Tychy – Bolzano 5:3 (kon.) | Kometa Brno – Zug 2:3 (kon.) | Eisbären – Něman Grodno 4:1 (kon.)
Bern – Salzburg 2:1 (2:1 po s.n.) | Rouen – Norimberk 4:2 (kon.)
konec
Les Dragons de Rouen
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
Norimberk Ice Tigers
Středa 10.10.2018, 20:00 • Île Lacroix, Rouen • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Anthony GUTTIG - 4:2
     
    59:48
    Rouen právě vstřelil branku!
    Hosté na nic nečekali a také odvolali gólmana. Velmi rychle se jim to ale vymstilo, k puku se u obranné modré čáry dostal ANTHONY GUTTIG a z dálky trefil prázdnou klec. Bez asistence.
    59:36 Nicolas DESCHAMPS - 3:2
     
    59:36
    Rouen právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na stadionu v Rouenu, který se vrací do hry o postup! Loïc Lampérier vykouzlil skvělou křižnou přihrávku z pravého kruhu, kterou u vzdálenější tyče zpracoval NICOLAS DESCHAMPS a před zcela odkrytou brankou v důležitý okamžik nezaváhal. Asistence: Loïc Lampérier, Mathieu Roy.
    49:26 Joel CARON - 2:2
     
    49:26
    Rouen právě vstřelil branku!
    Domácí zničehonic opět srovnávají krok! Postaral se o to JOEL CARON, který po přejetí modré čáry prudce zasekl a navedl si puk k ose hřiště, aby ho poslal ze svého pohledu do pravého horního rohu, kam Jenike s lapačkou nedosáhl. Zakončení bylo možná ještě lehce tečované Timem Benderem. Asistence: Chad Langlais, Michel Miklík.
    42:26 William ACTON - 1:2
     
    42:26
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Ice Tigers se k radosti skupinky hostujících fandů vrací do vedení! Brett Festerling nahazoval od modré čáry a zasáhl svého kanadského krajana WILLIAMA ACTONA, jehož teč poslala puk až za Pintaričova záda. Asistence: Brett Festerling.
    28:17 Nicolas DESCHAMPS - 1:1
     
    28:17
    Rouen právě vstřelil branku!
    Domácí velmi rychle vyrovnávají na 1:1! NICOLAS DESCHAMPS vedl puk během přečíslení dvou na jednoho. Místo přihrávky přes dobře postaveného obránce z pravého kruhu sám vystřelil a nechytatelnou ranou zápěstím poslal kotouč k vzdálenější tyči. Bez asistence.
    26:49 Christopher BROWN - 0:1
     
    26:49
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Německý celek se dostává do vedení ve vlastním oslabení! CHRISTOPHER BROWN si u levého kruhu poradil mezi třemi obránci a potrestal menší zaváhání Dusseaua, kterému sebral puk z předbrankového prostoru a nezištně ho uklidil za Pintaričova záda. Bez asistence.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 29. Deschamps, 50. Caron (Langlais, Miklík), 60. Deschamps (Lampérier), 60. Guttig – 27. Brown, 43. Acton (Festerling)


    Les Dragons de Rouen: Pintarič (Papillon) – Roy, Chakiachvili, Makinen, Brodeur, Langlais, Dusseau, Cantagallo – Aleardi, Guttig, Deschamps – Miklík, Koivisto, Caron – Thinel, Ritz, Lampérier – Nesa, Colotti, Bedin – Reynaud.
    Norimberk Ice Tigers: Jenike (Treutle) – Lalonde, Festerling, Jurčina, Weber, Stephan, Bender, Grosse – Pföderl, Dupuis, Alanov – Reimer, Acton, Weiss – Brown, Buck, Bast – Kislinger, Bassen, Mieszkowski.

    Rozhodčí: Lemelin (SUI), Dehaen (FRA) – Goncalvez (FRA), Douchy (FRA)

    Diváci: 2 742
    thejrc.org