Jihlava – Vsetín 1:2 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 4:5 (0:2 po s.n.) | Slavia – Poruba 2011 7:4 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 5:3 (kon.) | Prostějov – Třebíč 6:3 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 2:1 (kon.)
Kladno – Havířov 3:2 (kon.)
po s.n. (0:2)
Banes Motor České Budějovice
4:5 (0:2, 3:0, 1:2 - 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Středa 10.10.2018, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Stadion Litoměřice.
    Autorem vítězné branky je MARCUS KORKIAKOSKI.
     
    57:42
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Severočeši využívají svou druhou přesilovou hru v zápase a je srovnáno! Jan Kloz našel DAVIDA KVASNIČKU, který si najel někam mezi kruhy a jeho rána k tyči skončila v bráně! Asistence: Jan Kloz a Daniel Voženílek.
     
    51:57
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Obrovská chyba Motoru a je to zase jen o gól! Oscar Flynn vyslal do samostatného nájezdu JAKUBA POURA, který rychlou střelou překonal domácího gólmana. Asistence: Oscar Flynn.
     
    49:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A už je to o dvě branky! motor ukazuje, že je lepším týmem a střílí čtvrtou branku. Po zákroku Dvořáka vznikl závar před brankou Dvořáka. Tam se nejlépe zorientoval ZDENĚK DOLEŽAL, jenž zasunul puk k tyči. Asistence: David Gilbert.
     
    32:47
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neskutečné, Motor jde do vedení! Budvar aréna skoro praská v základech. Martin Novák poslal puk na LUKÁŠE ENDÁLA, jehož rána z první zapadla až do branky! Asistence: Martin Novák a Zdeněk Kutlák.
     
    32:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A po patnácti vteřinách máme srovnáno, v Budvar aréně propuká euforie! JIŘÍ ŠIMÁNEK se dostal s Doktorem do přečíslení dva na jednoho. Celou akci vzal na sebe a jeho dělovka na zadní tyč byla úspěšná. Asistence: Ondřej Kachyňa a Petr Kváča.
     
    31:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor sice není v utkání lepším týmem, konečně ovšem střílí branku! Pýcha poslal puk po mantinelu na DAVIDA GILBERTA, který trefil Dvořáka do ramene, od něhož se kotouč odrazil za brankovou čáru. Asistence: Pavel Pýcha a Žiga Pavlin.
     
    09:07
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Přesně v této vteřině končí trest Jakuba Doktora a hosté střílí druhou branku! Ta by vůbec neměla být uznána! LUKÁŠ VÁLEK totiž kotouč do sítě naprosto jednoznačně kopl, přesto je branka uznána. Všemu ale předcházela chyba Kváči, který neudržel kotouč ve své výstroji a který mu vypadl po celkem jednoduché střele. Asistence: Matěj Zadražil.
     
    02:51
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Hostující tým přežil dvě skvělé šance Motoru a sám se ujímá vedení! Flynn chytře našel žabičkou Gaspara, jehož střelu tečoval OTAKAR ŠIK přímo mezi betony domácího gólmana, který byl bez šance. Asistence: Michael Gaspar a Oscar Flynn.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 32. Gilbert (Pýcha, Pavlin), 33. Šimánek (Kachyňa, Kváča), 33. Endál (M. Novák, Kutlák), 50. Z. Doležal (Gilbert) – 3. Šik (Gaspar, Flynn), 10. Válek (M. Zadražil), 52. Pour (Flynn), 58. Kvasnička (J. Kloz, Voženílek), rozh. náj. Korkiakoski

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   David Gilbert (CEB)
    0:0   Lukáš Válek (LTM)
    2. série:
    0:0   Jakub Babka (CEB)
    0:1   Marcus Korkiakoski (LTM)
    3. série:
    0:1   Jiří Šimánek (CEB)
    0:2   Lukáš Rousek (LTM)
    4. série:
    0:2   Milan Dančišin (CEB)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil – M. Novák, Gilbert, Endál – Beránek, Dančišin, Babka – Z. Doležal, Šimánek, R. Přikryl – Kachyňa, Hrubec, Vaculík – Doktor.
    HC Stadion Litoměřice: Dvořák (Michajlov) – Kvasnička, Marcel, Smetana, Gaspar, Jebavý, D. Málek, Dajčar – Korkiakoski, J. Kloz, Rousek – Voženílek, Válek, M. Zadražil – Šik, Flynn, Pour – J. Dvořák, M. Havelka, Jirásek.

    Rozhodčí: Doležal, Valenta – Polonyi, Kreuzer
    thejrc.org