SportObchod.cz slaví 16. narozeniny (kon.)
konec
SportObchod.cz slaví 16. narozeniny

Úterý 16.10.2018, 00:01Společenské události
     
    23:59
    Ve Šlapanicích, kde sídlíme, už dávají lišky dobrou noc. A narozeninový den se schoulil do náruče noci.

    Snažili jsme se pro vás udělat to nejlepší a doufáme, že se uvidíme zase za rok. Pro dnešek se s vámi loučíme vyčerpáním a celý SportObchod.cz vám děkuje za krásný narozeninový den. Bez vás bychom si to neužili a věříme, že ani vy bez nás.

    Mějte se krásně a doufáme, že se ještě před Vánoci uvidíme,
    Váš oblíbený tým SportObchod.cz (23:59:02)
     
    23:43
    Tohle by už nečekal asi ani Karel Gott. Ještě jste si vyšlápli na jednu objednávku zdarma. Cyklista Martin se zamiloval do treter Northwave a láska to byla osudová. Martinovi vynesla zřejmě poslední objednávku zdarma celého narozeninového dne.
     
    23:40
    Pomalu končíme. Než zazní siréna, shrňme si základní statistiky.

    Nakoupili jste téměř 12 000 produktů, utratili jste přes 6,5 milionu korun a ušetřili jste skoro 4,5 milionu korun. Vystřelili jste 24 objednávek zdarma a 2 kupóny na 10 000 Kč pro další nákup.
     
    23:12
    Jen nejlepší hráči umí rozhodovat utkání v posledních minutách. Pošlete to tam a třeba dopadnete jako Anna z Bratislavy nebo Petra z Prahy. Obě si na konci dne vystřelily v krátkém časovém sledu objednávku zdarma. Jdeme do finiše!
     
    23:00
    Zbývá hodina do konce nejlevnějšího dne v roce

    Už jen hodinu dostanete narozeninové produkty za mimořádně nízké ceny. A pořád je ve hře třetí kupón na 10 000 Kč pro další nákup.
     
    22:25
    Drama na Slovensku pár desítek minut před koncem narozeninového dne! Silvia z Nitry protrhla slovenskou smůlu a raduje se z 22. objednávky zdarma. Silvia, sladké sny o Bostonu Bruins.
     
    22:04
    Versatilní sportovec Pavel si vyzvedne 21. objednávku zdarma na brněnské prodejně na Křence.
     
    21:43
    Dočkal se i squash. 20. objednávka zdarma putuje opět na vršovickou prodejnu v Praze.
     
    21:32
    Pohled do statistik

    Za badmintonové míče Yonex Mavis 350 Yellow jste utratili přesně 100 000 Kč.
     
    21:28
    Nevíme, co sledovat dřív, jestli vaše objednávky, nebo naši repre proti Ukrajině. Naštěstí zvládáme obojí a vy očividně taky.

     
    21:21
    Už jste si vybrali víc než 9 000 narozeninových produktů!
     
    21:18
    Naši skladníci mají plnou pohotovost a snaží se dárky bránit vlastním tělem. Leč marně! Je tady další, v pořadí už 19. objednávka zdarma. Petr si vychutná badmintonovou sezónu v plné polní.
     
    21:13
    Pohled do statistik

    Bušíte do toho jako hluchý do vrat, ale nám se to líbí! Utratili jste 5 milionů korun a ušetřili jste přes 3 miliony korun. A to se vyplatí!
     
    20:56
    Druhý bombarďák se dočkal! Kupón na další nákup v hodnotě 10 000 Kč putuje do Klimkovic na Ostravsko. Jubilejní 2000. objednávka obsahovala znovu nějaké to tenisové nářadíčko. Že by návod na úspěch v honbě za třetím kupónem? A vy, Petře, vybírejte dobře!

     
    20:33
    A už to fičí! Mladějov na Moravě má přes 400 obyvatel, ale i tak se tady našlo jedno štístko. Hokejista Luboš se chystá pořádně potrénovat střelbu, ale za nás už trénovat nemusí. 18. objednávku zdarma vymetl jako pavouky ze šibenice.
     
    20:09
    Padla i 17. objednávka zadarmo. Jiří si svoje dárečky vyzvedne na pražské prodejně. Už jen jedna objednávka zdarma a pak kupón na nákup za 10 000 Kč.
     
    19:40
    Blížíme se dalšímu jubileu a jdeme opět na Valašsko. Tentokrát se v Zašové raduje Markéta, která si příští jaro pořádně prošlápne místní inline stezky. A zase zadarmo!
     
    19:10
    V Senomatech bude dneska veselo. Prosadila se nám totiž teprve druhá žena a sice bruslařka Martina. 15. objednávka zdarma bude určitě v dobrých rukou.
     
    18:36
    A jsme v poločase o druhý desetitisícový kupón. 14. objednávka zdarma, ta se panečku má! Podívá se za Petrem do Velkých Karlovic.
     
    17:57
    Třináctá objednávka zdarma se těší na Martina, který si podle objednávky potrpí na zdravou sportovní výživu. A to se hodí do krámu, protože kromě našich narozenin je dnes také světový den výživy. Tak dobrou chuť, Martine!

    Adam Jurák

    Robert Švanda

    Nejlevnější den roku je tady
    Letos slavíme na SportObchod.cz 16 let a už pošesté vám přinášíme aktuální pohled do zákulisí narozeninového dne tady na Onlajnech.

    Zlevníli jsme 600 produktů a nebudou to žádné výprodejové kusy, pěkně to nejprodávanější zboží. A k tomu rozdáme spoustu dárků.

    Oslava končí 16.října o půlnoci, pak narozeninové ceny zmizí...
    klik sem: narozeniny.sportobchod.cz
    bahis siteleri