Třinec – Plzeň 2:3 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 5:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 6:3 (kon.)
Olomouc – Pardubice 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 2:5 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 19.10.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:26
    A Vítkovice se navíc samy oslabují, protože jich bylo na ledě příliš. Trest za hráčskou lavici odpyká David Květoň
     
    51:33
    Aktivní pasáž Ridery končí hradeckým vyloučením. Dominik Graňák (HKM) si odpyká menší trest za držení, předvedou teď hosté přesilovku s úspěšným koncem? Enormně by to potřebovali.
     
    47:09
    Po komerční pauze naopak půjde na přesilovku Mountfield. Teprve druhou v zápase. Patrik Zdráhal (VIT) se v útočném pásmu dopustil úplně zbytečného nedovoleného bránění a už sedí u trestoměřičů.
     
    44:48
    Brankář Brandon Maxwell (HKM) poslal při rozehrávce kotouč do ochranné sítě. Vypadalo to, že možná o plexisklo, ale podle rozhodčích to bylo čistě! Vítkovice mají 49 sekund přesilovky pět na tři!
     
    43:38
    V útočném pásmu se Matej Paulovič (HKM) provinil faulem, a posedí si 2 + 10 minut. Osobní trest dostal proto, že šlo o zásah do oblasti hlavy nebo krku. Vítkovice dostávají třetí přesilovku.
     
    33:13
    Jenže Ondřej Roman se taktéž dopustil podrážení v souboji u mantinelu, takže síly na ledě jsou opět vyrovnány.
     
    32:25
    Hradec teď napadal hodně aktivně, ale Juraj Bezúch už to přehnal a svojí nohou podrazil svého soupeře. Vítkovice tak mají k dispozici 32 vteřin přesilovky čtyř proti třem.
     
    30:57
    Radovan Pavlík vypálil skrz obránce a pak jel ještě dotírat na Bartošáka, kterému vypadl kotouč. Dostal se pak do strkanice s Davidem Květoněm a oba aktéři putují na trestnou lavici za hrubost.
     
    19:52
    A hradecká defenziva opět nepohlídala hráče na ose hřiště, až celou situaci zachraňoval Juraj Bezúch. Ten si ale pomohl hákováním a je tu první trest zápasu.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 34. Vopelka (Nedomlel, Rákos), 40. Paulovič (Zámorský, Rákos), 50. R. Pavlík (Vopelka, Cibulskis), 60. Zámorský (Vincour) – 28. Tybor (O. Roman, D. Květoň)


    Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Zámorský, Linhart, Cibulskis, Graňák (A), F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel – Paulovič, Koukal (C), Rákos (A) – Vincour, Cingel, R. Pavlík – M. Chalupa, Bičevskis, Dragoun – Vopelka, Kukumberg, Bezúch.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – D. Krenželok, Výtisk (C), Baranka, Hrbas, de la Rose, Šidlík, Černý – Schleiss, Lev (A), Szturc (A) – Tybor, O. Roman, D. Květoň – P. Zdráhal, Š. Stránský, Kucsera – Toman, Pytlík, Dej.

    Rozhodčí: Hribik, Veselý – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 4807
    thejrc.org