Liberec – Jihlava 4:1 (kon.) | Kobra – PZ Kladno 2:1 (po pr.) | Vítkovice – Warriors Brno 13:1 (kon.)
Zlín – Technika Brno 3:1 (kon.) | Plzeň – Třemošná 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:5 (kon.)
Mountfield HK – Žďár n/S 8:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 5:3 (kon.) | Č. Budějovice – Kometa Brno 4:14 (kon.)
Chomutov – K. Vary 4:3 (po pr.) | Sparta – Kladno 2:4 (kon.) | Havířov – Třinec 5:0 (kon.)
Tábor – Pardubice 3:6 (kon.) | Olomouc – Vsetín 6:4 (kon.) | Přerov – HK MD Šumperk 5:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:2 (0:2, 1:0, 4:0 - N 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Čtvrtek 11.10.2018, 18:45 • MEO Aréna, Přerov. • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    61:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    Martin Ryšavý zavezl kotouč do útočného pásma k pravé tyči. Tam udělal úhybný manévr, po němž gólman odklouzal kousek od brankové konstrukce. Toho si domácí útočník všiml a chtěl skórovat z otočky. Od betonů Milana Ryšavého se pak černá pryž odrazila přímo k číhajícímu MIROSLAVU ŠTÍBROVI, který zblízka zamířil do sítě.
    Asistence: Martin Ryšavý.
     
    59:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři dostali puk pryč z pásma. Jako první ho pak dojel MATĚJ HALÍK a zametl ho do prázdné branky.
    Asistence: Martin Ryšavý.
     
    55:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Pěkné přesilovková akce Přerovanů. U pravého bočního mantinelu si Miroslav Štíbr a LUKÁŠ KUNCEK vyměnili kotouč. Druhý jmenovaný si pak nabruslil lehce za úroveň bližší tyče a ranou o břevno zaznamenává svou druhou branku v utkání. MEO současně vede o dva góly.
    Asistence: Miroslav Štíbr.
     
    50:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    Na konci levého kruhu vyslal po buly v útočném pásmu skákavou střelu Šilhavý. Milanu Ryšavému kotouč vypadl z výstroje, respektive ho nedokázal ve své moci udržet. K dorážce na levé straně se tak dostal kanonýr MARTIN RYŠAVÝ a přesnou střelou dokonává přerovský obrat ve skóre.
    Asistence: Michal Šilhavý.
     
    47:38
    Přerov právě vstřelil branku!
    Obrovská šance domácích a je srovnáno! Po nahrávce od Tadeáše Hlávky se přímo naproti brankovišti ocitl LUKÁŠ KUNCEK. Proti sobě měl sice více protihráčů, ty ale kličkou dokázal obelstít, což koneckonců platilo i pro gólmana. Přerovský útočník pak zametl puk do odkryté části branky.
    Asistence: Tadeáš Hlávka.
     
    37:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí se usadili v útočném pásmu a snižují na rozdíl jediného gólu. Z pravé strany to zkusil Michal Šilhavý, přičemž Milan Ryšavý toho z této střely nemohl moc vidět. Těsně před ním totiž výborně clonil MARTIN RYŠAVÝ, po jehož teči kotouč zacinkal o levou tyč a skončil v síti.
    Asistence: Michal Šilhavý.
     
    11:30
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Po pravém křídle pronikl Kučera a z jeho akce těžil PATRIK JANECH, který se zorientoval v předbrankovém prostoru nejlépe, jak to šlo, a podruhé v utkání rozradostnil celý šumperský celek.
    Asistence: Jan Kučera, Miroslav Slováček.
     
    03:09
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení. Jan Kučera nahrál k levému hrazení JIŘÍMU FIBIGROVI, který svým ostrým střeleckým pokusem překonal Suchánka.
    Asistence: Jan Kučera.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 38. Ma. Ryšavý (Šilhavý), 48. Kuncek (Hlávka), 51. Ma. Ryšavý (Šilhavý), 56. Kuncek (Štíbr), 60. Halík (Ma. Ryšavý), 61. Štíbr (Ma. Ryšavý), ?. Ryšavý – 4. Fibigr (Kučera), 12. Janech (Kučera, Slováček)


    HC ZUBR Přerov: Suchánek (Žurek) – Kaprál, Koblížek, Palguta, Brázda, Holík (A), Šilhavý – Štíbr (A), Ma. Ryšavý (C), Kuncek, Hradil, Halík, Hlávka, Závadský, Buršík, Juřička, Jobánek.
    HK Mladí Draci Šumperk: Mi. Ryšavý (Valenta) – Seidenglanz, Minařík, Korčián, Kareš, Blaško, Koutecký, Panáček – Burda, Mann, Slováček, Kučera (A), Diviš, Fibigr (C), Jaroš, Trögner, Janech, Šucha.

    Rozhodčí: Čech – Blažek, Pospíšil

    Diváci: 108
    thejrc.org