Třinec – Olomouc 4:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (1:1, 2:0, 1:0 - N 1:0)
HC Olomouc
Neděle 14.10.2018, 13:00 • WERK ARENA • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    61:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Také bonusový bod zůstane domácím mladíkům, o čemž prudkou a hlavně přesnou střelou z pravé strany rozhoduje kapitán ALEXANDR KAŠPÁREK. Bez asistence.
     
    57:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Necelé tři minuty před koncem základní hrací doby je zřejmě definitivně rozhodnuto. Z velkého úhlu zakončil SERVÁC PETROVSKÝ a poslal puk do olomoucké sítě. Asistence: Jakub Hykl.
     
    36:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je bleskově využita, Oceláři upevňují svůj náskok! Po přihrávce Petra Andrleho vyslal prudkou ránu od modré DANIEL CHOVANIAK a po teči puk zapadl do olomoucké sítě. Asistence: Petr Andrle, Michal Ramik.
     
    30:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali druhého gólu a jdou do vedení! Oceláři se dostali do přečíslení tři na jednoho, Jakub Hykl se rozhodl přihrát SERVÁCI PETROVSKÉMU a ten z prostoru mezi kruhy propálil Hořejšího. Asistence: Jakub Hykl, Alexandr Kašpárek.
     
    17:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři v posledních minutách ožili a v této chvíli se radují z vyrovnání! Denis Kyselý vypálil od modré, u pravé tyče pozměnil dráhu letu MICHAL RAMIK a po tomto zásahu zamířil puk do olomoucké sítě. Asistence: Denis Kyselý, Jiří Molin.
     
    08:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Teď už se skóre na světelné tabuli mění a do vedení jdou hosté! Josef Holcman poslal kotouč před branku, Matyáš Fasner jej posunul k STANISLAVU RUDOVI a ten ho tečoval pod horní tyč domácí svatyně. Asistence: Matyáš Fasner, Josef Holcman.
    Marken.cz

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 18. Ramik (Kyselý, Molin), 31. Petrovský (Hykl, Kašpárek), 37. Chovaniak (Andrle, Ramik), 58. Petrovský (Hykl), 62. Kašpárek – 9. Ruda (Fasner, Holcman)


    HC Oceláři Třinec: Halouzka (Klimek) – Mošnička, Andrle, Molin, Chovaniak, Buják, Pilarčík, Kyselý – Przybyla, Šotkovský, Kašpárek, Petrovský, Wawrzkiewicz, Samuhel, Tomiczek, Ramik, Hykl
    HC Olomouc: Hořejší (Špunar) – Nesvadba, Lambert, Přecechtěl, Stratil, Pekr, Radová, Holcman, Sedláček – Havel, Václavský, Zembol, Masare, Fasner, Ševčík, Prísažný, Ruda

    Rozhodčí: Kratochvíl – Vengřín, Hranoš
    ocianews.com