Chomutov – Zlín 3:1 (kon.) | Liberec – Litvínov 5:0 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 3:4 (1:3 po s.n.)
Mladá Boleslav – Olomouc 1:2 (kon.) | Plzeň – Mountfield HK 2:1 (1:0 po s.n.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:0 (4:0, 0:0, 1:0)
HC VERVA Litvínov
Neděle 14.10.2018, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:54 Ladislav ŠMÍD - 5:0
     
    51:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Arénou se rozléhá známý hit Ne pětku ne! Modrobílí bleskově využívají přesilovou hru. Libor Hudáček připravil palebnou pozici LADISLAVU ŠMÍDOVI, jenž se do kotouče opřel zpoza pravého kruhu a ukázkovou dělovkou pod horní tyč potvrdil, že chytl střeleckou slinu. 5:0! Asistence: Libor Hudáček, Jan Ordoš.
    13:22 Marek KVAPIL - 4:0
     
    13:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí fanoušci jsou v tranzu, jejich borci si ze zápasu dělají exhibici. MAREK KVAPIL se chopil po přihrávce Michala Bulíře černé gumy mezi kruhy. Najel si do pravé strany, a když už se zdálo, že se nachází v neřešitelném úhlu, senzační ranou pod břevno překonal paralyzovaného Kváču! Asistence: Michal Bulíř.
    12:58 Libor HUDÁČEK - 3:0
     
    12:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Toto už začíná zavánět debaklem! Taylor Doherty prostrčil puk na Jakuba Valského, čímž vzniklo přečíslení tří na jednoho. Valský si vybral na pravém kruhu připraveného LIBORA HUDÁČKA, jenž propálil přesouvajícího se Kváču. Ten byl zcela bezmocný! Asistence: Jakub Valský, Taylor Doherty.
    09:17 Michal BULÍŘ - 2:0
     
    09:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Neskutečná rozebírka litvínovského čtyřlístku a modrobílí vedou 2:0! Petr Jelínek přihrál na levý kruh Marku Kvapilovi. Už to vypadalo, že bude střílet, ale místo toho překvapil všechny a nabídl senzační křižnou přihrávku MICHALU BULÍŘOVI. Ten už měl před sebou úplně prázdnou klec, do které snadno přidal už třináctou trefu v sezóně, čímž už takto brzy vyrovnal své dosavadní sezónní maximum! Neskutečné. Asistence: Marek Kvapil, Petr Jelínek.
    06:48 Libor HUDÁČEK - 1:0
     
    06:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po dobrých zákrocích si Petr Kváča vybírá smolnější okamžik! LIBOR HUDÁČEK nejprve na brankovišti netrefil křižnou přihrávku Tylera Redenbacha, nicméně to jej neodradilo a zkusil to ze záporného úhlu. Kváča si střelu nešťastně srazil do sítě a Liberec vede 1:0! Asistence: Tyler Redenbach, Lukáš Derner.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 7. L. Hudáček (Redenbach, Derner), 10. Bulíř (M. Kvapil, P. Jelínek), 13. L. Hudáček (Valský, Doherty), 14. M. Kvapil (Bulíř), 52. Šmíd (L. Hudáček, Ordoš)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Doherty, Šmíd (A), Kolmann, Derner, Havlín, Ševc, Maier – Valský, Redenbach, L. Hudáček – M. Kvapil, Bulíř (A), Lenc – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Ordoš – M. Zachar, Lakatoš, Jeník.
    HC VERVA Litvínov: Kváča (Hanuljak) – Hunkes, Strejček, L. Doudera, Ščotka, Romančík, Baránek, Šesták – Petružálek (A), Gerhát, Trávníček (C) – Myšák, V. Hübl (A), F. Lukeš – D. Tůma, M. Hanzl, J. Černý – M. Havelka, Jurčík, Matoušek.

    Rozhodčí: Hodek, Bejček – Kajínek, Zavřel.

    Diváci: 6 815
    bahis siteleri