Washington – Florida 5:6 (2:3 po s.n.) | Dallas – Minnesota 1:3 (kon.) | Calgary – Nashville 3:5 (kon.)
Philadelphia – New Jersey 5:2 (kon.) | Carolina – Colorado 1:3 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 1:5 (kon.)
Winnipeg – Arizona 5:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
New Jersey Devils
Sobota 20.10.2018, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou! (21:59:11)
     
    Československá stopa v utkání:

    Radko Gudas (PHI) 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:09
    Jakub Voráček (PHI) 1+2, 2 střely, čas na ledě 20:46, 1. hvězda
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:33
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Jakub Voráček (PHI) 1+2
    2. Nolan Patrick (PHI) 1+0
    3. Brian Boyle (NJD) 1+0
     
    Je dobojováno! Devils sice na začátku třetí třetiny srovnali, ale Jakub Voráček po krásné individuální akci v závěru třetí dvacetiminutovky zajišťuje dva body pro Flyers. Aktivnější celek nakonec vyhrál, Devils dnes nepodali svůj nejlepší výkon a byli za to odměněni. Za domácí se prosadili Travis Konecny, Nolan Patrick, Jakub Voráček a prázdnou branku trefili Wayne Simmonds a Scott Laughton. Za Devils skórovali Damon Severson a Brian Boyle.

    Střely na branku: 21:21
     
    Konec zápasu.
    59:36 Scott LAUGHTON - 5:2
     
    59:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Devils to zkusili v šesti ještě jednou, ale opět inkasovali. Jakub Voráček prostrčil kotouč na SCOTTA LAUGHTONA, který jel sám na prázdnou branku a měl velice lehkou úlohu! Asistence: Jakub Voráček a Jori Lehterä.
     
    59:05
    Kyle Palmieri se dostal do útoku a objížděl branku, Briana Elliotta se mu ale překonat nepovedlo! Skvěle domácí brankář položil beton a nepřipustil nějaké drama.
    58:55 Wayne SIMMONDS - 4:2
     
    58:55
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Devils odvolali brankáře a po nepovedené ráně Willa Butchera přišli o pásmo. WAYNE SIMMONDS dostal přihrávku na pravý kruh, aby si následně najel před branku a potvrdil výhru svého celku. Asistence: Claude Giroux a Ivan Provorov.
     
    58:05
    Pro hosty je to velká rána, a tak se snaží dát vše do útoku a něco vymyslet. Uvidíme, zda se to Devils povede. Začaly nám poslední dvě minuty třetí třetiny.
    56:50 Jakub VORÁČEK - 3:2
     
    56:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    JAKUB VORÁČEK se nyní zmocnil volného kotouče a podél pravého mantinelu se dostal až před branku. Před Kinkaidem šel do kličky na zadní tyčku a po ledě se mu povedlo překonat amerického brankáře! Asistence: Ivan Provorov a Travis Sanheim.
     
    56:06
    Tlak domácího celku pokračoval a Devils jej ukončili vyhozením na icing. Bránící hráči si tak na pár sekund odpočinou, vhazovat se bude po pravici hostujícího brankáře.
     
    55:27
    Christian Folin dostal parádní přihrávku přes celé pásmo a z pravého kruhu zakončoval. Mířil k bližší tyčce, ale Keith Kinkaid se zaskvěl úžasným zákrokem!
     
    54:51
    U levého mantinelu se bojovalo o kotouč mezi Voráčkem a Rooneyem. Rozhodčí nakonec hru přerušili a po nějaké minutě a půl je tu další komerční přestávka.
     
    53:29
    Hned po vhazování se ke střeleckému pokusu dostal Taylor Hall, ale Brian Elliott důležitým zákrokem jeho pokus vytěsnil mimo jeho ohrožení!
     
    53:25
    Podél modré čáry se kotouč dostal až ke Greenovi, který tvrdě pálil. Hostující kapitán sice úspěch neslavil, ale konečně po několika minutách přerušil hru. Pokračovat se bude po pauze.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 11. Konecny (Sanheim, Weal), 39. Patrick (Voráček), 57. Voráček (Provorov, Sanheim), 59. Simmonds (Giroux, Provorov), 60. Laughton (Voráček, Lehterä) – 5. Severson (Ma. Johansson, Wood), 43. Boyle (Butcher, Hall)


    Philadelphia Flyers: Elliott (Pickard) – Hägg, Provorov, Folin, Gostisbehere, Gudas, Sanheim – Simmonds, Couturier, Giroux – Voráček, Patrick, Laughton – Konecny, Weal, Lindblom – Weise, Lehterä, M. Raffl.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Läck) – Vatanen, Müller, Severson, A. Greene, Santini, Butcher – Palmieri, Hischier, Hall – Noesen, Dea, Ma. Johansson – Coleman, Zacha, Wood – Stafford, Rooney, Boyle.

    Rozhodčí: MacDougall, Kozari – Alphonso, Nansen
    thejrc.org