA KANKA, který do odkryté branky zkompletoval hattrick! Asistence: Václav Jankovský a Jiří Zdeněk.
     
    44:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po šanci hostujících se sešívaní vrhli do rychlého protiútoku! Puk zavezl do pásma Krejčík, následně ho přenechal Najmanovi, který našel mezi kruhy volného JIŘÍHO DRTINU! Ten z voleje zamířil přesně mezi Dolejšovy betony! Asistence: Ondřej Najman a Lukáš Krejčík.
     
    42:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Radost hostujícímu celku vydržela jen dvanáct sekund! Po vyhrané buly se totiž slávisté dostali do útočného pásma, ALEŠ FURCH objel branku a nikým nehlídaný vypálil do horního rohu porubské klece! Asistence: Tadeáš Hejda a Jan Novák.
     
    42:36
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ovčačík našel rozjetého PETRA KANKA, který se protáhl kolem obránců a po rychlé kličce zasunul puk za bezmocného Sochůrka! Asistence: Ctirad Ovčačík.
     
    39:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané využívají další početní výhodu a vedou už o tři góly! Vlčkova střela sice nebyla přesná, kotouč se však od zadního mantinelu odrazil mezi kruhy, kde byl JIŘÍ DOLEŽAL, který s ničím neváhal a okamžitě poslal volný puk za překvapeného Dolejše! Asistence: Filip Vlček a Jiří Drtina.
     
    35:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využili tlaku z přesilovky a radují se ze čtvrté branky v zápase! Na modré čáře zastavil kotouč Novák, který se okamžitě odhodlal ke střele. Před brankou byl přichystaný JAN VESELÝ, který ránu od modré dokázal tečovat pod překvapeného Dolejše! Asistence: Jan Novák.
     
    29:31
    Poruba právě vstřelila branku!
    Porubští využívají přesilovou hru a dostávají se na dostřel k soupeři. Základy úspěchu položily hosté už na buly, které dokázali čistě vyhrát. Následně si vzal puk Hudeček, který ho přihrál Illéšovi. Ten parádním křižným pasem našel JANA KÁŇU, který střelou z první rozvlnil síť za Sochůrkem! Asistence: Jakub Illéš a Jan Hudeček.
     
    23:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! Kubica byl tísněný protihráčem, přesto ještě dokázal přihrát do druhé vlny MARTINU ŠAGÁTOVI, který se z první opřel do puku a parádní ranou k bližší tyči prostřelil Dolejše! Asistence: Zdeněk Kubica a David Šteiner.
     
    18:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Necelé dvě minuty před koncem první třetiny si slávisté berou vedení zpět! Na modré čáře se k puku dostal Šagát, jehož střelu tečoval ideálně do protipohybu brankáře DAVID ŠTEINER! Asistence: Martin Šagát a Jan Novák.
     
    15:05
    Poruba právě vstřelila branku!
    Podobně jako slávistům se i Porubě podařilo využít svoji druhou přesilovku a je srovnáno! Po střele Vymazala neudržel Sochůrek kotouč ve výstroji, čehož si všiml PETR KANKO, který s trochou štěstí doklepl volný puk za ležícího brankáře! Asistence: Michal Vymazal a Jiří Zdeněk.
     
    06:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají druhou přesilovou hru v zápase a ujímají se vedení! Slávisté v přesilovce nevymýšleli žádné těžké přihrávky a radují se tak z rychlého náskoku! Drtina přihrál FILIPU VLČKOVI, který si se spoluhráčem vyměnil místo a tvrdou ranou z dálky rozvlnil síť za Dolejšem! Skvělou práci odvedli hlavně spoluhráči z Vlčkova útoku, kteří před porubským brankářem clonili, Dolejš tak vůbec nic neviděl! Pro červenobílou posilu jde navíc o první trefu v novém působišti! Asistence: Jiří Drtina a Jan Veselý.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 7. Vlček (J. Drtina, J. Veselý), 19. Šteiner (Šagát, J. Novák), 24. Šagát (Kubica, Šteiner), 36. J. Veselý (J. Novák), 40. J. Doležal (Vlček, J. Drtina), 43. Furch (Hejda, J. Novák), 45. J. Doležal (Najman, L. Krejčík) – 16. Kanko (Vymazal, Zdeněk), 30. J. Káňa (Illéš, Hudeček), 43. Kanko (Ovčačík), 50. Kanko (Jankovský, Zdeněk)


    HC Slavia Praha: Sochůrek (Šorf) – Duda, J. Novák (C), J. Drtina (A), Štibingr, Hrdinka, Valík, Hejda – Šteiner, Šagát (A), Kubica – M. Ondráček, Najman, L. Krejčík – J. Doležal, Vlček, J. Veselý – Tejral, Furch, Heldák.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (Kůdela) – Adam, Ovčačík (A), Urbanec, Matějíček, Dundáček, Slavík – J. Káňa (A), Hudeček, Illéš – Vymazal, Zdeněk (C), Fojtík – Toman, Baláž, Ollender – Jankovský, Kanko, Tomi – Häring.

    Rozhodčí: Pilný, Šindel – Oudes, Horažďovský

    Diváci: 772
    ocianews.com