Boston – Edmonton 4:1 (kon.) | Buffalo – Colorado 1:6 (kon.) | NY Rangers – San Jose 3:2 (po pr.)
Pittsburgh – Vegas 4:2 (kon.) | New Jersey – Washington 6:0 (kon.) | Florida – Columbus 4:5 (kon.)
Montreal – Los Angeles 0:3 (kon.) | Detroit – Toronto 3:5 (kon.) | Tampa – Vancouver 1:4 (kon.)
St. Louis – Calgary 5:3 (kon.) | Nashville – Winnipeg 3:0 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:3 (po pr.)
konec
Florida Panthers
4:5 (1:2, 3:1, 0:2)
Columbus Blue Jackets
Pátek 12.10.2018, 01:20 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:14 Cam ATKINSON - 4:5
     
    57:14
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí mají problém! Závaru před Reimerem dokázal naplno využít CAM ATKINSON! Reimer ležel na ledě a zachytil střelu Duboise, ale puk se odrazil až k Atkinsonovi, jenž bekhendem ležícího brankáře přehodil. Bez asistence.
    41:15 Boone JENNER - 4:4
     
    41:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno! BOONE JENNER šťastnou střelou od levého mantinelu prostřelil Reimera, který se nestihl včas postavit proti střele soupeře a nechal ve svém postoji skulinu. Asistence: Scott Harrington, Riley Nash.
    39:51 Nick BJUGSTAD - 4:3
     
    39:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Tohle už je pro brankáře Korpisala tragédie. Vlastně obdržel už potřetí identický gól. Z levé strany přišla přesná přihrávka na NICKA BJUGSTADA, který naplno využil přesunu Korpisala, jenž nestihl být včas postaven proti střele. Asistence: Jevgenij Dadonov, Keith Yandle.
    32:16 Anthony DUCLAIR - 3:3
     
    32:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    Druhá střela Columbusu ve druhé třetině už je gólová! ANTHONY DUCLAIR z levé strany střílel na bližší tyč, otřel puk o vyrážečku a využívá přesilovku. Asistence: Arťom Panarin, Zach Werenski.
    28:57 Troy BROUWER - 3:2
     
    28:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí otáčí skóre! TROY BROUWER skvěle tečoval mezi kruhy letící střelu od modré a změnil směr, kterým letěl puk, jenž propadl za bezmocného Korpisala. Asistence: Mark Pysyk.
    26:29 Aleksander BARKOV - 2:2
     
    26:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Rychlý kontr domácích zužitkoal ALEXANDR BARKOV, který si najel na levou stranu brankoviště, kde přijal přesnou přihrávku od Dadonova a prostřelil přesouvajícího se Korpisala. Asistence: Jevgenij Dadonov.
    19:49 Jevgenij DADONOV - 1:2
     
    19:49
    Florida právě vstřelila branku!
    Fenomenální práce Alexandra Barkova, který si vzal puk ve vlastním pásmu, přebruslil celé hřiště a z levého kruhu poslal parádní přihrávku do pravé strany na JEVGENIJE DADONOVA, který využil poloodkryté klece a propálil přesouvajícího se Korpisala. Asistence: Alexandr Barkov.
    17:20 Artěmij PANARIN - 0:2
     
    17:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    ARTĚMIJ PANARIN se dokázal probojovat k puku za obranou soupeře a vyrazit sám na brankáře. Reimer se sice pokusil Rusa vybruslit, ale přesně umístěný kotouč nezachytil. Asistence: Pierre-Luc Dubios.
    13:29 Zach WERENSKI - 0:1
     
    13:29
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovku! ZACH WERENSKI si sjel od modré na hranici kruhů a ránou z první prostřelil Reimera. Asistence: Arťom Panarin, Cam Atkinson.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 20. Dadonov (Barkov), 27. Barkov (Dadonov), 29. Brouwer (Pysyk), 40. Bjugstad (Dadonov, Yandle) – 14. Werenski (Panarin, Atkinson), 18. Panarin (Dubois), 33. Duclair (Panarin, Werenski), 42. Jenner (Harrington, Riley Nash), 58. Atkinson


    Florida Panthers: Reimer (Hutchinson) – Ekblad (A), Yandle, Pysyk, Matheson, Petrovic, MacDonald – Bjugstad, Barkov (C), Dadonov – Hoffman, Trocheck, Huberdeau (A) – Malgin, McCann, Vatrano – Sceviour, Lammikko, Brouwer.
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – D. Savard, Werenski, Nutivaara, R. Murray, Clendening, Harrington – Atkinson (A), Dubois, Panarin – Duclair, Wennberg, N. Foligno (C) – J. Anderson, Riley Nash, Jenner (A) – Bjorkstrand, Sedlák, Milano.

    Rozhodčí: McIsaac, Sutherland – Berg, Gibbons

    Diváci: 14394
    thejrc.org