Česko – Rusko 1:4 (kon.)
konec
Česko
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Rusko
Čtvrtek 11.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Příbram • Reprezentace do 18 let
Partner:

     
    59:45
    Radek Mužík v závěru zápasu dostal dvě minuty za vysokou hůl a ještě osobní desetiminutový trest za nesportovní chování. Jak zápas začal, tak také končí. Vyloučením.
     
    59:41
    Radek Kučeřík a Vasilij Podkolzin byli v závěru zápasu shodně vyloučeni na dvě minuty za hrubost.
     
    54:22
    Adam Najman se po zablokované střele z vrcholu pravého kruhu dostal u pravé tyče do velké šance, bekhendem ale nedokázal puk poslat do sítě a ležící Vsevolod si připsal další fantastický zákrok!
     
    52:39
    Nikolaj Burenov dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Češi si mohou zvednout pošramocené sebevědomí během přesilové hry, zatím v dnešním zápase nevyužili ani jednu.
    52:01 Vasilij PODKOLZIN - 1:4
     
    52:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    VASILIJ PODKOLZIN si najel na kolmou přihrávku od Danijla Gutika a samostatný únik vyšperkoval parádním zamícháním s pukem jako s vařečkou, po kterém puk bekhendem zasunul k pravé tyči! Nádherná akce a gól, to je třeba uznat. Asistence: Danijl Gutik.
     
    49:12
    Danijl Gutik tak dlouho motal hlavy českých hráčů, až se v levém kruhu dostal ke střele Ilja Nikolajev. Nick Malík ale puk vyrazil hrudí před sebe a poté ho zalehl!
     
    46:43
    Egor Spiridonov měl v rychlém sledu dvě obrovské šance, když se v mezikruží dostal k volnému puku a rychlou střelou vytřepal pravý beton Nicka Malíka, který si u své pravé tyče vzápětí poradil i s jeho následnou dorážkou!
     
    45:35
    Radek Mužík mohl skórovat podruhé v zápase, jenže jeho prudká rána z pravého kruhu a ostrého úhlu skončila na hrudi výtečného Vsevoloda Skotnikova!
     
    42:29
    Vasilij Podkolzin se řítil směrem na bránu českého týmu takovou rychlostí, že při pokusu o zakončení zboural Nicka Malíka i českou bránu, která byla posunuta.
     
    42:02
    Egor Briutov napřáhl od modré čáry k pěkné střele po ledě, která mířila k pravé tyči, jenže Nick Malík měl dobrý výhled a po zákroku levým betonem rychle zmrazil puk pod lapačkou!
     
    41:29
    Theodor Pištěk usedl na trestnou lavici, aby odpykal menší trest po špatném střídání české lavice.
     
    40:39
    Vasilij Podkolzin se v úvodu třetí části řítil sám na brankáře Nicka Malíka, jenže střelou zápěstím trefil pouze jeho vyrážečku! Český brankář si vysloužil velký potlesk.
     
    40:01
    Na zimním stadionu v Příbrami začala závěrečná třetí třetina a všem fanouškům hokeje a především potom oběma Jaromírům Pytlíkům dlužím obrovskou omluvu, syn stejně jmenovaného táty totiž do Příbrami neodcestoval a místo něj se proti Rusku prohání na ledě Matěj Morong.
    38:38 Vasilij PODKOLZIN - 1:3
     
    38:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    VASILIJ PODKOLZIN napřáhl na pravém křídle po přihrávce Danijla Gutika ke tvrdé střele s příklepem, kterou Nick Malík nedokázal zastavit! Češi nevyužili přesilovou hru 5 na 3 a hned poté za to byli potrestáni. Asistence: Danijl Gutik.
     
    36:54
    Michal Teplý mohl vyrovnat na 2:2, jenže na levém křídle prudkou střelou z ostrého úhlu trefil masku ruského brankáře Vsevoloda Skotnikova!
     
    35:41
    Rodion Amirov usedl na trestnou lavici, aby odpykal trest za Vsevoloda Skotnikova. Brankář Ruska dostal menší trest za sekání. Češi hrají přesilovou hru 5:3.
     
    35:02
    Semen Čristjakov dostal desetiminutový trest za zásah do oblasti hlavy a krku plus osobní trest do konce utkání poté, co ve středním pásmu nechutně sestřelil jednoho z českých hokejistů. Menší trest odpyká Denis Počivalov.
     
    33:40
    Rodion Amirov usedl na trestnou lavici poté, co sevřel puk rukou. Zbytečné vyloučení, ale k naší radosti.
     
    33:24
    Adam Raška se skvěle protáhl před bránu, jenže ztroskotal na levém betonu ruského brankáře Skotnikova!
     
    31:36
    Ze tlaku českého týmu pramenil faul, kterého se dopustil Nikita Vašenko, a byl vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    30:08
    Egor Spiridonov před bránou nebezpečně tečoval nahození od modré čáry a puk mířil ke vzdálenější levé tyči, Nick Malík ho ale dokázal levým betonem fantasticky vyrazit!
    29:44 Radek MUŽÍK - 1:2
     
    29:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rusko v první třetině udeřilo z ničeho nic, zatímco nyní naopak česká reprezentace a jmenovitě RADEK MUŽÍK, který si najel v mezikruží na přihrávku Michala Teplého zpoza brány a parádní střelou bez přípravy puk nad levým betonem Skotnikova poslal k pravé tyči! Češi jsou zpět v zápase. Asistence: Michal Teplý.
     
    26:31
    David Vitouch dostal dvě minuty za podražení a ruská reprezentace si zahraje další přesilovou hru.
    25:16 Semen ČRISTJAKOV - 0:2
     
    25:16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    SEMEN ČRISTJAKOV stál na konci skvěle sehrané přesilové hry a prudkou střelou propálil Nicka Malíka! Rusko využilo přesilovou hru a vede 2:0. Asistence: Egor Briutov a Arsenij Gricjuk.
     
    23:59
    Matěj Morong odpyká dvě minuty poté, co český výběr špatně střídal a dostal týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    21:24
    Dmitrij Šešin osekával českého brankáře a dostal dvě minuty za sekání, zatímco Jan Mlčák souběžně s ním dvě minuty za hrubost poté, co ho svalil nekompromisně k ledu.
     
    20:15
    Vasilij Podkolzin mohl po pouhých 15 sekundách druhé třetiny poslat Rusy do dvoubrankového vedení, jenže Nick Malík puk dokázal vyrazit pravým ramenem nad bránu do ochranného skla!
    18:54 Čristjakovu střelu zastavila tyč české branky
     
    18:54
    Semen Čristjakov na vrcholu levého kruhu napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která mířila do předního horního rohu brány, nakonec se ale od tyče vrátila do hry!
     
    18:33
    Vasilij Podkolzin předvedl v levém kruhu nádhernou stahovačku a po ledě mířil ke vzdálenější pravé tyči, Nick Malík ale výborně zasáhl levým betonem a puk vytěsnil mimo!
     
    17:06
    Michal Teplý dostal dvě minuty za držení hole a zkrátil nechtěně přesilovou hru českého týmu. Tohle se českému kapitánovi v útočném pásmu příliš nepovedlo.
    16:51 Najmana ve velké šanci vychytal Skotnikov
     
    16:51
    Český tým měl stoprocentní šanci, jenže vyrovnání nepřišlo! Pavel Novák u levé tyče krásně sklepl nahození od modré čáry pro Adama Najmana, který na vzdálenější pravé tyči bez přípravy skóroval do zdánlivě prázdné brány, jenže puk nedokázal zvednout a Vsevolod Skotnikov ho vleže vyrazil levým betonem! Spektakulární zákrok ruského brankáře, který nyní zabránil jistému gólu.
     
    16:14
    Ilia Mironov dostal dvě minuty za podražení a český tým má další možnost vyrovnat stav utkání v přesilové hře.
     
    16:14
    Theodor Pištěk u levé tyče dobře vystřelil vpádu bekhendem a donutil ruského brankáře k zákroku! Navíc byl faulován, takže český tým si zahraje již třetí přesilovou hru.
     
    14:22
    Ilja Ovčinnikov se mezi dvěma českými hráči drze protáhl až před bránu a už se chystal zakončit, jenže David Homola kopíroval jeho pohyb a na poslední chvíli mu kotouč vypíchl!
     
    12:09
    Radek Mužík táhlou střelou zápěstím od modré čáry mířil přesně ke vzdálenější levé tyči, jenže Vsevolod Skotnikov puk skvěle vyrazil pravým betonem mimo!
     
    11:17
    Denis Počivalov dostal dvě minuty za hákování a český výběr si zahraje v první třetině svou druhou přesilovou hru.
    10:52 Morong minul prázdnou bránu
     
    10:52
    Jan Klodner si z pravého křídla krásně sjel před bránu a po zákroku ruského brankáře pravým betonem mohl dorážet puk do odkryté sítě Matěj Morong, jenže ji trestuhodně minul!
     
    09:22
    A další střela ihned po vhazování, která z českých hokejek mířila po ledě ke vzdálenější levé tyči, jenže Vsevolod Skotnikov puk úspěšně vyrazil pravým betonem!
     
    05:37
    Nikolaj Burenov od modré čáry nahodil puk směrem k levé tyči, kde ji ještě nepříjemně tečoval Egor Spiridinov, Nick Malík ale dokázal puk najít a vyrážečkou vyrazit mimo!
     
    04:20
    Nick Malík dostal dvě minuty za podražení a trest za českého brankáře na trestné lavici odpyká Theodor Pištěk.
    03:17 Aleksandr GORDIN - 0:1
     
    03:17
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Češi měli skvělý vstup do utkání, jenže přesilovou hru nevyužili a ALEKSANDR GORDIN přesnou střelou z mezikruží vymetl levý horní roh brány! Rusové skórovali z první střely na bránu a chybě českého týmu v rozehrávce. Asistence: Egor Spiridonov.
     
    00:13
    Vasilij Podkolzin byl po pouhých 13 sekundách vyloučen, když dostal dvě minuty za napadení.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 30. Mužík (Teplý) – 4. Gordin (Spiridonov), 26. Čristjakov (Briutov, Gricjuk), 39. Podkolzin (Gutik), 53. Podkolzin (Gutik)


    Česko: Malík (Škorpík) – Kučeřík (A), Klodner, Klikorka, Homola, Černohorský, Poizl, Tureček, Mlčák – Mužík (A), Najman, Teplý (C) – Novák, Morong, Myšák – Pištěk, Peterek, Raška – Koffer, Vitouch, Rychlovský.
    Rusko: Skotnikov (Gorbunov) – Byčkov, Vašenko, Mironov, Burenov, Čristjakov, Briutov, Zajcev, Zaruba – Podkolzin (C), Nikolajev (A), Gutik – Gordin Spiridonov (A), Šešin – Amirov, Baškirov, Gricjuk – Chulapov, Ovčinnikov, Počivalov.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Daniel Pražák. Čároví: Milan Jindra, Michal Zíka
    ocianews.com