Zlín – Pardubice 6:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
6:1 (3:0, 2:1, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Středa 10.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Zlín jednoznačně přehrál Pardubice se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších přenosů. (19:58:13)
     
    Od úvodních minut šli Zlínští za vítězstvím, což se také potvrdilo a PSG vysoko vyhrálo. Rozdílovou byla druhá formace ve složení Antonín Honejsek – Jakub Šlahař – Jakub Herman. Ta se postarala o pět branek Beranů. Zlín se díky vítězství posunul na osmé místo a navíc je pouhý bod za Dynamem. Pardubice odehrály špatné utkání, na které budou chtít jistě rychle zapomenout.
     
    V poslední dvacetiminutovce jsme sledovali nejslabší část utkání, v níž skóroval pouze Jakub Herman, který dal stavu konečnou podobu. Od té doby se duel už pouze dohrával.

    Střely na branku: 39:22.
    V této třetině: 11:10.
     
    Dnešní utkání sledovalo 3385 diváků.
     
    Nejlepšími hráči byli vyhlášeni Antonín Honejsek (Zlín) a Daniil Miromanov (Dynamo).
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    V samotném závěru z levého kruhu pro vhazování střelou zápěstí zakončil Matouš Kratochvíl. Ovšem domácí brankář byl opět připravený zakročit.
     
    58:47
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Ferenc – 2 min., držení).
     
    58:37
    Zlínští fanoušci už chorály oslavují vítězství. Berani získají tři body a budou jich mít celkem dvanáct, což je o jeden méně než jejich dnešní soupeř.
     
    58:08
    Od modré čáry vypálil Jiří Karafiát, jenž trefil hostujícího brankáře do masky. Ta Ondřeji Kacetlovi spadla, a tak se pochopitelně hra musela přerušit.
     
    57:24
    Pardubice se hnaly do útoku, ale kotouč z jejich hokejek skončil mezi střídačkami. Bude se vhazovat před Ondřejem Kacetlem.
     
    56:43
    Také dvojice Michal Poletín – Edgars Kulda funguje dnes výborně. Prvně jmenovaný viděl rozjetého Lotyše, který se dostal mezi kruhy. Ovšem jeho pokus těsně nad ledem vyrazil hostující gólman.
     
    55:52
    Berani se pokoušeli o dlouhou přihrávku, která skončila na zakázaném uvolnění. Následuje vhazování po levé ruce domácího gólmana.
     
    54:45
    Pardubice se nemohu dostat přes červenou čárou a jejich založení útoku trvalo dlouho. Možná i proto přišlo pouze nahození k zadnímu mantinelu.
    53:13 Jakub HERMAN - 6:1
     
    53:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je opravdu hotovo! Do střely Antonína Honejska vložil hůl JAKUB HERMAN. Byl to právě on, kdo z druhé formace Zlína čekal na přesný zásah. A jednalo se o další pěknou branku, na kterou Ondřej Kacetl nemohl reagovat. Asistence: Antonín Honejsek a Jakub Šlahař.
     
    52:42
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. V útočném pásmu byli hosté, kteří ale prohráli souboj u mantinelu. Hra se přesouvá před Kacetla.
     
    51:58
    Berani posunuli hru do středního pásma a pouští do hry čerstvé síly.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. Šlahař (Honejsek, Gazda), 13. Nosek (Žižka, Poletín), 20. Šlahař (Fořt, Herman), 27. Honejsek (Herman), 36. Honejsek (Nosek), 54. Herman (Honejsek, Šlahař) – 32. Vondráček (M. Kratochvíl, P. Sýkora)


    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Freibergs, Řezníček, Žižka (C), Gazda, Nosek (A), Valenta, Ferenc – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Herman, Honejsek, Šlahař – Poletín, Fryšara, E. Kulda – Karafiát, P. Sedláček, Popelka.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Miromanov, Wishart, Holland, Budík, Čáslava, Voženílek – Vondráček, Bubela, Rolinek (C) – Treille (A), Marosz, Kusý – P. Sýkora (A), Poulíček, Perret – Mandát, Dušek, T. Svoboda – M. Kratochvíl.

    Rozhodčí: Jeřábek, Úlehla – Gebauer, Lederer

    Diváci: 3385
    thejrc.org