Něman Grodno – Eisbären 2:4 (kon.) | Tappara – Djurgården 5:1 (kon.) | JYP – Lugano 0:1 (kon.)
Skellefteå – IFK Helsinky 3:4 (po pr.) | Malmö Redhawks – Mnichov 6:1 (kon.) | Storhamar – Třinec 6:2 (kon.)
Vienna Capitals – Zürich 2:6 (kon.) | Aalborg – Frölunda 1:5 (kon.) | Norimberk – Rouen 2:5 (kon.)
Zug – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Bolzano – Tychy 6:4 (kon.) | Cardiff – Växjö 5:6 (po pr.)
konec
Malmö Redhawks
6:1 (1:0, 1:1, 4:0)
EHC Red Bull Mnichov
Úterý 16.10.2018, 18:30 • Malmö Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě to je pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (21:15:19)
     
    Již máme za sebou celé utkání, ve kterém nakonec naprosto jednoznačně zvítězili domácí hráči. Ti rozhodli zápas především ve třetí periodě, kdy nasázeli hned čtyři góly. Red Bull se v poslední části vůbec na nic nezmohl a odjíždí zpět do Německa se zaslouženou a vysokou prohrou. Nejvíce se dnes dařilo Martinu Janolhsovi, který si připsal čtyři body (2+2).

    Tato výhra navíc posune Malmö na první místo tabulky. Bude mít sice stejně bodů jako Mnichov, ale v jeho prospěch nyní hovoří lepší skóre ze vzájemných zápasů.
     
    Konec zápasu.
    59:40 JANOLHS - 6:1
     
    59:40
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Tentokrát se domácí do prázdné brány prosazují! MARTIN JANOLHS vypíchl svému soupeři puk k mantinelu, kam si první dojel a bezpečně poslal puk do prázdné. Bez asistence.
     
    59:01
    Domácí trefují střelou z obranného pásma jen tyč opuštěné branky Mnichova!
     
    58:28
    Red Bull je sice nastěhován v útočném pásmu, ale ještě zde nevymyslel vůbec nic, čím by svého soupeře překvapil. Zkouší to ale v šesti.
    57:16 KOMAREK - 5:1
     
    57:16
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Dnes je nejspíše rozhodnuto, jelikož domácí střílí pátou branku! Emil Sylvegård obral na útočné modré protihráče o puk a dostal se až před gólmana, toho chtěl překonat sám, jenže puk se dostal na hůl KONSTANTINA KOMARKA, který dával do prázdné. Asistence: Emil Sylvegård.
     
    56:20
    Vhazování se jim sice vyhrát nepodařilo, přesto udrželi puk v útočné třetině. Ale ne na dlouho. Malmö ho získalo brzy a vyvezlo do středního pásma.
     
    55:53
    Tato přihrávka se domácímu týmu nepovedla. Skončila až na zakázaném uvolnění a hosté se mohou snadno dostat do útočného pásma s pukem.
     
    54:58
    Navíc, když útočí stále především domácí hráči. Teď si jeden z nich objel bránu, ale střela mezi tři tyče nešla. Přesto zůstalo Malmö na puku.
     
    54:03
    Hokejistům Mnichova již moc času do konce utkání nezbývá, navíc prohrávají již o tři branky! S udržením první pozice to nevypadá nadějně.
    53:12 Emil SYLVEGÅRD - 4:1
     
    53:12
    Tým Malmö Redhawks právě vstřelil branku!
    Domácí tým okamžitě využívá svoji přesilovou hru! EMIL SYVLVEGARD dostal přihrávku hned poté, co opustil trestnou. Dostal se do samostatného úniku a Reichovi poslal puk mezi betony! Asistence: Maritn Janolhs.
     
    53:04
    Malmö hraje přesilovku!
     
    52:39
    Vyloučení v týmu Malmö Redhawks (Matthew Stajan – 2 min., podrážení).
     
    52:10
    Malmö vyhodilo přes všechny čáry. Poté ještě jeden z hostí inkasoval tvrdý ale čistý hit. To se mu moc nelíbilo a chtěl si to vyřídit.
     
    51:38
    Dva domácí hráči se snažili vybojovat puk u mantinelu proti jednomu hráči hostí. Ten však puk udržel a Mnichov může pokračovat ve své aktivitě.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 11. Janolhs (Komarek, Rosdahl), 36. Görtz (Molin, Janolhs), 43. Händemark (Molin), 54. Sylvegård (Janolhs), 58. Komarek (Sylvegård), 60. Janolhs – 26. Voakes (Boyle, Kastner)


    Malmö Redhawks: Nihlstorp (Alsenfelt) – Arell, Lerby, Björlin, Warg, Lassen, Grans, Setkov, Hallberg – Molin, Händemark, M. Sylvegård – Hardt, Forsberg, Olofsson – Görtz, Wemmenborn, E. Sylvegård – Janolhs, Komarek, Rosdahl.
    EHC Red Bull Mnichov: Reich (Fießinger) – Joslin, Abeltshauser, Aulie, Boyle, Quaas, Button, Bodnarchuk – Mayenschein, Stajan, Mitchell – Mauer, Voakes, Kastner – Schütz, Jaffray, Eder – Daubner, Eder, Lobach.

    Rozhodčí: Vannersted, Harnebring – Lundgren, Nyqvist

    Diváci: 2355
    thejrc.org