Ústí n/L – Kladno 4:8 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 4:5 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 2:5 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 1:4 (kon.) | Benátky n/J – Jihlava 1:4 (kon.) | Vsetín – Slavia 3:2 (po pr.)
Třebíč – Kadaň 4:1 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
SK Trhači Kadaň
Sobota 13.10.2018, 17:45 • KHNP Aréna • Chance liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:45.
     
    Dne 13. 10. se proti sobě postaví SK Horácká Slavia Třebíč a SK Trhači Kadaň. Trhači mají za sebou povedené utkání s Ústím nad Labem, které porazili 2:1. Naopak Třebíč ve svém posledním zápase s Prostějovem prohrála 3:6. Kadaň se drží na čtrnácté příčce, domácí obhajují jedenácté místo v tabulce. Jak dopadne toto utkání? To vše a ještě více se dozvíme v čase 17.30, kdy padne úvodní vhazování.

    Poslední sestava SK Horácká Slavia Třebíč

    Jekel (45. Svoboda) – Bilčík, Čermák, Brož, Furch, Hort, Čejka, Nedbal – Süss, Raška, Střondala – Kusko, Nedvídek, Kratochvíl – Paták, Novák, Havlát – Ferda, Škvrně.

    Poslední sestava SK Trhači Kadaň

    Kuchař – Franc, Szathmáry, Novák, Kadeřávek, Popela, Grebeňuk – Klíma, Kůs, Wágner – Chlouba, Šťovíček, Svoboda – Müller, Rindoš, Jánský – Maršoun, Říha, Šulek.
     
    Důležité upozornění! Dnešní utkání mezi Třebíčí a Kadaní začne oproti původnímu termínu 17:30 minimálně s patnáctiminutovým zpožděním. Hokejisté Kadaně se zdrželi na dálnici D1. Děkujeme za pochopení.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – Furch, Bilčík, D. Mikyska, Vl. Brož, Nedbal, V. Čejka, Hort – Střondala, Raška, Süss – P. Kratochvíl, Nedvídek, Kusko – M. Novák, Mlynář, Paták – J. Čejka, Škvrně, Havlát.

    SK Trhači Kadaň: Kuchař (Hamalčík) – Szathmáry, Blaha, Kadeřávek, Novák, Popela, Grebeňuk – Wágner, Kůs, Klíma – J. Svoboda, Šťovíček, Chlouba – Jánský, Rindoš, J. Müller – Šulek, Říha, Maršoun.

    Rozhodčí: Doležal, Barek – Kotlík, Horažďovský..
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Dnes se proti sobě postaví domácí SK Horácká Slavia Třebíč a SK Trhači Kadaň. Domácí zatím neprohráli ani jedno domácí utkání a mají před sebou další. Dokážou svou dominanci na domácím kluzišti potvrdit nebo jim Trhači přeruší vítěznou štreku? To vše a ještě více se dozvíme již v 17:45, kdy padne úvodní vhazování.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Úvodní vhazování končí na hokejkách Kadaně. Do popředí ihned mířil útok Trhačů, ten je ale zastaven třebíčskou obranou u modré čáry.
     
    00:48
    Brož rozjíždí akci s Kuskem, pokouší se pobídnout hráče do středního pásma, to se mu ale nedaří a hostům se podařilo zachytili kotouč a vystřelit. Dostál byl ale připraven
     
    01:25
    Paták nahazuje kotouč za Kuchařovu bránu.
     
    01:45
    Novák stál sám před bránou, Paták mu zkusil posunout kotouč zpoza brány Kuchaře, obrana trhačů ale byla pozorná.
     
    02:18
    Jakub Čejka nezachytil rychlý pas přes střední pásmo a ve hře pokračuje Kadaň.
     
    03:00
    Klíma rozjíždí útok s Novákem, v pravém rohu ale nyní svádí o kotouč souboj hráči z obou týmů a domácí jsou úspěšnější.
     
    04:00
    Krásnou akci předvedli hráči Třebíče, kdy z ostrého úhlu jeden z hráčů z levé strany nahodil kotouč na Kuchaře, kdy puk cinkl o pravou tyč brány a vrátil se do brankoviště. Nyní měli Trhači štěstí.
     
    04:50
    Václav Čejka vyhazuje kotouč na zakázané uvolnění.
     
    05:10
    Nedbal rozjíždí útok s Mlynářem, jsou ale zastaveni na modré čáře.
     
    05:45
    Domácí rozjíždí akci z obranného pásma. Ve středním pásmu dostává kotouč Jakub Čejka, ten ho nahrává svému spoluhráči na modrou čáru.Nyní se Jakub Čejka ocitl sám před Kuchařem, který byl ale pozorný a dokázal se rychle přemístit ze strany na stranu, od levé tyče k pravé. Brankář hostů nyní zachránil Trhače.
     
    06:48
    Václav Čejka na modré čáře nahazuje kotouč za Kuchaře, tam si ho přebírají Trhači a míří před Dostála.
     
    07:20
    Kusko zachytil kotouč na modré čáře a domácí pokračují v akci. Hosté se ale dostávají k puku a vyhazují ho až k Dostálovi.
     
    07:45
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí, Kratochvíl se pokoušel prokličkovat mezi dvěma obránci, to se mu ale nedaří a Kadaň si bere kotouč.
     
    08:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A máme zde úvodní branku dnešního zápasu. Kusko nahrál z levé strany kluziště před bránu najíždějícímu LUKÁŠI NEDVÍDKOVI, který se propasíroval mezi dva obránce Kadaně a zakončil kotouč do prázdné brány. Asistence: Silvester Kusko.
    08:21 Lukáš NEDVÍDEK - 1:0
     
    09:02
    Paták zachytil kotouč na modré čáře při pokusu Trhačů o vyhození puku, dále ve hře pokračuje za bránou Havlát a na modré čáře Furch. Hra pokračovala melou před Kuchařem, který musel čelit několika dorážkám, ale nakonec se mu podařilo ukrýt kotouč pod lapačku. Po krátké potyčce před bránou se vhazuje ve středním pásmu.
     
    10:25
    Havlát střílí, ale kotouč svým tělem zlikvidoval Blaha, který rozjíždí protiútok.
     
    11:00
    Raška hraje za bránou Kuchaře a hráči před bránou čekají na nahrávku.
     
    11:27
    Vhazování před Dostálem si berou domácí, Bilčík rozjíždí útok a posílá kotouč do středního pásma. Za tím spěchá Furch, ale už ho nezastihl. Rychlejší byl stahující se útok hostů.
     
    12:30
    Posunutá brána domácích, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    12:35
    Brož rozjíždí útok, Trhači jsou ale pozorní a domácí se musí rychle stáhnout před útokem hostů. Ti se ale dostávají do ofsajdu a vhazuje se ve středním pásmu.
     
    12:55
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, za bránou Kuchaře si kotouč ale přebírá Škvrně, který kombinuje s Jakubem Čejkou za bránou. Dotěrná obrana hostů je ale nenechá rozehrát.
     
    13:28
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jaroslav Kůs – 2 min., hákování).
     
    13:30
    Vhazování před Kuchařem si berou domácí, Raška nahazuje kotouč na bránu, kde stojí připravený Brož, puk ale míří mimo. Nyní střílí sám Raška z levé strany na bránu Kuchaře, ten je ale připravený se svou vyrážečkou.
     
    14:50
    Raška kombinuje s Bilčíkem na modré čáře, který střílí. Jeho pokus končí na levém betonu Kuchaře.
     
    15:20
    Vhazuje se před Kuchařem. Kotouč si berou domácí, kteří dohrávají poslední sekundy přesilovky. O poslední dorážku se pokouší Mlynář. tomu ale kotouč poskakuje před hokejkou a ve hře pokračují Trhači.
     
    15:28
    Hosté v plném počtu.
     
    16:22
    Dostál zabránil v jízdě kotouči, který přijel zpoza jeho brány, svou lapačkou. Vhazuje se před bránou domácích.
     
    17:04
    Domácí vyhazují kotouč na zakázané uvolnění, vhazuje se před Dostálem.
     
    17:10
    Střondala se pokoušel o nahození kotouče z levé strany z ostrého úhlu na bránu kuchaře. tento pokus ale končí vysoko nad.
     
    17:44
    Vhazování před Dostálem si berou hosté, na modré čáře je připravený Kadeřávek, který nahazuje puk za bránu domácích, kde si ho přebírají hráči Třebíče.
     
    18:20
    Šulek nahazuje kotouč na svého spoluhráče na modré čáře, ten ho ale zpracovával příliš dlouho a mezitím stihla přijet obrana domácích a přebrat kotouč.
     
    19:35
    Střela z levého kruhu obranné domácí třetiny končí vyražením Dostála, puk poté nebezpečně chvíli poletoval kolem brány vzduchem, ale dopadl nakonec vedle pravé tyče
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu. Ze začátku jsme viděli, jak se oba týmy postupně rozehrávají a navyšují tempo. Třebíč se pak ale pustila do série útoků, kdy jim v čase 8:21 jeden z nich přinesl ovoce v podobě gólu. O ten se zasloužil Lukáš Nedvídek a poslal tím domácí do vedení 1:0. To se hostům nelíbilo a navýšili agresi ve hře. To také zanedlouho vyústilo v první a jediný faul této třetiny. Následnou přesilovou hru ale domácí nevyužili. Hráči Horácké Slavie se pustili do pár dalších akcí a střel, ale stav už změnit nedokázali. Oproti tomu na druhé straně se před Dostála probojovali Trhači, kteří se poslední dvě minuty ještě pokoušeli o vyrovnání stavu a rozhodně ne marně. Puk poletoval vzduchem před bránou Dostála, dostával se hráčům hostů zpět na hokejky k dorážkám, ale domácí odolali tomuto náporu s Dostálem v bráně. V první třetině nám tak "zvítězili" domácí. Jak bude probíhat druhá třetina? podaří se Trhačům vyrovnat stav utkání nebo Třebíč navýší své vedení? To se dozvíme již v čase 18.35, kdy padne úvodní vhazování druhé třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Úvodní vhazování si berou domácí, kteří ihned po začátku třetiny vyhazují kotouč na zakázané uvolnění.
     
    20:15
    Raška spěchá za kotoučem za bránu Kuchaře, obrana Trhačů je ale rychlejší a můžou založit útok.
     
    20:50
    Kusko kombinuje s Kratochvílem, ale obrana hostů je pozorná.
     
    21:15
    Jeden z Trhačů se dostal do samostatného nájezdu na Dostála, ten jeho pokus musel likvidovat lapačkou.
     
    21:40
    Šťovíček se probojoval přes všechna pásma a pokračuje ve hře za Dostálem. Tam ho ale zpacifikovali obránci domácího týmu, kteří pokračují ve hře ve středním pásmu.
     
    22:26
    Hosté se probojovali přes střední pásmo. Müller se pokoušel vystřelit na Dostála, obrana domácích ho ale zablokovala.
     
    23:15
    Brož zachytil vyhozený kotouč od trhačů a jede s ním až k Dostálovi, tam kombinuje s Raškou, který poslal do popředí Střondalu a Brože. Ti jsou ale ve středním pásmu zastaveni obranou hostů, kteří dále pokračují ve hře před Dostálem.
     
    24:30
    Nedvídek čelí útoku Kůse, úspěšně se dostal z jeho sevření a puk se dostává do středního pásma.
     
    24:45
    Dostál likviduje střelu z pravé strany svou lapačkou, vhazuje se před jeho bránou.
     
    24:46
    Vhazování si berou na své hole domácí, ale jenom na chvíli, Puk projel za bránou Dostále a dostal se ke Šťovíčkovi na modré čáře, který vystřelil. Jeho pokus ale zablokovala obrana domácích.
     
    25:33
    Hosté vyhazují kotouč na zakázané uvolnění.
     
    25:35
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Martin Šťovíček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:37
    Vhazování si berou domácí, Raška kombinuje s Brožem v levém rohu obranné třetiny hostů, Trhači se ale osvobozují na základě vyhození kotouče.
     
    26:15
    Raška kombinuje s Kuskem u levého mantinelu, tam je ale okupuje skupinka Trhačů, kteří následně puk vyhazují pryč do středního pásma.
     
    27:02
    První zákrok Kuchaře končí v jeho výstroji. Vhazování před bránou hostů si berou. hosté a vyhazují puk k Dostálovi.
     
    27:18
    Kratochvíl se za bránou Kuchaře pokoušel dostat ke kotouči, ale bez úspěchu. Trhači se opět vysvobozují vyhozením puku.
     
    27:36
    Hosté v plném počtu.
     
    28:15
    Hosté vyhazují kotouč za bránu Dostála, tam si puk přebírá Václav Čejka, ten ho ale vyhazuje ve středním pásmu na zakázané uvolnění.
     
    28:37
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Josef Rindoš – 2 min., podrážení).
     
    28:55
    Nedvídek nahrává Bilčíkovi na modré čáře na střelu, jeho pokus ale končí mimo bránu.
     
    29:28
    Nedvídek kombinuje s Brožem, po neshodě v útoku se ale ke kotouči dostávají dva Trhači, kteří míří na Dostála. Obrana Třebíče byla pozorná.
     
    30:25
    Kratochvíl jede s kotoučem před Kuchaře, nakonec se ke střele po nahrávce dostal z ostrého úhlu Střondala, jeho pokus končí ve výstroji Kuchaře.
     
    30:37
    Hosté v plném počtu.
     
    30:47
    Vhazování si berou před Kuchařem hosté, Rindoš jede do útoku s Wágnerem. Ten je ale před Dostálem zastaven obranou domácích.
     
    31:55
    Hosté jedou přes střední pásmo, kombinují za bránou Dostála, ale ke střele se nakonec nedostal nikdo. Domácí si polehali před Dostála a hra je přerušena.
     
    32:21
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Jan Süss – 2 min.).
     
    32:35
    Středním pásmem rozjíždí Kůs, Nedvídek ale na modré čáře dokázal dostat Trhače zpět do středního pásma. Dále ve hře pokračuje opět Kůs, toho ale o puk připravila třebíčská obrana, která kotouč opět vyváží ven ze své třetiny.
     
    33:55
    Domácí vyhazují kotouč ven ze své třetiny.
     
    34:21
    Domácí v plném počtu.
     
    34:30
    Střondala vyslal do útoku Rašku se Süssem, ti jsou ale na modré čáře zastaveni hráči Kadaně.
     
    34:56
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Petr Maršoun – 2 min., podrážení).
     
    35:00
    Puk je na holích domácích, Brož kombinuje za bránou Kuchaře s Raškou, následně se k puku dostává na modré čáře Kusko, ale střela nepřichází, díky rychlému zásahu obrany hostů.
     
    35:52
    Branka domácím nebyla uznána! Rozhodčí situaci vyhodnotili jako postavení útočícího hráče v brankovišti. Vrací se tak trest hostů a stav skóre na 1:0.
     
    36:10
    Mikyska se dostává na modré čáře ke kotouči, kombinuje se svým spoluhráčem v pravém kruhu, ale hosté se dostávají pryč ze sevření vyhozením kotouče ven ze třetiny.
     
    36:56
    Hosté v plném počtu.
     
    37:10
    Maršoun rozjel útok přes střední pásmo, ten mu ale po chvíli překazili hráči Třebíče.
     
    37:45
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Lukáš Popela – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:57
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A nyní už branka platí. Od modré čáry se o krásnou střelu postaral Vlastimil BILČÍK, kterou propálil všechny obránce a zavěsil kotouč do svatyně Kuchaře. Stav utkání tak je 2:0. Asistence: Adam Raška.
    37:57 Vlastimil BILČÍK - 2:0
     
    38:56
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Ondřej Kuchař – 2 min., podrážení).
     
    39:00
    Vhazování před Kuchařem si berou domácí, Bilčík nahrává Nedvídkovi, který přes celou třetinu kombinuje s Raškou, ten dále posílá puk zpět na Bilčíka a ke střele se nakonec dostává Nedvídek. Jeho pokus ale končí na rameni Kuchaře.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou i druhou třetinu dnešního utkání. Třebíč byla v této třetině aktivnějším týmem, ale zato agresivnější byla opět Kadaň. To se projevilo i na počtu a poměru vyloučení v této třetině, který je 1:5. Trhači museli více bránit a dopustili se tak i více trestných zákroků. Ze začátku měli Trhači jeden krásný průjezd, který vyústil v samostatný nájezd. Dostál byl ale pozorný a kotouč přitiskl k ledové ploše lapačkou. Následovalo pár vyloučení, kdy ale ani jedno z nich nebylo využito. Až v čase 35:52, kdy dali domácí branku při přesilové hře, která jim ale nebyla uznána, kvůli jednomu z projíždějících hráčů v brankovišti. Ti tak museli akci zakládat znovu. Po chvíli ale přišla další přesilovka a s ní další gólová příležitost. V čase 37:57, pár sekund po nastoupení trestu Trhačů, propálil svou tvrdou střelou Vlastimil Bilčík všechny, kteří mu stáli v cestě a puk si našel cestu dokonce i do branky. Tento gól už platil a domácí se tak dostali do vedení 2:0. Minutu po tomto gólu nastoupil trest další z Trhačů. Do konce třetiny se ale už nic zvratného nestalo. Třebíči se povedla i druhá třetina a Kadaň má co dohánět. Ta bude dokonce nastupovat do třetiny ještě s 55 sekundami trestu. Dokážou už třebíčští hráči udržet vedení nebo obrátí Trhači stav utkání? To vše a ještě více se dozvíme v čase 19.27, kdy padne úvodní vhazování třetí třetiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:02
    Vhazování si berou hosté. Ti ale puk zahazují do středního pásma, kde ve hře pokračují domácí.
     
    40:45
    Raška kombinuje s Kuskem před Kuchařem.
     
    40:55
    Hosté v plném počtu.
     
    40:58
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A máme zde rychlý gól ihned po začátku třetí třetiny, o který se postaral Adam RAŠKA. Ten si udělal malé kolečko kolem kruhu po levé straně Kuchařovy brány a vypálil střelu, která proletěla čistě do horní části brány Kuchaře. Stav utkání je tak 3:0. Asistence: Nedvídek, Kusko.
    40:58 Adam RAŠKA - 3:0
     
    41:41
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Daniel Novák – 2 min., hrubost).
     
    41:41
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Paták – 2 min., hrubost).
     
    42:20
    A máme zde hru 4 na 4. K první střele se dostal z levé strany Furch, jeho pokus ale zablokovala obrana hostů.
     
    42:44
    Odpískán ofsajd hostů.
     
    42:46
    Vhazování si berou na své hole hosté, Blaha si najížděl za Dostála podél pravého mantinelu, za bránou ho ale zastavila domácí obrana.
     
    43:20
    Müller střílí z pravé strany brány hostů, jeho pokus ale končí nad bránou Dostála.
     
    43:41
    Oba týmy v plném počtu.
     
    43:47
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Silvester Kusko – 2 min., podrážení).
     
    44:14
    Domácí se ve vlastním oslabení dostali do útoku, jejich snahu ale zmařila obrana Trhačů u modré čáry.
     
    44:40
    Szathmáry kombinuje s Klímou, k tomu se ale kotouč se dostává a naopak si ho přebírá připravený Süss. Ten si obhodil dva obránce a dostal se dokonce i k zakončení, které ale skončilo v náruči Kuchaře.
     
    45:35
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Karel Nedbal – 2 min., hákování).
     
    45:40
    Kotouč si berou hosté, ke střele se dostává z pravé strany Klíma, jeho pokus letí mimo bránu.
     
    45:47
    Domácí hrají ve čtyřech.
     
    46:10
    Domácí se osvobozují vyhozením kotouče za bránu Kuchaře.
     
    46:25
    A přichází další vyhození Třebíče.
     
    46:40
    Jánský se pokusil dostat průjezdem až před Dostála, to se mu nakonec nedaří a je zastaven obranou domácích.
     
    47:02
    Vhazování před Kuchařem po střele jednoho z hráčů Třebíče si berou hosté, Říha rozjíždí útok, který končí zásahem Lukáše Dostála. Ten nyní podržel svůj tým.
     
    47:25
    Puk si berou po vhazování domácí a Furch ho vyhazuje za bránu Kuchaře.
     
    47:35
    Domácí v plném počtu.
     
    47:56
    Ke střele se dostává Furch po nahrávce Václava Čejky, kotouč je zastaven před Kuchařem, kde se ještě o dorážku pokoušel jeden z třebíčských hráčů. Betony brankáře hostů byly ale včas na správném místě.
     
    48:43
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Silvester Kusko – 2 min., pozdní dohrání).
     
    48:45
    Vhazování před Dostálem si berou hosté, Müller bojuje o puk u pravého mantinelu, ale domácí jsou úspěšnější.
     
    49:30
    Třebíč vyhazuje kotouč ze svého obranného pásma.
     
    49:50
    Klíma kombinuje se Šťovíčkem, Mlynář ale svým rychlým obranným zákrokem dostává kotouč do bezpečí.
     
    50:10
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Václav Čejka – 2 min., vražení na hrazení).
     
    50:15
    Kotouč si berou hosté, na modré čáře je připravený Novák, nakonec přichází střela z modré čáry, která je sražena vysoko nad.
     
    50:43
    Domácí hrají ve čtyřech.
     
    51:11
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Karel Nedbal – 2 min., sekání).
     
    51:15
    Vhazování před Dostálem si berou domácí, Mikyska si bere kotouč, o který ale za bránou přichází. Dále pokračuje u modré čáry ve hře jeden z Trhačů.
     
    51:33
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhačům se podařilo snížit stav utkání na 1:3 po krásné kombinaci před bránou. Z levé strany přišel od Kůse dlouhý na Romana CHLOUBU, který se trefil do brány Dostála. Stav utkání je tak 3:1 pro Třebíč. Asistence: Jaroslav Kůs.
    51:33 Roman CHLOUBA - 3:1
     
    52:20
    Trhači mají k dispozici ještě pár desítek sekund z druhého vyloučení na straně domácích. Nádherně nyní zachytil kotouč Süss, který poslal do útoku Kuska, ten se dostal do samostatného nájezdu a i ke střele. Tu musel likvidovat Kuchař svou lapačkou. Brankář hostů nyní podržel svůj tým.
     
    53:11
    Domácí v plném počtu.
     
    53:55
    Střondala se dostal po nahrávce k tvrdé střele z levé strany kluziště, jeho pokus mířil do pravého horního růžku brány Kuchaře. Puk šel ale mimo.
     
    54:22
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Peter Jánský – 2 min., hákování).
     
    54:25
    Puk mají na hokejkách domácí, před bránou kombinuje Kusko s Bilčíkem a Raškou na modré čáře, střela Rašky končí na betonu Kuchaře. Přichází vzápětí další střela a dorážka Rašky do prázdné brány, kam ale Kuchař stihl strčit špičku svého betonu. Brankář hostů podržel svůj tým.
     
    55:20
    Raška nahazuje kotouč k bráně hostů, kombinuje s Nedvídkem, nakonec pálí Mikyska, jeho pokus je sražen obranou.
     
    56:05
    Po sérii střel se hosté osvobozují vyhozením kotouče.
     
    56:22
    Hosté v plném počtu.
     
    56:40
    Kratochvíl míří do útoku přes střední pásmo, tam mu ale jeden z Trhačů vypíchl kotouč a ten sám zakládá útok.
     
    57:14
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Roman Chlouba – 4 min., vysoká hůl).
     
    57:15
    Kotouč si berou domácí. Od modré čáry pálí Bilčík, který ale pouze nastřelil svého spoluhráče Kuska.
     
    58:05
    Brož najížděl na Kuchaře z pravé strany, vystřelil, jeho pokus končí v náruči Kucahře.
     
    58:40
    Blaha míří při vlastním oslabení do útoku, Dostál musí zasahovat a bude se vhazovat před bránou domácích.
     
    58:50
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:55
    Kuchař je pryč z brány a Trhači budou hrát v pěti mužích na ledě.
     
    58:57
    Hosté se pokouší o založení útoku a o hru v pěti, obrana je zatím ale drží zpátky od Dostála.
     
    59:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Lukáš NEDVÍDEK si objel bránu a dává gól do prázdné brány. Stav utkání tak je 4:1. Asistence: bez asistence.
    59:41 Lukáš NEDVÍDEK - 4:1
     
    59:55
    Dohrávají se poslední sekundy utkání.
     
    Konec zápasu.
     
    A máme za sebou třetí třetinu. Tato třetina byla nejagresivnějších ze všech na obou stranách. Třetina jako taková začala rychlým gólem Rašky, který v čase 40:58 využil přesilovky a poslal domácí do vedení 3:1. Poté následovalo několik vyloučení, převážně na straně Třebíče, ale hostům se stále nedařilo snížit stav utkání. Nakonec se na ně ale usmála štěstěna, kdy při přesilové hře v čase 51:33 vstřelil branku po pěkné akci Chlouba. Trhači se snažili ještě o další snížení stavu, ale vše hodně ovlivnilo vyloučení z řad Kadaně, kdy šel na trestnou lavici Chlouba v čase 57:14, na čtyři minuty za vysokou hůl. Trhači tak ještě odvolali brankáře a pokusili se alespoň o hru v pěti, ale vše rozsekl opět Nedvídek v čase 59:41, který dal branku na stav 4:1. Domácí si tak potvrdili své tři body. To bude pro dnešní onlajn přenos vše. Děkuji Vám za pozornost a někdy příště, na shledanou. (20:16:07)
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 9. Nedvídek (Kusko), 38. Bilčík (Raška), 41. Raška (Nedvídek, Kusko), 60. Nedvídek – 52. Chlouba (Kůs)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Do. Svoboda) – Furch, Bilčík, D. Mikyska, Vl. Brož, Nedbal, V. Čejka, Hort – Střondala, Raška, Süss – P. Kratochvíl, Nedvídek, Kusko – M. Novák, Mlynář, Paták – J. Čejka, Škvrně, Havlát.
    SK Trhači Kadaň: Kuchař (Hamalčík) – Szathmáry, Blaha, Kadeřávek, Novák, Popela, Grebeňuk – Wágner, Kůs, Klíma – J. Svoboda, Šťovíček, Chlouba – Jánský, Rindoš, J. Müller – Šulek, Říha, Maršoun.

    Rozhodčí: Doležal, Barek – Kotlík, Horažďovský.

    Diváci: 976
    thejrc.org