Třinec – Plzeň 2:3 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 5:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 6:3 (kon.)
Olomouc – Pardubice 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 2:5 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 4:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:3 (2:1, 0:0, 3:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 19.10.2018, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:23 Jiří ONDRÁČEK - 5:3
     
    59:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je definitvně rozhodnuto, tři body zůstanou ve Zlíně! JIŘÍ ONDRÁČEK vybojoval kotouč a přesnou střelou trefuje prázdnou branku.
     
    58:51
    Mladá Boleslav to zkouší bez brankáře v šesti!
    57:51 Pavol SKALICKÝ - 4:3
     
    57:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nyní platilo pravidlo "nedáš, dostaneš", protože hosté se z protiútoku prosazují! PAVOL SKALICKÝ jel sám na Sedláčka a střelou nad lapačku ho překonal. Asistence: Oldrich Kotvan.
     
    57:45
    Obrovská šance Čachotského! Ten jen těsně neprostřelil Kantora, protože kotouč skončil na brankové čáře.
    56:01 Jakub KLEPIŠ - 4:2
     
    56:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav se ještě nevzdává! V levém kruhu zůstal nehlídaný JAKUB KLEPIŠ, který střelou k levé tyči dává hostům malou naději. Asistence: Tomáš Voráček a Ondřej Dlapa.
     
    52:15
    Hosté si zahrají ještě jednu přesilovku, Při přechodu středního pásma fauluje Michal Popelka, který se proviňuje podražením a půjde si tak odsedět dvě minuty.
    48:26 Ralfs FREIBERGS - 4:1
     
    48:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je tu čtvrtá branka domácích. Úplně sám zůstal před brankou RALFS FREIBERGS, který po přihrávce Poletína přehodil kotouč přes Kantorův beton. Asistence: Michal Poletín a Jakub Herman.
     
    47:57
    Je tu téměř dvouminutová přesilovka pět na tři. Kantor vyhodil kotouč mimo hrací plochu a jsou to tak dvě trestné minuty. Trest odpyká Pavel Musil.
     
    47:53
    Je tu již šestá přesilovka domácích. Dalším faul předvádí Tomáš Knotek, který si půjde na dvě minuty sednou na trestnou lavici za sekání.
    40:17 Dalibor ŘEZNÍČEK - 3:1
     
    40:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se prosazuje hned v prvním útoku třetí třetiny! DALIBOR ŘEZNÍČEK se napřáhl na modré čáře a čistě poslal kotouč až na za Kantorova záda. Asistence: Daniel Gazda a Jiří Ondráček.
     
    39:37
    Pozor, je tu ještě jedno vyloučení hostů. Mladá Boleslav opět hrála s šesti bruslaři a budou to pro ní další dvě minuty. Trest odpyká David Šťastný.
     
    33:53
    Tak nakonec je to trest za mnoha hráčů na ledě. Trest odpyká Martin Látal.
     
    30:29
    Je tu druhý faul domácích. Jakub Sedláček padnul na kotouč a tak si hosté zahrajou přesilovku. Za brankáře domácích odpyká trest Michal Popelka.
     
    18:22
    Je tu další přesilovka pro domácí. Martin Látal vyhazuje kotouč do hlediště a půjde si tak odsedět dvě minuty za zdržování hry.
    17:58 Jakub ŠLAHAŘ - 2:1
     
    17:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín si velmi rychle bere své vedení zpět! Antonín Honejsek dokázal skvělou přihrávkou najít JAKUBA ŠLAHAŘE, který svou ránou k pravé tyči rozvnil síť Kantorovi branky. Asistence: Antonín Honejsek a Jakub Herman.
    16:48 Oldrich KOTVAN - 1:1
     
    16:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrovské zaváhání v obraně Zlína a Boleslav srovnává stav utkání! Tomáš Knotek vybojoval kotouč a našel úplně volného OLDRICHA KOTVANA, který svou střelou z mezikruží vymetl pravou šibenici. Asistence: Tomáš Knotek a Dominik Pacovský.
     
    15:10
    Právě Řezníček zahákoval Orsavu při jeho šanci a půjde si tak odsedět dvě minuty.
     
    15:10
    Velmi nadějná šance Orsavy, ten se dostal ke střele těsně před Sedláček, naštěstí pro domácí brankáře přestřelil, protože Sedláček by byl bez šance.
     
    09:58
    Je tu další přesilovka pro domácí. Útočný faul nám předvádí Lukáš Žejdl, který bude mimo hru na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    08:25
    Na druhé straně jel úplně sám na Jakuba Sedláčku Jakub Klepiš, snažil se najít skulinku mezi betonama domácího brankáře, ale neuspěl.
    04:28 Dalibor ŘEZNÍČEK - 1:0
     
    04:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín nakonec první přesilovku využívá a jde do vedení! Jiří Ondráček dokázal najít úplně volného DALIBORA ŘEZNÍČKA, který střelou z mezikruží překonává Kantora. Asistence: Jiří Ondráček a Tomáš Fořt.
     
    03:16
    Domácí si zahrají první přesilovku. Nedovoleně hrál kapitán hostů Michal Vondrka, který si půjde odsedět dvě minuty za držení protihráče.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 5. Řezníček (J. Ondráček, Fořt), 18. Šlahař (Honejsek, Herman), 41. Řezníček (Gazda, J. Ondráček), 49. Freibergs (Poletín, Herman), 60. J. Ondráček – 17. Kotvan (T. Knotek, Pacovský), 57. Klepiš (T. Voráček, Dlapa), 58. Skalický (Kotvan)


    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Freibergs, Ferenc, Gazda (C), Řezníček, Valenta (A), Nosek, Matějíček – Kubiš, Fořt, J. Ondráček (A) – Herman, Honejsek, Šlahař – E. Kulda, Fryšara, Čachotský – Poletín, P. Sedláček, Popelka.
    BK Mladá Boleslav: Kantor (Krošelj) – Hanzlík (A), Kurka, Kotvan, Bernad, T. Voráček, Pláněk, Dlapa – Orsava, Žejdl, Klepiš (A) – Pacovský, T. Knotek, Vondrka (C) – Pabiška, P. Musil, Látal – Šťastný, Skalický, Martin Procházka.

    Rozhodčí: Adam Kika, René Hradil – Miroslav Lhotstký, Radek Špringl
    thejrc.org