Třinec – Sparta 4:5 (2:3 po s.n.) | Chomutov – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 5:2 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 3:2 (po pr.) | Kometa Brno – Litvínov 3:1 (kon.) | Olomouc – Plzeň 3:1 (kon.)
po prodl.
Mountfield HK
3:2 (0:0, 1:0, 1:2 - 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 12.10.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:35
    Taylor Doherty sevřel puk rukou a byl odeslán na trestnou lavici, Filipu Pešánovi se ale tento výrok zřejmě nelíbí. K lavičce si totiž zavolal rozhodčí, aby mu situaci vysvětlili, přičemž si vyslechl nelichotivé poznámky od hradeckého publika. Nic to ale nemění na skutečnosti, že Mountfield bude hrát přesilovku.
     
    41:56
    A navrch si nyní Východočeši ještě zahrají přesilovku, Dominik Lakatoš je totiž potrestán za podrážení.
     
    36:40
    Jenže z této akce nakonec nic nebude. Hradecký Petr Koukal byl i s přispěním protihráče natlačen na hostujícího brankáře, sudí však viděli pouze nepovolený zákrok. A tak se východočeský kapitán zlobí, obdržel ale dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    29:02
    Domácí kapitán Petr Koukal si odpočine na trestné lavici. Právě tam ho totiž rozhodčí poslali za hákování.
     
    26:11
    Stadion sice protestuje, Radovan Pavlík ale i tak odjíždí na trestnou lavici. Dle rozhodčích šlo o faul v podobě hákování a hrát se tedy bude čtyři na čtyři.
     
    24:38
    A vzápětí je tu další vyloučení. Petr Kolmann přidržel soupeři hůl a už odjíždí na trestnou lavici.
     
    22:26
    Hradečtí špatně napočítali do pěti, na ledě jich totiž v jednu chvíli bylo o jednoho víc. A tak obdrželi menší trest pro hráčskou lavici, Tygři mají k dispozici přesilovku.
     
    16:20
    Třeba teď tuto pasáž utne liberecká přesilovka, Mislav Rosandič je totiž vyloučen za vysokou hůl.
     
    12:47
    A Koukal byl při své šanci faulován, Mountfield tedy bude hrát v početní výhodě. Dvěma minutami za podrážení je potrestán Tyler Redenbach.
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 32. Rákos (Koukal, Piché), 42. Vincour (Cingel, R. Pavlík), 63. Zámorský (R. Pavlík, Miškář) – 42. Bulíř (M. Kvapil), 60. Bulíř (P. Jelínek, M. Kvapil)


    Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Zámorský, Rosandić, Cibulskis, Graňák (A), Piché, Linhart, Nedomlel – Paulovič, Koukal (C), Rákos (A) – Vincour, Cingel, R. Pavlík – M. Chalupa, Bičevskis, Miškář – Vopelka, Dragoun, Bezúch.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Doherty, Šmíd (A), Kolmann, Derner, Havlín, Ševc, T. Hanousek – Valský, Redenbach, L. Hudáček – Lenc, Bulíř (A), M. Kvapil – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Jeník, Lakatoš, M. Zachar.

    Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Kis, Rampír

    Diváci: 5080
    thejrc.org