Jihlava – Vsetín 1:2 (kon.) | Motor ČB – Litoměřice 4:5 (0:2 po s.n.) | Slavia – Poruba 2011 7:4 (kon.)
Přerov – Frýdek-M. 5:3 (kon.) | Prostějov – Třebíč 6:3 (kon.) | Kadaň – Ústí n/L 2:1 (kon.)
Kladno – Havířov 3:2 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
6:3 (2:1, 1:0, 3:2)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 10.10.2018, 18:00Chance liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:56
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Prakticky hned po buly tu máme devátý gól. Tentokrát se o něj postaral Kusko, který zpoza brány nahrál najíždějícímu MICHALU FURCHOVI Ten z mezikruží nepříliš prudkou střelou trefuje přesně. A dává Třebíči jakous takous naději na zdramatizování.
    Asistence Silvester Kusko.
     
    48:49
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tohle už zavání debaklem. Brankář hostí se po zmatku před bránou dostali mimo pozice. Toho využil TOMÁŠ NOUZA, který si potáhl puk a do poloprázdné brány pohodlně zakončil.
    Asistence: TOMÁŠ DIVÍŠEK, MAREK RAČUK.
     
    45:45
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč záhy snižuje. Přízemní střelu od TOMÁŠE MLYNÁŘE Neužil před brankovou čárou neudržel. Tohle se dalo chytit.

    Asistence: Matěj Novák, Lukáš Paták.
     
    44:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jestřábi přidávají krátce na to další gól. Dvě přihrávky v malém prostoru zakončil střelou do napůl odkryté klece LUKÁŠ ŽÁLČÍK. Už to vypadalo, že to Jestřábi překombinovali, nakonec je z toho doslova pokořující trefa.
     
    42:58
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak to byla paráda! Krejčiřík přes dva hráče procpal do útočného pásma puk, kde ho přistrčil TOMÁŠI KARPOVOVI. Ten na nic nečekal a svižnou střelu poslal mezi betony Jekela.
    Asistence: Vojtěch Krejčiřík, Petr Antoníček.
     
    38:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Krejčí nejdříve střílel na bránu, ale puk letěl mimo. Prostějov ale udržel pásmo, zakombinoval a slaví potřetí. Tentokrát dokonce po vlastní gólu. Do puku se totiž opřel JAN ZDRÁHAL, který přízemní ránu poslal přes kruh do brány. A právě na kruhu tečoval puk jeden z hostí.
    Bez asistence.
     
    13:49
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov na chvíli zavřel Třebíč v obranném pásmu a stačilo to. Nahrávku na modrou čáru si našel DANIEL KREJČÍ, který svižnou střelu umístil do (pro Prostějov) nejlepšího možného místa. Krejčí hraje za Prostějov první zápas, takže zažívá skvělou premiéru.
    Asistence: Tomáš Divíšek, Tomáš Karpov.
     
    11:53
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Divíšek se točil v rohu hřiště a přemýšlel, komu nahrát. Vybral si TOMÁŠE NOUZU, který byl zrovna v mezikruží. Ten, ač bráněný, dokázal puk trefit. Střela mu zřejmě nesedla úplně ideálně, je z toho ale gól k tyči.
    Asistence: Tomáš Divíšek.
     
    02:30
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Pěkná individuální akce VOJTĚCHA STŘONDALY. Teprve osmnáctiletý mladík si vymíchal obránce Prostějova a z vrcholu kruhu pohledně zavěsil.
    Asistence: Jan Suss, Adam Raška.
    Marken.cz

    Michal Sobecký

    Branky a nahrávky: 12. Nouza (Divíšek), 14. Krejčí (Divíšek, Karpov), 39. J. Zdráhal, 43. Karpov (Krejčiřík, Antoníček), 45. Žálčík (Račuk, Starý), 49. Nouza (Divíšek, Račuk) – 3. Střondala (Süss, Raška), 46. Mlynář (M. Novák, Paták), 56. Furch (Kusko)


    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – Bažant, Foltýn, Rašner, Havlík, D. Kolář, J. Zdráhal, Krejčí – Divíšek, Karpov, Nouza – Starý, Račuk, Žálčík – L. Luňák, Venkrbec, Prokeš – Matýs, Krejčiřík, Antoníček.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (45. Do. Svoboda) – Bilčík, R. Čermák, Vl. Brož, Furch, Hort, V. Čejka, Nedbal – Süss, Raška, Střondala – Kusko, Nedvídek, P. Kratochvíl – Paták, M. Novák, Havlát – Ferda, Škvrně, Mlynář.
    ocianews.com