Řisuty – Sokolov 5:4 (3:2 po s.n.) | Letňany – Trutnov 0:6 (kon.) | Mostečtí Lvi – Děčín 6:5 (po pr.)
Bílina – Kobra 6:4 (kon.) | Vrchlabí – Kolín 4:0 (kon.) | Jablonec n/N – Nymburk 5:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
5:3 (4:1, 1:0, 0:2)
NED Hockey Nymburk
Sobota 13.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Kříž – 2 min., nesportovní chování).
     
    54:42
    Nymburk právě vstřelil branku!
    To jsou věci, Nymburk v oslabení snižuje na rozdíl dvou gólů! Další asistenci si připisuje kapitán Petr Josefus, jenž tentokráte nastartoval IVANA ĎURAČE. Ten si potáhl kotouč do forhendu a zavěsil. Asistence: Josefus.
     
    54:32
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Mašek – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    51:36
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Bičiště – 2 min., podrážení).
     
    46:46
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Hosté korigují! Petr Josefus vyslal do sólového úniku STANISLAVA EISE. Ten se dostal až před Jelínka a pěknou střelou po vyrážečku využívá přesilovou hru. Asistence: Josefus.
     
    45:00
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Čechura – 2 min., držení).
     
    40:19
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mrkvička – 2 min., podrážení).
     
    39:27
    Nyní do přečíslení unikal pro změnu NED Hockey. Akci táhl Ivan Ďurač, jenž vzal nakonec zakončení na sebe, z pravého kruhu ale prostor u bližší tyčky netrefil.
     
    37:39
    Nezbeda vystoupil z trestné lavice tak akorát, aby se zapojil do akce tří proti jednomu! Michal Pavlů jej ovšem přes padajícího beka Nymburka neoslovil.
     
    35:38
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Nezbeda – 2 min., podrážení).
     
    31:59
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Kolouch – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:03
    Hosté mohli snížit. Jirásek se na modré čáře opřel do rány bez přípravy, a sedla mu náramně. Škoda pro Nymburk, že rozezvučela pouze brankovou konstrukci! Jelínek už poté kotouč našel.
     
    28:55
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Homolka – 2 min., držení).
     
    28:30
    Vlci právě vstřelili branku!
    Teď už se Severočeši dočkali, pátý gól je na světě. Tomáš Čechura vyslal do úniku PATRIKA MAĎARA. Ten si z levé strany najel až před Maška, položil si jej, a zakončil za beton! Asistence: Čechura, Brokeš.
     
    25:31
    Neskutečné! Domácí při oslabení ujeli do brejku. Tomáš Brokeš nádherně vybídl Dominika Havelku, který si položil gólmana, ale bekhendem kotouč zasunul mimo prázdnou klec.
     
    24:46
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – 2 min., podrážení).
     
    20:39
    Obrovská šance Jablonce! Kamil Bříška z rohu krásně poslal kotouč mezi kruhy. Tam si sjel Tomáš Mrkvička, jenž ještě exhibičně hledal před prázdnou brankou Lukáše Tondra. Ten ovšem na hattrick zatím nedosáhl, kotouč skončil vedle!
     
    13:36
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to je neskutečné, jakým způsobem nyní Vlci dominují. Na 4:1 zvyšuje po přesné přihrávce Tomáše Plíhala nekompromisní ranou z mezikruží PATRIK MAĎAR! Asistence: Plíhal, Mulač.
     
    13:03
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nicméně početní výhoda je nakonec zužitkována! Po střele Abrahama se snažil v pádu doklepnout pukl za čáru Homolka, ale místo gólu se musí spokojit už se třetí asistencí. Kotouč nakonec propasíroval do cíle TOMÁŠ MRKVIČKA! Asistence: Homolka, Abraham.
     
    11:15
    Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Rittig – 2 min., hákování).
     
    10:39
    A domácí nemají dost! Mezi kruhy se objevil volný Kamil Bříška. Zkoušel to pod horní tyč. Sup se vyznamenal, proti střele totiž výborně nastavil rameno!
     
    10:05
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonečtí už vedou! Zajímavé je, že jsou role zcela stejné, jako při první brance. Kotouč putoval po ose Kamil Bříška – David Homolka – LUKÁŠ TONDR, a poslední jmenovaný tvrdou ranou propálil marně se přemisťujícího Supa. Asistence: Homolka, Bříška.
     
    08:22
    Obrat mohl mít na svědomí Jakub Mulač. Dostal totiž nabito mezi kruhy, a domácí mohou litovat, že v dobré šanci pálil bez přípravy pouze do přesouvajícího se Jakuba Supa.
     
    05:17
    Vlci právě vstřelili branku!
    Na vyrovnání domácí nečekali vůbec dlouho! David Homolka si všiml mezi beky nejetého LUKÁŠE TONDRA a adresoval mu přesný pas. Jablonecký forvard tak mohl mířit sám na Supa, kterého si pěkně roztáhl, a bekhendem celou akci dokončil. 1:1! Asistence: Homolka, Bříška.
     
    05:04
    Nymburk právě vstřelil branku!
    Tak to je ledová sprcha pro Severočechy! Kapitán PETR JOSEFUS si totiž našel poskakující kotouč před Jakubem Jelínkem a z bezprostřední blízkosti jej umístil do sítě. Bez asistence.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Tondr (Homolka, Bříška), 11. Tondr (Homolka, Bříška), 14. Mrkvička (Homolka, Abraham), 14. Maďar (Plíhal, Mulač), 29. Maďar (Čechura, Brokeš) – 6. Josefus, 47. Eis (Josefus), 55. Ďurač (Josefus)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Čechura, Abraham, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš, Brokeš, Plíhal (C), Nevyhoštěný, Mulač, Maďar (A), Bříška (A).
    NED Hockey Nymburk: Sup (Mašek David) – Kříž (A), Hroudný, Tržický, Mašek Jan, Rittig, Knesl, Jirásek – Stehlík, Bičiště (A), Josefus (C), Král, Kuzďas, Ďurač, Voženílek, Kolouch, Smejkal, Eis, Kačírek.

    Diváci: 312
    thejrc.org