Wolfsburg – Atlético 4:0 (kon.)
konec
VfL Wolfsburg
4:0 (0:0)
Atlético Madrid
Středa 17.10.2018, 19:00 • Volkswagen Arena, Wolfsburg • Liga mistryň • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:1. Rohy: 1:0. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 7:16. (20:52:45)
     
    Je konec! Dnešní utkání nám nakonec nabídlo hned čtyři branky, všechny jsme viděli ve druhém poločase. Wolfsburg zaznamenal skutečně úctyhodný start do druhého dějství, během necelých patnácti minut vstřelil hned tři branky, čímž vlastně rozhodl o vítězi. Německý celek byl i posléze o něco aktivnější, nakonec se dočkal konečné čtvrté trefy. Atlético se dlouhou dobu hledalo, španělský celek si za celý zápas vypracoval jedinou vyloženou šanci, tu ale v poklidu pokryla Schultová.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Nyní se na zemi ocitla domácí Masarová, avšak ani tentokráte se o nedovolený zákrok nejednalo. Monterové se ale nepodařilo vyvézt míč, směrem kupředu tak spěchá favorit tohoto zápasu, kterým je Wolfsburg.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Silvia Meseguerová (Atlético Madrid).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Zatím to vypadá, že si Schultová dojde pro čisté konto. Ludmilaová tentokráte faulovala protihráčku.
     
    88
    Momentálně se nehrálo, neboť probíhalo ošetření jedné z domácích hráček. Nakonec se nejednalo o nic vážného, může se pokračovat ve hře.
     
    85
    K volnému míči se dostala Schultová, která tentokráte nenašla žádného adresáta nákopu. Hrací předmět totiž skončil daleko v zámezí.
     
    84
    Ludmilaová se tělem dostala přes poslední protihráčky a poté upadla na zem. Ani tentokráte se nejednalo o penaltový zákrok, pokračuje se ve hře.
     
    83
    Wolfsburg zahrával rohový kop z levé strany, nadýchaný bochánek ale nepřinesl nic závažnějšího. Hosté okamžitě přenesli míč na druhou stranu.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Atlético by chtělo vstřelit kontaktní branku, která by zajistila o trochu lepší pozici do odvety.
     
    81
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Ewa Pajorová, přichází Ella Masarová.
     
    80
    Ludmilaová tak dlouho napadala rozehrávku, až se dopustila nedovoleného zákroku kousek od šestnáctky. Khajehová okamžitě přenesla hru k čáře.
     
    79
    Hansenová si nyní nepohlídala náběh za obranu, v době přihrávky se tak nacházela v ofsajdovém postavení. Gallardová bude rozehrávat.
     
    78
    Monterová to zkoušela nákopem za obranu, její záměr ale nikdo nepochopil. Proto balón doskákal až do rukavic domácí Schultové.
     
    77
    Nakonec z toho byla obrovská šance, do které se dostala Ludmilaová. Ta se natlačila až před Schultovou, kterou ale trefila pouze do hrudníku.
     
    76
    Střídající Silvová to zkusila průnikem k šestnáctce, kde ale narazila na početnější přesilu protihráček. Atlético se konečně dostalo k souvislejší práci s míčem.
     
    75
    Domácí brankářka si o několik vteřinek později zahrála s míčem, tentokráte se jednalo o odkop do strany, kde Netová vyhrála hlavičkový souboj.

    David Suchý

    Branky: 46. Harderová, 49. Pajorová, 61. Hansenová, 67. Harderová

    Karty:   44. Harderová (WOF) – 22. Ludmilaová (ATM), 42. Aleixandriová (ATM), 90. Meseguerová (ATM)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 8:1. Rohy: 1:0. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 7:16.
    VfL Wolfsburg: Schultová – Blasseová, Fischerová (C), Khajehová, Dickenmannová (14. Maritzová) – Gunnarsdóttirová – Hansenová, Netová, Poppová, Harderová (73. Jakabfiová) – Pajorová (81. Masarová)
    Náhradníci: Earpsová – Mindeová, Jakabfiová, Maritzová, Masarová, Peterová, Wedemeyerová

    Atlético Madrid: Galardová – Roblesová, Aleixandriová, Linariová (69. Gonzálezová), Monterová – Meseguerová, Kaciová (59. Tounkaraová), Ludmilaová, Sampedrová (C), Sosaová (64. Silvová) – Hermosová
    Náhradníci: Rodríguezová – Garcíaová, Gonzalezová, Chidiacová, Silvová, Sánchezova, Tounkaraová

    Rozhodčí: Staubliová – Küngová, Aubryaová (všichni Švýcarsko)
    thejrc.org