Česko – Rusko 1:4 (kon.)
konec
Česko
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Rusko
Čtvrtek 11.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Příbram • Reprezentace do 18 let
Partner:
    52:01 Vasilij PODKOLZIN - 1:4
     
    52:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    VASILIJ PODKOLZIN si najel na kolmou přihrávku od Danijla Gutika a samostatný únik vyšperkoval parádním zamícháním s pukem jako s vařečkou, po kterém puk bekhendem zasunul k pravé tyči! Nádherná akce a gól, to je třeba uznat. Asistence: Danijl Gutik.
    38:38 Vasilij PODKOLZIN - 1:3
     
    38:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    VASILIJ PODKOLZIN napřáhl na pravém křídle po přihrávce Danijla Gutika ke tvrdé střele s příklepem, kterou Nick Malík nedokázal zastavit! Češi nevyužili přesilovou hru 5 na 3 a hned poté za to byli potrestáni. Asistence: Danijl Gutik.
    29:44 Radek MUŽÍK - 1:2
     
    29:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rusko v první třetině udeřilo z ničeho nic, zatímco nyní naopak česká reprezentace a jmenovitě RADEK MUŽÍK, který si najel v mezikruží na přihrávku Michala Teplého zpoza brány a parádní střelou bez přípravy puk nad levým betonem Skotnikova poslal k pravé tyči! Češi jsou zpět v zápase. Asistence: Michal Teplý.
    25:16 Semen ČRISTJAKOV - 0:2
     
    25:16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    SEMEN ČRISTJAKOV stál na konci skvěle sehrané přesilové hry a prudkou střelou propálil Nicka Malíka! Rusko využilo přesilovou hru a vede 2:0. Asistence: Egor Briutov a Arsenij Gricjuk.
    03:17 Aleksandr GORDIN - 0:1
     
    03:17
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Češi měli skvělý vstup do utkání, jenže přesilovou hru nevyužili a ALEKSANDR GORDIN přesnou střelou z mezikruží vymetl levý horní roh brány! Rusové skórovali z první střely na bránu a chybě českého týmu v rozehrávce. Asistence: Egor Spiridonov.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. Mužík (Teplý) – 4. Gordin (Spiridonov), 26. Čristjakov (Briutov, Gricjuk), 39. Podkolzin (Gutik), 53. Podkolzin (Gutik)


    Česko: Malík (Škorpík) – Kučeřík (A), Klodner, Klikorka, Homola, Černohorský, Poizl, Tureček, Mlčák – Mužík (A), Najman, Teplý (C) – Novák, Morong, Myšák – Pištěk, Peterek, Raška – Koffer, Vitouch, Rychlovský.
    Rusko: Skotnikov (Gorbunov) – Byčkov, Vašenko, Mironov, Burenov, Čristjakov, Briutov, Zajcev, Zaruba – Podkolzin (C), Nikolajev (A), Gutik – Gordin Spiridonov (A), Šešin – Amirov, Baškirov, Gricjuk – Chulapov, Ovčinnikov, Počivalov.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Daniel Pražák. Čároví: Milan Jindra, Michal Zíka
    ocianews.com