Třinec – Plzeň 2:3 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 5:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 6:3 (kon.)
Olomouc – Pardubice 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 2:5 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 19.10.2018, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Petr ZÁMORSKÝ - 4:1
     
    59:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Obrovský podíl na gólu má Tomáš Vincour, který projel z posledních sil půlku hřiště a pak bekhendem přes celou šířku hřiště našel PETRA ZÁMORSKÉHO, jenž zamířil přesně do prázdné brány. Asistence: Tomáš Vincour.
    49:14 Radovan PAVLÍK - 3:1
     
    49:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    ...končí gólem, přestože Vítkovice už byly v plném počtu! Napoprvé se ještě RADOVAN PAVLÍK do puku netrefil, ale když Cibulskis nahrál k mantinelu Vopelkovi, a ten svému parťákovi poslal na střed naprosto ideální kotouč, účastník letošního MS juniorů se ranou z první nemýlil. Domácí zvyšují vedení na 3:1! Asistence: Lukáš Vopelka, Oskars Cibulskis.
    39:33 Matej PAULOVIČ - 2:1
     
    39:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí skóre zápasu 27 vteřin před koncem druhé periody! Petr Zámorský skvěle obkroužil bránu a chtěl střílet, jenže puk mu sjel z hole a odrazil se přesně k MATEJI PAULOVIČOVI, který jej pouze doklepl do prázdné brány. Asistence: Petr Zámorský, Daniel Rákos.
    33:50 Lukáš VOPELKA - 1:1
     
    33:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! LUKÁŠ VOPELKA se totiž dostal k volnému puku a z otočky jej nekompromisní ranou zavěsil do sítě. Začínáme tedy zase od začátku. Asistence: Richard Nedomlel, Daniel Rákos.
    28:00 Radoslav TYBOR - 0:1
     
    28:00
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To na druhé straně už se skóre mění! RADOSLAV TYBOR byl u pravé tyče úplně sám a bekhendem zavěsil přesně pod horní tyčku. Asistence: Ondřej Roman, David Květoň.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 34. Vopelka (Nedomlel, Rákos), 40. Paulovič (Zámorský, Rákos), 50. R. Pavlík (Vopelka, Cibulskis), 60. Zámorský (Vincour) – 28. Tybor (O. Roman, D. Květoň)


    Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Zámorský, Linhart, Cibulskis, Graňák (A), F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel – Paulovič, Koukal (C), Rákos (A) – Vincour, Cingel, R. Pavlík – M. Chalupa, Bičevskis, Dragoun – Vopelka, Kukumberg, Bezúch.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – D. Krenželok, Výtisk (C), Baranka, Hrbas, de la Rose, Šidlík, Černý – Schleiss, Lev (A), Szturc (A) – Tybor, O. Roman, D. Květoň – P. Zdráhal, Š. Stránský, Kucsera – Toman, Pytlík, Dej.

    Rozhodčí: Hribik, Veselý – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 4807
    thejrc.org